Измерване на аурата

Измерване на аурата

Измерване на аурата с махало

Измерването на големината на аурата с махало не е толкова лесно, колкото с радиестезичните пръчки, но все пак може да бъде извършено. В действителност има два начина, по които това може да бъде направено, и всеки един от тях допълва другия.

Първият от тях е просто чрез задаване на въпроси. Използвайте своите схеми за отговори с "да" и "не". Задайте си въпроси за размера на своята аура: "Моята аура от 4,5 до 6 метра ли е?", "Моята аура от 3 до 4,5 метра ли е?", "Размерът на аурата ми между 0 и 3 метра ли е?" Започнете с общи въпроси от този род, а после стеснете спецификата им до по-конкретни запитвания. "Моята аура 3,30 метра ли е?", "Моята аура 2,40 метра ли е?"

Вторият метод е подобен на този, използващ радиестезичните пръчки. Нека съответният човек застане на 6 метра пред вас. Отделете няколко минути, за да релаксирате. Кажете на себе си и на махалото, че искате да получите информация за аурата на този човек. По този начин ще избегнете намесата на отговори за вашата собствена аура.

Бавно и внимателно пристъпете напред. Тъй като движите тялото си, съществува много по-голяма вероятност да накарате махалото да се люлее. Поради тази причина е най-добре да използвате кръгообразното движение като показател за контакт с аурата на съответния човек. Въртенето по посока на часовниковата стрелка като положителен отговор в този случай е ефективно.

След всяка стъпка напред оставяйте махалото да се успокои и след това да ви отговори. Въпреки че това става малко бавно, то е напълно ефективно. Въпреки че точността не е стопроцентова, вие все пак задълбочавате възприемането на своите фини енергии.

Препоръчани продукти

loading...

Коментари за Измерване на аурата с махало

  1. 1.

    kade moga da se zapi6a na kurs po radiestezia

Подобни статии

Червена аура

Червена аура

Победителят Енергичен, обичащ съперничеството, волеви, сексуален, предприемчив, победител,  материа...

Зелена аура

Зелена аура

Учителят Спокоен, естествен, социален, естествени лечебни способности, учител, хармония, баланс. ...

Синя аура

Синя аура

Грижовният Грижлив, услужлив, чувствителен, мирен, възпитан, любящ, състрадателен, ориентиран към с...