Жълто кафява аура

Жълто кафява аура

Ум и тяло при жълто-кафявите личности

Жълто-кафявите хора са логични, аналитични и подробни творчески личности. Те мислят последователно и внимателно обмислят всяка своя стъпка. Изпитват основна нужда да разберат и анализират всяка отделна стъпка, преди да продължат към следващото ниво. Техните най-силни качества са интелектуалните и аналитичните им свойства. Те обичат да създадат солидна основа, която да им дава сигурност и след това да градят камък по камък, докато в крайна сметка постигнат своите цели. Почти всичко което вършат съдържа логика и методология. Те постоянно планират и се опитват да разберат как да постигнат изискванията и целите си.

Тяхната мотивация е нуждата аналитично и интелектуално да разбират живота и да общуват с други хора. Техен девиз би могло да бъде: „Животът е като компютър, измъкваме от него това което сме програмирали в него.”

Жълто-кафявите аури се справят в живота главно благодарение на своите умове. Те не използват тялото и емоциите си, толкова колкото останалите цветни аури. Те възприемат природата и физическата реалност първо чрез аналитичния си ум и след това преминават към действие. Физическите дейности не са важни за тях. Те са склонни да движат тялото си само ако има добра причина да го направят и ако са убедени в ползите от това.

Ако жълто-кафявите хора са в хармония те излъчват стабилност, сигурност и отговорност към своите близки. Те са най-надеждните хора в света, които решават всички задачи до най-малкия детайл с изключителна ефективност. Благодарение на своите рационални и практически умения те могат да реализират мечтите и идеите на други хора и те да станат реалност. Жълто-кафявите аури имат успокояващ и стабилизиращ ефект върху хората и са верни и надеждни. Те изразяват и силна сигурност и се считат за реалистични хора.

Жълто-кафявите личности проучват всичко което правят с подробности. Когато работят над даден проект те трябва да видят и разберат всички негови компоненти, преди да се чувстват сигурни да вземат участие в него. Понякога не могат да видят цялата картина, тъй като твърде много се занимават с подробностите. За тях това обаче няма значение. Тяхното невероятно търпение и толерантност им позволява да прекарват много часове, занимавайки се със същата идея или проект.

Жълто-кафявите личности обичат електронните джаджи, автомобили, мотоциклети и др. Ако те се включат в даден проект или хоби те проучват всички детайли и в повечето случаи стават експерти в своята област. Чрез търпение, упоритост и любовта им към детайлите, такива личности са разработили уреди, като компютри, радиостанции и други технически уреди.

В изразяването и комуникацията жълто-кафявите хора са бавни и предпазливи. Те ще разделят и опишат всяка ситуация в нейните най-малки детайли. Те говорят за своите мисли, идеи и проекти. Внимателно изразяват най-дълбоките си чувства и емоции. Споделят най-съкровенните си чувства само ако са убедени, че никой няма да ги нарани или използва информацията срещу тях.

Жълто-кафявите личности обичат да изучават и да научават. Те са перфектни студенти, тъй като са готови да прекарат време и да вложат усилия, за да разберат и най-малките подробности. Понякога тази положителна черта създава проблеми, защото гледането на реалността, като на нещо подредено, структурирано и солидно им създава трудности при изследването на непознати територии.

Жълто-кафявите хора имат конкретни идеи и концепции за живота. Те не харесват неща, които са необичайни, извънредни, нарушени или нередовни. Тези съзнателни хора свикват лесно с моделите на семейния живот. Обикновено деня им протича еднообразно. Например всяка вечер гледат новините, бюрото им винаги изглежда организирано, всеки елемент е на мястото си и т.н.

Често изпитват трудности да приемат нови идеи или модели и да се сблъскат с неочакваното. Въпреки това този начин на живот, свързан със сигурността и комфорта е привлекателен за много хора. Техните качествени характеристики са ценени и търсени от много хора в света на бизнеса и обществото.

Ако не са в хармония жълто-кафявите личности могат да бъдат изключително упорити, тесногръди и скептично настроени към всичко. Те могат да се претоварят с това да искат да разбират всичко и да имат мисловен контрол. Това което те не могат да докажат или не знаят за тях представлява несигурност, нестабилност и следователно опасност. Скептицизмът им не позволява различни мнения и гледни точки. Дори когато им се предоставя доказателство те продължават да бъдат скептични и не желаят да променят своите позиции и убеждения.

Жълто-кафявите хора които не са балансирани мислят или говорят главно за чувствата си. Въпреки това те рядко изживяват тези чувства в истинският смисъл на думата. Например дори опитните психолози и терапевти разбират емоционалните и психически концепции на другите, но изпитват затруднения да изживеят собствените си емоции и чувства. Жълто-кафявите хора се оттеглят емоционално при стресови ситуации и след това се опитват да анализират и дискутират ситуацията вътрешно, докато не излязат с някакво решение.

Основният проблем на жълто-кафявите личности е осъществяването на контакт със собствените емоции и чувства. Тяхната личност не им позволява да чувстват нещо, което не могат да анализират и разберат напълно. Вие как определяте и разбирате чувства като любов, гняв или тъга? Жълто-кафявите хора се страхуват от собствените си емоции и чувства и се оправдават, че Вселената не може да бъде редуцирана до ум, логика и интелект. Този изключително дълбоко вкоренен страх и несигурност отива толкова далеч, че те решават повечето си проблеми с познати и безопасни модели. Те се чувстват сигурни с известни и установени решения, защото техните родители, приятели или началници винаги са правили нещата по същия начин.

