Назад до Зелена аура

Зелена аура

  1. Зелена аура
  2. Ум и тяло на зелената личност
  3. Социален живот на зелената личност
  4. Взаимоотношения и интимност на зелената личност
  5. Кариера и финанси на зелената личност
  6. Здраве и развитие на зелената личност

Ум и тяло на зелената личност

Зелените личности са балансирани, хармонични и миролюбиви хора. Те се нуждаят от хармония в живота си и предпочитат да живеят в естествена среда. Те са най-балансираните в цветовия спектър. Имат много силна връзка с природата. За тях е важно да живеят в непосредствена близост до гора, парк или в близост до езерото или океан. Зелените аури са отворени, екстровертни, изразителни, приятелски настроени, комуникативни и искрени. Те възприемат живота, чрез сърцето си. Техните основни мотивационни дили са удовлетвореността и хармонията. Те измерват успехите си с това колко са близо до приятелите си или до природата. Ако те са балансирани и са намерили своето място, се нуждаят от много малко за да бъдат щастливи и да се почувстват значими. Вътрешното им щастие и удовлетворение е важно за тях и е постижимо без много очакване. От една страна зелените личности не обичат да се съревновават, да носят най-скъпите и красиви дрехи или да претендират за най-добрата работа. От друга страна обаче те обичат удоволствията и предимствата на лукса, които идват като директен резултат от успеха.

Зелените личности искат да се чувстват щастливи и доволни от живота си. Те разбират ясно, че колкото по-високи са целите им, толкова по-трудно ще бъдат постигнати те. Те имат вътрешно разбиране за природните цикли и законите на живота. За тях животът като човешко същество е най-прекрасният подарък на живота.

Зелените личности са много приказливи и комуникативни. Те казват точно каквото мислят. Могат да говорят с часове за почти всички въпроси, но без да казват много съществени неща. Терапевтичните разговори им позволяват да освободят и изразят своите дълбоки чувства и притеснения. Зелените личности имат нужда да говорят за себе си и своите проблеми, защото по този начин се чувстват по-добре. Ако са недоволни или разочаровани те ще изразят устно своите чувства. За зелените аури е трудно да сдържат своите чувства и мисли. Те по естествен начин изкарват всичко навън. Ако не сте запознати с поведението на зелените аури може да се обидите или да се изненадате от това колко преми и директни са те.

Зелените аури имат силна връзка с физическите си тела. За тях ума и тялото е едно цяло и всички мисли и емоции бързо се изразяват физически. Ако не изразяват свободно своите емоции те ще се чувстват неловко, неудобно и в някои случаи дори могат да се разболеят. За тях това е естественият начин да изразяват своите емоции и чувства. Подобно на животните, които са в контакт с природата те изразяват цялата си емоционална енергия, без да я задържат. Ако са ядосани зелените аури ще викат, ако са тъжни ще ронят сълзи и т.н. Зелените личности не мислят за чувствата си, те ги изживяват.

От тях можем да се научим как да изразяваме чувствата и емоциите си естествено. Следващата стъпка ще бъде хармония и баланс. Ако задържаме чувствата си ще създадем излишни проблеми в живота си. Неизразената емоционална енергия ще остане в телата ни и ще намали нашата жизнена енергия. Много хора имат усещането за безсилия или ниска жизнена енергия, защото се страхуват естествено да изразят чувствата си. Ние общуваме с околната среда около нас, благодарение на изразяването на нашите чувства и емоции. Зелените личности разбират това и живеят в естествена хармония на тялото и ума.

Зелените аури  имат силен контакт както с природата, така и с физическите си тела. Те имат нужда да изразят себе си и бъдете физически активни. Времето, прекарано в градината, да копаят в калта или да работят с животни, създава специално усещане за тях. Животните и особено конете, котките и кучетата усещат отвореността на зелените аури и са привлечени към тях.

Ако са балансирани зелените личности имат силна връзка с природата и физическата реалност. За тях е естествено да черпят от  материалния свят, богатството и лукса. Зелените аури имат балансирано отношение към просперитета. Всяко човешко същество трябва да живеят в среда от изобилие. Няма нужда да се страда или живее в бедност. Те също са добри в управлението на собственото си материално състояние.

Зелените имат определена връзка с природата и земята.  Те имат способността да се променят и лесно да се адаптират към различни среди.  Ясно разбират концепцията на промяна, като процес, който протича в природата всеки ден. Те не са толкова отпуснати и забавни като  жълтите аури, но това е важно и за тях. Те имат склонност за предприемане на живота по-лесно и да се наслаждават на повечето житейски ситуации, също като жълтите аури. Те обаче се нуждаят от повече сигурност и техните умове са много по-аналитични.

