Назад до Жълта аура

Жълта аура

  1. Жълта аура
  2. Ум и тяло на жълтата личност
  3. Социален живот на жълтата личност
  4. Взаимоотношения и интимност на жълатата личност
  5. Кариера и финанси на жълтата личност
  6. Здраве и развитие на жълтата личност

Здраве и развитие на жълтата личност

Жълти личности трябва да се грижат за своите физически тела, повече от другите цветни личности. Тялото им е като "енергийна" антена. Те усещат чувствата на другите хора, техните мисли или дори вибрациите в една стая. Ако те не останат балансирани и силни, тялото им ще покаже дисбаланс и може да бъде силно повлияно от външни въздействия. Те също така знаят какво точно означава връзката ум-тяло. Те са перфектен пример за това как емоциите и мислите влияят и са свързани с физическото тяло. Жълтите личности ще бъдат по-здрави, ако се научат да слушат и да се съобразяват с „физическата си антена” и с връзката тяло-ум.

Жълтите личности трябва емоционално да разберат, че поетите задължения и взаимоотношения могат да им помогнат да достигнат до по-дълбоки нива на интимност и самосъзнание. Това разбиране също ще доведе до по-забавен, вълнуващ и свободен живот. Техните проблеми няма просто да изчезнат, като се опитват да избягат от тях. Те могат да създават успешни решения, като приемат всички аспекти на живота с радост и позитивно отношения. За да постигнат хармония в живота си, жълтите личности трябва да намерят творчески и забавни начини на изразяване. Активното изразяване на техните физически и творчески енергии ще им позволи да живеят лесен, щастлив и радостен живот. Положителните пристрастявания, като физически упражнения и движение, здрав и игрив секс или медитация и молитва са изключително важни за тях. Дейности като колоездене, тенис, танци, бягане или други мускулни упражнения, се препоръчват за жълтите личности и трябва да се практикуват ежедневно.

Активната медитация, като Динамичната медитация, Куи Гонг или Тай Чи има положителен ефект за жълтите аури, тъй като фокусират ума си и свързват физическото си тяло с универсалният енергиен поток. Жълтите личности, които са здрави и силни се нуждаят от пълноценен сексуален живот, за да се свържат с изобилието от енергия с която разполагат и да се насладят на всички аспекти на живота.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Жълтичка съм XD
Теста не е точен ,всеки път ми дава различни цветове.А аз виждам моята аура.И знам какъв цвят е.С този тест не може да се определи емоцията.Как някой е поставен под един знаменател с друг.Като въпроса,,Да си енергичен и нахален,,и много други.Този който го е направил да поработи още малко за да го усъвършенства.Ако човек отиде на ауракамера ,теста ще е само една измама и манипулация.Лек ден от мен.
Nell- доста правилна преценка!
страхотен тест-много верен, изключително съм впечатлена
Евелин
На 46 години съм .Теста ми го препоръча дъщеря ми която беше изумена ....и аз също.Благодаря
Виж още отзиви
Коментирай
loading...