PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Жълто кафява аура

Жълто кафява аура

  1. Жълто кафява аура
  2. Ум и тяло при жълто-кафявите личности
  3. Социален живот на жълто-кафявата личност
  4. Взаимоотношения и интимност на жълто-кафявата личност
  5. Кариера и финанси на жълто-кафявата личност
  6. Здраве и развитие на жълто-кафявата личност

Взаимоотношения и интимност на жълто-кафявата личност

Жълто-кафявите хора се ангажират напълно със своите партньори и носят пълна отговорност за себе си всеки ден от живота. Те избират половинките си главно с цел създаване на безопасен и сигурен дом, където да могат да се грижат са семейството си, а партньора им да се грижи за тях. За тях любовта е необходимост от помощ и подкрепа, а не емоционален или страстен акт.

Много хора се чувстват привлечени към жълто-кафявите личности. Тяхната стабилност и надеждност са добра предпоставка за трайни и сигурни взаимоотношения. Ако търсите страст, романтика и вълнение, определено трябва да направите усилия да си намерите друг партньор. Жълто-кафявите личности намират „романтика” в това да са практични и рационални.

Те често стават лично отговорни към нещо, но им е много по-трудно да станат емоционално или духовно отговорни. Предпочитат тихите моменти в които могат спокойно да четат, учат или мислят и да се съсредоточават върху собствените си идеи и проекти. Често се чувстват недооценени, особено по време на разговори, когато си мислят, че не получават вниманието, което заслужават. В резултат на това те споделят само с хора, които са на собственото им ниво на разбиране.

Всяко лице, което търси интелектуални разговори, тихи и рационални отношения основани на партньорство, стабилност и финансова сигурност, ще се чувстват много комфортно с хора, които имат жълто-кафява аура.

Жълто-кафявите личности обикновено обичат да бъдат около тъмно червени или тъмно зелени хора. Те имат много общо помежду си и споделят консервативния и интелектуален подход към живота. Те се разбират и с хора със същата аура, но трябва да развият и качествата на някои от другите цветове.

Жълто-кафявите личности са привлечени от щастието и лекотата на хората с жълта аура и приключенския нрав на хората с червена и оранжева аура. Синята и индиго аурата е прекалено емоционална за тях, но могат да се учат една от друга. Когато са отворени за иновативни идеи, те се разбират добре и с хората с виолетова аура.

Жълто-кафявите личности трябва да разберат и приемат духовният начин на живот на хората с лавандулова и бяла аура. Често неразбирането им води до затруднения при хармоничните отношения с тези хора.

Рейтинг:
4.5/5 на базата на 4 оценки

Отзиви

Жени

Прецизен!

Добре изготвен тест!
Чобанова
Верен,точен тест.
anonimen
CHUDESEN TEST !!! MNOGO E VEREN!!
Точно и много вярно.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...