Жълта аура

Жълта аура

Здраве и развитие на жълтата личност

Жълти личности трябва да се грижат за своите физически тела, повече от другите цветни личности. Тялото им е като "енергийна" антена. Те усещат чувствата на другите хора, техните мисли или дори вибрациите в една стая. Ако те не останат балансирани и силни, тялото им ще покаже дисбаланс и може да бъде силно повлияно от външни въздействия. Те също така знаят какво точно означава връзката ум-тяло. Те са перфектен пример за това как емоциите и мислите влияят и са свързани с физическото тяло. Жълтите личности ще бъдат по-здрави, ако се научат да слушат и да се съобразяват с „физическата си антена” и с връзката тяло-ум.

Жълтите личности трябва емоционално да разберат, че поетите задължения и взаимоотношения могат да им помогнат да достигнат до по-дълбоки нива на интимност и самосъзнание. Това разбиране също ще доведе до по-забавен, вълнуващ и свободен живот. Техните проблеми няма просто да изчезнат, като се опитват да избягат от тях. Те могат да създават успешни решения, като приемат всички аспекти на живота с радост и позитивно отношения. За да постигнат хармония в живота си, жълтите личности трябва да намерят творчески и забавни начини на изразяване. Активното изразяване на техните физически и творчески енергии ще им позволи да живеят лесен, щастлив и радостен живот. Положителните пристрастявания, като физически упражнения и движение, здрав и игрив секс или медитация и молитва са изключително важни за тях. Дейности като колоездене, тенис, танци, бягане или други мускулни упражнения, се препоръчват за жълтите личности и трябва да се практикуват ежедневно.

Активната медитация, като Динамичната медитация, Куи Гонг или Тай Чи има положителен ефект за жълтите аури, тъй като фокусират ума си и свързват физическото си тяло с универсалният енергиен поток. Жълтите личности, които са здрави и силни се нуждаят от пълноценен сексуален живот, за да се свържат с изобилието от енергия с която разполагат и да се насладят на всички аспекти на живота.

5.0, 1 гласа
прегледи 6247

Препоръчани продукти

loading...

Коментари за Здраве и развитие на жълтата личност

 1. 1.

  Невероятно, но абсолютно точно и верно, това съм аз.

 2. 2.

  Абсолютно вярно и за мен

 3. 3.

  Бинго!

 4. 4.

  брей доста от нещата отговарят за моята личност:)))

 5. 5.

  Даааа... и при мен уникално съвпадение:) !!!

 6. 6.

  Всеки един абзац....едно след друго, като гръм от ясно небе, всичко се избистря, ще се побъркам от кеф хахаха, толкова ясно и добре е написано и ясно се виждам, това съм аз!

 7. 7.

  О.О абсолютно без нито едно изключение всичко е точно!!!

 8. 8.

  Съгласна!

 9. 9.

  Всичко е вярно за мен!

 10. 10.

  Калина, и аз тва си помислих докато го четях "Мой, ще се побъркам от кеф..." :д А даже не бях сигурен дали това наистина е цветът на аурата ми, опитах се да го видя може би в продължение на няколко минути, както е описано в многобройните изчетени от мен начини да се забележи, та накрая започнах да виждам жълтеникава.. хм.. не точно светлина, но материя, която светваше и угасваше периодично. Малко се съмнявах, че ми се е получило от първия път, но сега като чета тук.. тва съм аз, бе, мойки. :д

 11. 11.

  bumm

 12. 12.

  Имам снимка на аурата и наистина съм жълто-зелена! Всичко е абсолютно вярно. Благодаря!

 13. 13.

  Уау,наистина е вярно.Аз съм жълтичко с малко червеничко и оранжевичко ;д

 14. 14.

  Сега разбрах защо ми харесва светлосиньото. Преди мислех, че имам нужда от жълти цветове наоколо, но това синьо повече ми помага. Имах нужда от жълти цветове, в тежки житейски моменти, очевидно когато съм загубвала връзка със себе си.

 15. 15.

  Доколкото разбрах жълтите аури са най - комуникативни от целия спектър аури,нали?

 16. 16.

  може да сам на 14 но всичко от точка до точка е вярно

 17. 17.

  Прекрасно е!!! Абсолютно всичко е вярно от пълвата до последната дума! Изумена съм, браво!! :))) yellow rullz :D

 18. 18.

  Уникално-точно

 19. 19.

  Уаууу, невероятно точно.

 20. 20.

  всеки абзац описва най-точно моя живот,интереси,характер.......
  просто абсолютно описание.

 21. 21.

  винаги съм ужасно депресирана и нямам никакви приятели, как излезе жълто не знам :/

 22. 22.

  vsichko e pravilno

 23. 23.

  blagodarq vi. tozi test me nakara da preotkriq sebe si. spasihte mi jivota. thanks aura newage bg!!!

 24. 24.

  Абсолютно вярно !

 25. 25.

  Напълно вярно!

 26. 26.

  На 46 години съм .Теста ми го препоръча дъщеря ми която беше изумена ....и аз също.Благодаря

 27. 27.

  страхотен тест-много верен, изключително съм впечатлена

 28. 28.

  Nell- доста правилна преценка!

 29. 29.

  Теста не е точен ,всеки път ми дава различни цветове.А аз виждам моята аура.И знам какъв цвят е.С този тест не може да се определи емоцията.Как някой е поставен под един знаменател с друг.Като въпроса,,Да си енергичен и нахален,,и много други.Този който го е направил да поработи още малко за да го усъвършенства.Ако човек отиде на ауракамера ,теста ще е само една измама и манипулация.Лек ден от мен.

Подобни статии