PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Виолетова аура

Виолетова аура

  1. Виолетова аура
  2. Ум и тяло на виолетовата личност
  3. Социален живот на виолетовата личност
  4. Взаимоотношения и интимност на виолетовата личност
  5. Кариера и финанси на виолетовата личност
  6. Здраве и развитие на виолетовата личност

Кариера и финанси на виолетовата личност

Виолетовите аури имат нужда да бъдат креативни и да изразяват своята визия за бъдещите иновативни идеи. Без значение в каква сфера на дейност работят, те ще намерят нови решения, които да работят по-ефективно.

Те не се нуждаят от много пари за тяхна лична употреба. Радват се на лукса който те предоставят, но възприемат парите, като инструмент за власт и влияние. Те им дават възможност да изпълнят своите мечти и визии. Парите им дават силата и свободата да направят големи промени на тази планета. Виолетовите личности разбират, че в нашето общество трябва да имаш пари, за да бъдеш влиятелен. Те са много внимателни с парите си. Понякога са смятани за егоистични и алчни.

Виолетовите аури са родени лидери. Ако използват своите харизматични лидерски способности за хуманитарни проекти, вместо за егоистични цели, хората ще възприемат техният силен, автократичен и диктаторски стил. Трудно е да се устои на харизмата и магическата сила на виолетовите аури.

Когато виолетовите личности са балансирани, Вселената отваря всички врати пред тях и го подкрепя по един магически и лесен начин. Те имат вътрешно познание за естествените функции и закони на Вселената. Докато останалите цветни личности имат усещането, че животът е труден, виолетовите аури ни учат да се ръководим от вътрешния си поток от енергия и да разчитаме, че Вселената ще се погрижи справедливо за нас. Ако сме свързани с нашата универсална жизнена енергия, животът ни ще тече без усилия.

Виолетовите личности са склонни да избират професии, които им позволяват да бъдат независими и да имат творческа свобода. Те силно вярват в целите на своята дейност и винаги търсят по-висша цел в това, което правят.

Виолетовите аури се привличат лесно от развлекателната индустрия, заради своята магнетична и харизматична личност. Те знаят как да използват системата, за да направят ценни и важни промени на тази планета и тяхното послание да се чуе.

Други области в които виолетовите аури често се ангажират са философията, религията, екологията, музиката, литературата, изкуството, хуманитарни и футуристични технологии и др.

Типичните професии за хора с виолетова аура са: актьор, музикант, художник, автор, преподавател, дизайнер, режисьор, фотограф, психолог, социален работник, духовен учител, политик, изобретател, предприемач и др.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 5 оценки

Отзиви

Атанас
Това е вярно за мен леле а Аз се чудех защо постояно съм различен е вече разбрах защо. Благодаря ви
1:1 това съм аз, изумителен тест)
митак
"ний ще станем милиоооониииии" ^_^
Анонимен
Значи виденията са си част от съществото ми...
Анонимен
NE Koga da poviarvam no tova naistina sum AZ.....
Виж още отзиви
Коментирай
loading...