Назад до Бяла аура

Бяла аура

  1. Бяла аура
  2. Ум и тяло на бялата личност
  3. Социален живот на бялата личност
  4. Взаимоотношения и интимност на бялатата личност
  5. Кариера и финанси на бялата личност
  6. Здраве и развитие на бялата личност

Взаимоотношения и интимност на бялатата личност

Кристалните личности са крехки и чувствителни същества. Те се нуждаят от свое специално пространство много повече отколкото от социален живот или близки отношения. Те позволяват само на близки приятели, партньори или съдружници да бъдат емоционално и дори физически близки с тях. В зависимост от тяхната чистота и лечебна сила, кристалните личности обичат да оказват помощ и изцеление на другите. Дори и това не означава, че са отворени за интимни взаимоотношения. В работни ситуации те предпочитат малки групи или взаимоотношения едно-към-едно. Това им дава възможност да се фокусират,  концентрират и да се настроят напълно към един човек. Големите тълпи ги безпокоят, създавайки им дисбаланс и не им позволяват да останат в контакт със своите чисти, трансцендентални енергии.

Кристалните аури са предимно самотници, защото тяхната вътрешна връзка с Бога е достатъчна сама по себе си. Никой не може да се конкурира с Бога като източник на вдъхновение и мир.
Те са внимателни и често избират консервативен подход към връзките си. Ако са в състояние да останат заредени, те могат да имат много силен лечебен, мирен и духовен ефект върху партньора си. Тяхната половинка трябва да разбере, че те се пречистват редовно от нехармонични енергии и трябва да намерят собствената си цел в живота, което означава създаване на здрава и спокойна среда, както вътре в тях, така и около тях.

Сексуалността за кристалните личности е божествено, духовно преживяване. Това създава връзка с универсалната енергия на живота. По време на оргазъм те буквално се сливат с Бог, но те не се нуждаят от секс или физическа любов. Тяхното разширено възприемане за любовта идва от способността им да се свързват с по-високите измерения. Любовта и състраданието нямат нищо общо с емоционалните чувства или физическото поведение. Безусловната любов означава споделяне на лечебна и любовна енергия. Любовта е същността на самия живот.

Кристалните аури се радват, когато правят любов, но те се нуждаят от сигурен, грижовен и силен партньор, който разбира чувствителната им природа. Тъй като те си взаимодействат толкова силно с други хора, правенето на любов може да бъде емоционално интензивно и понякога обезпокоително изживяване. Кристалите личности могат да останат без връзка или безбрачни за дълги периоди от време.

Лавандуловите и виолетовите аури имат прилики с тях в това, че се нуждаят от много време, за да се презаредят и да се свържат с Бога. Лавандуловите и сините аури често изпитват трудности при намирането на интимност и обща основа с кристалните аури. Индиговите и кристалните личности могат да създадат мощна духовна връзка, основана на любов и разбиране.

Зелените аури разбират и подкрепят нуждите на кристалните, докато жълто-кафявите са склонни да бъдат прекалено психически и редовно се оттеглят и изолират.

Дори факта, че могат да научат много от останалите цветни не помага на кристалните личности да имат редовни контакти с тях. Червените и оранжевите аури са прекалено интензивни и физически, за да бъдат съвместими с кристалните. Тъмно червените аури нямат една и съща концепция на живот и духовност с тях. Жълтите са прекалено екстровертни, игриво и активни, за да създадат трайна връзка с кристалните личности.

В своите взаимоотношения кристалните личности се нуждаят от много пространство за себе си. Те се нуждаят от партньори, които могат да им дадат това пространство, а също и да ги подкрепят по пътя към намиране на вътрешен мир и просветление.

Рейтинг:
4.9/5 на базата на 8 оценки

Отзиви

♥️
Оказва се че съм 100% Бяла с 100% Лавандулово . Прочетох характеристиките и на двете покриват се с мен на 100% , но пиша най-вече за съвет , понякога съм в много добър баланс със себе си , но и често се изгубвам в емоции те на другите , скоро осъзнах , че не всички чувства и емоции са мои , знам че човек като мен ще ме разбере , ако има някой като мен и е открил начина да запази баланса в себе си без да се губи в другите , много ще съм благодарна за съвет 😊♥️🥰
Лаура
Здравейте и от мен. Направих си теста и се оказах кристално дете, примесено с лавандула и виолетов нюанс, :) След като почетох характеристиките на белите останах изненадана колко точно отговарят на мен. Случиха се много неща в живота ми, които буквално ме накараха да осъзная всъщност колко много ме влече Духовното и колко много ми е нужно в живота, особено на този етап. Винаги съм усещала, че съм много по-различна от другите, а и много необясними преживявания съм имала. Но така и не намирам съмишленици, с които да дискутирам подобни теми и преживявания. Много ще се радвам, ако намеря подобни хора, които ги вълнува Духовното и споделянето на опит.Който иска да се свърже с мен: инстаграм laurazechiri, фейсбук: Laura Zechiri
И

Аз също бих искал да общувам със себеподобни. Не ползвам инстаграм. Може би група в WhatsАpp, или някъде във форум? Тези коментари са от преди години, дано се намери някой. :)

Кристиян
Наистина любопитно, но останах и леко разочарован след като видях резултата и стигнах до коментарите. В някоя различна струна не се съмнявам, че съществува. Кой? - Аз!-Ние! Докато в нашата, колкото и да се настройва честотата винаги те дразни звука на метала. Тази фалшива нота, която не и е там мястото. Прекрасно е понякога да си повдигнем самочувствието, но винаги трябва да съществува заземителя. Мен ме изкара бяла със виолетов и зелен доминант. Това ще рече че съм от кристалните? Да дарбата тече в кръвта на всеки един от нас, но малцина са хората на Планетата развили я до това ниво. Аз все още помня времената на ....агонията, болката, развалината от погребението на моето индиго. След като премина светлинната аномалия, дойде звуковата. Остана само синьото. Това е моя цвят. Всичко останало е като звезди, отдавна изгаснали някъде в космоса, наслаждавайки се на тяхното последно сияние.
Мария
И аз съм индиго пишете ми в Инстаграм maria_doicheva23
Виж още отзиви
Коментирай
loading...