Зелените личности са бързи абстрактни и аналитични мислители и прескачат между етапите, без да се притесняват за стъпките, които са пропуснали. Те предпочитат първо да се развиват и да изразяват своите идеи и след това да организират и да делегират работния процес. Те са организирани, ефективни и имат нужда да разбират всичко, което вършат. Зелените аури обработват данните както бързо, така и психически и са в състояние да се възползват максимално от тези си възможности. Умението да комуникират бързо е израз на гъвкавия им ум.

Зелените личности са в състояние бързо да разпознаят моделите и решенията на проблемите. Те с радост си поставят  цели, които искат да постигнат възможно най-скоро. Те също  харесват умствена стимулация, но често не разполагат с достатъчно сила или амбиция да работят усилено и да видят целите си да се осъществят. Предпочитат процесите свързани с организиране, структуриране, планиране и особено комуникация по своите проекти, пред реалната физическа работа.

Зелените личности имат високи очаквания и специфични вярвания относно живота. Това се отнася за отношенията им с други хора и собственото им финансово положение. Те очакват живота да се развива по техният начин. Противно на повечето тъмно зелени аури, зелените аури не са много амбициозни и не полагат много усилия в работата. Те предпочитат натуралния и по-лесен живот, пред този който е изпълнен със стрес и посветен предимно на печеленето на пари и постигането на определени цели. Те трябва да бъдат независими и свободни, тъй като имат свой собствен дневен ред и начин на живот. Зелените личности трябва да усещат, че са си собствени шефове и да се чувстват свободни да се изразяват, да изследват и да променят всяка ситуация.

Когато не са балансирани зелените личности са апатични, безотговорни и се съпротивляват на промените. При тях растежа и промяната изискват прекалено много действия и усилия. С такова отношение те не могат да открият своята истинска любов към природата и могат да преминат през живота без посока и цели. Ако не са балансирани животът няма смисъл за тях и те се настройват към статуквото и се адаптират към заобикалящата ги среда. Намирането на цел ще бъде трудно за тях, защото те нямат силни амбиции. Понякога те се замислят за своята цел в живота, но не намират отговори или решения.

Небалансирани зелените личности имат нужда да изразяват любовта си към природата и животните. Те предпочитат да бъдат насаме със своя домашен любимец или в природата, за да изпитат чувството на баланс. Те често се държат по този начин, защото се страхуват да се сблъскат с по-голямо приключение – да обичат, да общуват и да си взаимодействат с други човешки същества с всичките положителни и отрицателни последици, които произлизат от това. Личният растеж, еволюцията и естествената промяна трудно се възприема от зелените аури, когато те не са балансирани.

Зелените личности стават пасивни и неориентирани от време на време. Те започват да се държат като котки, наслаждават се да не правят нищо за дълги периоди от време. Те просто се отпускат и релаксират, което им позволява да презаредят батериите си с жизнена енергия.

Небалансираните зелени личности се страхуват да се изправят срещу определени ситуации или проблеми. Те предпочитат да на повърхността на нещата и си създават репутация на повърхностни хора. Страхуват се да отворят сърцата си и да изпитат силата на любовта и привързаността. Те трябва да разберат, че опитът идва само след справянето с житейските ситуации и проблеми. Ако те никога не напускат уютното състояние в което се намират и не рискуват, растежа и промяната никога няма да бъдат възможни за тях.

Зелените личности трябва да се свържат с общата си любов към живота. Когато това се случи те ще открият целите пред себе си и ще разберат, че живота си струва да се изживее. Тогава те ще предприемат действия да осъществят необходимите промени или ще позволят на естествените промени да се случат от само себе си.

Когато са в хармония зелените личности знаят, че животът сам по себе си е достатъчен. Духовността означава природа, баланс и хармония. За тях контакта с другите човешки същества и с природата е контакт с Бог.  Приятелството, любовта и разбирателството са важни аспекти на приложната духовност за зелените личности. Колкото повече приятели имат, толкова повече могат да се считат за духовно или просветено същество.

Рейтинг:
3.8/5 на базата на 6 оценки

Отзиви

Нели Стоянова
Да.....верноооо
Теа
Още преди да направя теста бях сигурна , че съм със зелена аура !
Фани Янева

Теста е страхотен и точен! Поздравления!

Вси4ко,което про4етох е вярно! Благодаря1
Недялка Овчарова .
Точно!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...