Тъй като те не знаят как да се справят с емоциите си, често ги потискат и са се самозалъгват, че те не съществуват. Те създават начини за премахване на емоцията от живота си. Ако не могат да приемат и изразят своите чувства те са склонни да се усамотят и да станат студени към другите. Много жълто-кафяви личности, които не са хармонизирани таят ярост, гняв или тъга вътре в себе си и са в болезнена депресия, безнадеждно и обезкуражено състояние на ума.

Като цяло жълто-кафявите хора изпитват трудности да релаксират или да се успокояват. За тях отпускането без мисли или някаква мисловна дейност е сравнимо с несигурност или дори смърт. Те се възприемат като ум и мисъл, която тече в момента и ако ума престане да функционира се страхуват, че вече не съществуват.

За да излязат от този омагьосан кръг, жълто-кафявите хора трябва да разберат, че емоциите и чувствата са важна част от човешката система. Без емоции, чувства, интуиция, вярвания и духовни идеи, хората ще бъдат като машини, подобни на компютрите. Адаптирането към психична концепция, която интегрира откритост на емоциите и интуицията е първата стъпка за хората с жълто-кафява аура да се разрастват и разширяват възможностите си.

Тяхното чувство за духовност е да разбират по-висшите закони и концепции за живота. Те имат капацитет да разберат духовното познание и мъдрост в резултат на аналитичният си ум и прецизност. За жълто-кафявите хора Вселената работи в рамките на определени закони, които могат да бъдат логично обяснени и разбрани. Те ще приемат магически, мистични, психични и духовни идеи и явления, само след като са ги проучили внимателно и са убедени, че са истински. За тях важи в пълна сила правилото да вярват само на очите си.

Жълто-кафявите хора предпочитат религиозни практики, които предлагат специални закони, правила и канони, които предлагат небесна сигурност и безопасност. За тях духовността е свързана с високи етични ценности, справедливост и съвършенство. Бог остава мисловна концепция, крайната мисъл. Те могат да разберат какво е Бог и духовността, но рядко го чувстват. Едно от най-големите предизвикателства за тях е да позволят на емоциите и интуицията да се интегрират в техните умствени концепции за живота.

4.5, 2 гласа
прегледи 15345

Препоръчани продукти

loading...

Коментари за Ум и тяло при жълто-кафявите личности

 1. 1.

  mnogo weren i to4en test!!!!

 2. 2.

  Невероятно точно!

 3. 3.

  izumena sim kolko tocno e analizirano!!!

 4. 4.

  За първи път ми се случва да прочета толкова точен анализ, който да съвпада и със собствената ми представа за мен.

 5. 5.

  Аз също не мога да повярвам ! Това е изумително !

 6. 6.

  to4no

 7. 7.

  интересен тест

 8. 8.

  всичко е точно,много е вярно

 9. 9.

  Да, и при мен се получи същото.

 10. 10.

  Браво,точно в десетката !!!

 11. 11.

  Уникално......

 12. 12.

  инжЕнери :D

 13. 13.

  Изключителен тест, не мога да повярвам !

 14. 14.

  Много точно описано и аз открих себе си тук.Изумително !

 15. 15.

  Точно!

 16. 16.

  Супер! (Y)

 17. 17.

  И при мен се получи същото.Много точен анализ.Познах се с малки изключения.Основната ми аура е в синьо.

 18. 18.

  Доволна съм.Считам, че има много верни характеристики.

 19. 19.

  dosta tochno opredelenie za men

 20. 20.

  Немога да дойда на себе си !!! Загубих ума и дума !!! Това съм аз и никой не ме познава с такава удивителна точност !!! На автора - с респект !!! Голямо браво !!!

 21. 21.

  Mnogo to4en test-tova naistina sam az!

 22. 22.

  Да не повярваш, но действително уцели всичко! Поздравления за създателя на теста, може би най-точния тест на личността, който някога съм правила.

 23. 23.

  Purvo te pitat kakva lichnost si i posle ti kazvat kakva lichnost si ? :D

 24. 24.

  Жълто-кафява 89%
  ТЪМНО ЧЕРВЕНА 57 %
  ТЪМНО ЗЕЛЕНА 57 %
  ТЯЛО - РАЗУМ - ДУХ
  28% - 45% - 27%
  Благодарност и респект към създателя на теста
  над 90 % от констатациите са верни

 25. 25.

  Не мога да повярвам колко е точно опиднието!
  Основен цвят: бяло

 26. 26.

  Точно казано за мен

 27. 27.

  Изумен съм ! Всичко е толкова наполовина вярно !

 28. 28.

  Interesno nau4ih novi ne6ta za sebesi

 29. 29.

  уникални сте благодаря

 30. 30.

  това е истина, просто супер

 31. 31.

  Впечатлена съм от теста и резултата.

 32. 32.

  Две равни по резултат аури "синя" и "жълто- кафява" отговарят на характера ми изключително точно. Браво на създателя на теста.

 33. 33.

  Всичко е много точно,защото познавам себе си и точно съм отговорила на зададените въпроси.Това е своего рода лексикон,който попълвахме в детските си години и по отговорите определяляме своята интелегентност.

 34. 34.

  Точно и много вярно.

 35. 35.

  CHUDESEN TEST !!! MNOGO E VEREN!!

 36. 36.

  Верен,точен тест.

Подобни статии

Виждане на аурата

Виждане на аурата

Виждането на аурата е по-скоро физическо, отколкото метафизическо състояние. Всеки може да се научи ...