PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Жълта аура

Жълта аура

  1. Жълта аура
  2. Ум и тяло на жълтата личност
  3. Социален живот на жълтата личност
  4. Взаимоотношения и интимност на жълатата личност
  5. Кариера и финанси на жълтата личност
  6. Здраве и развитие на жълтата личност

Кариера и финанси на жълтата личност

Жълтите личности обичат спонтанната инициатива и симулиране. Те са идеалните хора за стартирането на нови проекти, но понякога изпитват трудности при довършителните работи. Парите не са основен проблем за тях. Те могат да правят пари лесно, защото не се страхуват да работят усилено. Често обаче, колкото бързо са изкарали парите си, толкова бързо ги и харчат.

Жълтите личности имат способността креативно да решават проблеми. Те създават нови, необичайни и иновативни решения. От друга страна те изпитват трудности в завършването на проектите или решаването напълно на проблемите. Те са добри в започването на даден проект и поддържат останалите хора ентусиазирани. Ако решат да предприемат действия и да решат даден проблем, жълтите личности намират прости, уникални и находчиви решения. Въпреки това те често не искат да направят сериозната работа, която е необходима за завършването на проекта.

Жълтите аури са добри отборни играчи и водят другите, чрез своя пример. Те изпитват удоволствие от това да показват на другите как да работят или как могат да бъдат свършени задачите. Те използват своите силни качества за мотивация и креативност. Те обичат да се забавляват на своите работни места.

Типичните професии за хората с жълта аура са: спортисти, комици, музиканти, художници, артисти, философи, психолози, терапевти, масажисти, медицински лица, механици, готвачи, стюарди или туристически гидове.

Рейтинг:

Отзиви

Жълтичка съм XD
Теста не е точен ,всеки път ми дава различни цветове.А аз виждам моята аура.И знам какъв цвят е.С този тест не може да се определи емоцията.Как някой е поставен под един знаменател с друг.Като въпроса,,Да си енергичен и нахален,,и много други.Този който го е направил да поработи още малко за да го усъвършенства.Ако човек отиде на ауракамера ,теста ще е само една измама и манипулация.Лек ден от мен.
Nell- доста правилна преценка!
страхотен тест-много верен, изключително съм впечатлена
Евелин
На 46 години съм .Теста ми го препоръча дъщеря ми която беше изумена ....и аз също.Благодаря
Виж още отзиви
Коментирай
loading...