Назад до Жълта аура

Жълта аура

  1. Жълта аура
  2. Ум и тяло на жълтата личност
  3. Социален живот на жълтата личност
  4. Взаимоотношения и интимност на жълатата личност
  5. Кариера и финанси на жълтата личност
  6. Здраве и развитие на жълтата личност

Взаимоотношения и интимност на жълатата личност

Жълтите личности имат голяма нужда от взаимоотношения. Те могат да бъдат чувствителни и грижовни и в интимните връзки и в партньорства. Предпочитат партньори, с които могат да се смеят, които да ги подкрепят и да се грижат за тях и няма да оспорват или отнемат свободата им. Жълтите личности изпитват дълбок страх от чувството за ангажираност. Те искат да бъдат независими и свободни, за да се наслаждават на всичко, което живота им предлага. В резултат на това много жълти личности живеят сами, с временни партньори или в полу-обвързани взаимоотношения. Жълтите аури обичат да флиртуват и са емоционално заредени с вълнение за срещи с нови и различни хора. За тези пристрастени, цветни личности другия пол е средство за свързването им с живота, а също и компенсиране на техните собствени енергийни недостатъци. Те трябва да разберат разликата между това да бъдат независими, но любящи и отдадени и използването на връзката като заместител на собствените им проблеми.

Жълтите личности са много сексуални. Тяхната любовна игра може да бъде деликатна и чувствена. Сексуалността е голямо удоволствие, тъй като е физическа релаксация и те го усещат, като цялостно изживяване за тялото. Сексуалните усещания и оргазми им създават чувство удовлетворение, което не може да се сравни с нищо друго. След като са изпитали това чувство, което те възприемат като „сексуална висота”, те искат още и още. Жълтите личности трябва да направят своите взаимоотношения балансирани, както в сексуално, така и в интимно отношение. Сексуалното пристрастяване само с цел създаване на това високо чувство няма да ги направи щастливи в дългосрочен план.

Жълтите личности обичат да бъдат физически активни и се нуждаят от активен сексуален живот. Поради тази причина те обичат да имат за партньори червени, оранжеви или жълти аури. Виолетовите аури могат да добавят голяма визия, към творчеството на жълтите личности. Сините аури често са твърде емоционални и изискват ангажираност за щастлива връзка.

Лавандуловите и белите аури обичат да бъдат сред жълти личности. Те обичат да обсъждат и да се занимават с духовност или философия. Тъмно червените и тъмно зелените аури са твърде консервативни в подхода си към живота за жълтите аури.

Повечето жълти личности леките и игриви интимни връзки, без емоционалния багаж на тежките ангажименти и продължителни проблеми.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Жълтичка съм XD
Теста не е точен ,всеки път ми дава различни цветове.А аз виждам моята аура.И знам какъв цвят е.С този тест не може да се определи емоцията.Как някой е поставен под един знаменател с друг.Като въпроса,,Да си енергичен и нахален,,и много други.Този който го е направил да поработи още малко за да го усъвършенства.Ако човек отиде на ауракамера ,теста ще е само една измама и манипулация.Лек ден от мен.
Nell- доста правилна преценка!
страхотен тест-много верен, изключително съм впечатлена
Евелин
На 46 години съм .Теста ми го препоръча дъщеря ми която беше изумена ....и аз също.Благодаря
Виж още отзиви
Коментирай
loading...