Измерване на аурата

Измерване на аурата

Измерване на аурата с махало

Измерването на големината на аурата с махало не е толкова лесно, колкото с радиестезичните пръчки, но все пак може да бъде извършено. В действителност има два начина, по които това може да бъде направено, и всеки един от тях допълва другия.

Първият от тях е просто чрез задаване на въпроси. Използвайте своите схеми за отговори с "да" и "не". Задайте си въпроси за размера на своята аура: "Моята аура от 4,5 до 6 метра ли е?", "Моята аура от 3 до 4,5 метра ли е?", "Размерът на аурата ми между 0 и 3 метра ли е?" Започнете с общи въпроси от този род, а после стеснете спецификата им до по-конкретни запитвания. "Моята аура 3,30 метра ли е?", "Моята аура 2,40 метра ли е?"

Вторият метод е подобен на този, използващ радиестезичните пръчки. Нека съответният човек застане на 6 метра пред вас. Отделете няколко минути, за да релаксирате. Кажете на себе си и на махалото, че искате да получите информация за аурата на този човек. По този начин ще избегнете намесата на отговори за вашата собствена аура.

Бавно и внимателно пристъпете напред. Тъй като движите тялото си, съществува много по-голяма вероятност да накарате махалото да се люлее. Поради тази причина е най-добре да използвате кръгообразното движение като показател за контакт с аурата на съответния човек. Въртенето по посока на часовниковата стрелка като положителен отговор в този случай е ефективно.

След всяка стъпка напред оставяйте махалото да се успокои и след това да ви отговори. Въпреки че това става малко бавно, то е напълно ефективно. Въпреки че точността не е стопроцентова, вие все пак задълбочавате възприемането на своите фини енергии.

Препоръчани продукти

loading...

Коментари за Измерване на аурата с махало

  1. 1.

    kade moga da se zapi6a na kurs po radiestezia

Подобни статии

Жълто кафява аура

Жълто кафява аура

Ученият Логичен, аналитичен, интелектуален, обича реда, структурата и стабилността Област ВОпи...

Лавандулова аура

Лавандулова аура

Мечтателят Въображение, мистичен, артистичен, креативен мислител, мечтател, идеалистичен, интуицити...

Слоеве на аурата

Слоеве на аурата

Енергийното тяло (или аура) има 7 основни слоя, всеки от тях, отнасящи се до физическото, умственото...

Жълта аура

Жълта аура

Забавният Ентусиазиран, игрив, оптимистичен, забавен, любопитен, обичащ развлеченията, непривързано...