Взаимодействия на аурата

Взаимодействия на аурата

Взаимодействие на аурата с други аури

Поради силните електромагнитни свойства на аурата, вие постоянно отдавате и абсорбирате енергия. Всеки път, когато влезете в контакт с друг човек, може да се осъществи обмяна на енергия. Вие можете да му дадете енергия (електрическия аспект) и можете да абсорбирате от неговата енергия (магнитния аспект). С колкото повече хора общувате, толкова по-голям ще бъде и енергийният обмен.

В случай че сте запознати с този обмен, в края на деня вие може да сте акумулирали в себе си голямо количество от енергия. Ако пък не сте запознати с това, в края на деня си може да бъдете изтощени и дори през ума ви да минат някои странни идеи, мисли и чувства. Всички имаме дни, през които смятаме, че сме на път да полудеем. Тези усещания може да нямат нищо общо с вас самите, а по-скоро да бъдат резултат от енергията, която сте акумулирали в себе си чрез контакти с други хора през целия ден.

Всички познаваме хора, които ни изтощават с присъствието си. Говоренето с тях - по телефона или лично - може да ви остави напълно изтощени. Когато този човек си тръгне или затвори телефона,  вие често чувствате, че сякаш стомахът ви е пробит. Този вид обмен е нездравословен. Онова, което преживявате, е изсмукване на енергия от аурата ви. Упражненията ще ви помогнат да балансирате аурата си всеки ден, да я поддържате жизнена и да се предпазите от този вид едностранно взаимодействие.

5.0, 1 гласа
прегледи 8178

Препоръчани продукти

loading...

Коментари за Взаимодействие на аурата с други аури

  1. 1.

    Много интересно

  2. 2.

    Здравейте! Скоро научих, че съпругът ми е имал и има множество безразборни сексуални контакти. Как де се очистя от тези енергийни влияния?

Подобни статии

Жълто кафява аура

Жълто кафява аура

Ученият Логичен, аналитичен, интелектуален, обича реда, структурата и стабилността Област ВОпи...

Лавандулова аура

Лавандулова аура

Мечтателят Въображение, мистичен, артистичен, креативен мислител, мечтател, идеалистичен, интуицити...

Слоеве на аурата

Слоеве на аурата

Енергийното тяло (или аура) има 7 основни слоя, всеки от тях, отнасящи се до физическото, умственото...

Жълта аура

Жълта аура

Забавният Ентусиазиран, игрив, оптимистичен, забавен, любопитен, обичащ развлеченията, непривързано...