Индигова аура

Индигова аура

Взаимоотношения и интимност на индиговата личност

Индиговите личности се нуждаят от приятели, които да бъдат грижливи, посветени и разбиращи. В същото време те трябва да им позволяват да бъдат независими и любопитни. Те са внимателни в избора си на партньор, но след като те са избрали своя духовен партньор, ще бъдат лоялни и верни.

Индиговите аури трябва да бъдат с партньори, които могат да разберат техния напреднал духовен начин на мислене. Те са нежни и верни партньори и са най-добрите приятели и другари. В техните личности като цяло се интегрират и женски и мъжки качества и следователно често имат двуполови изяви. Мъжките индигови личности със своите изключително чувствителни тела и нервни системи, често имат женски характеристики.

Но индиговите аури също са и големи любовници. Когато се чувстват в безопасност те могат да бъдат страстни и изпълнен с дълбока любов. Сексът за тях е едно дълбоко духовно преживяване, където се сливат две същества от енергия в космическо единство. Силните индигота нямат строги правила или норми към сексуалността. За тях сексуалността не е мъжко или женско изразяване или физическо действие, а духовно обединение на две същества.

Тъй като индиготата обединяват мъжки и женски качества, те често не се нуждаят от взаимоотношенията, както ние познаваме. Те обичат да са с лавандулови, виолетови или кристални личности. Те се вдъхновяват и се уверяват, че и други духовни ориентирани хора живеят на тази планета. Те се радват и вдъхновяват от това, че и други духовно ориентирани хора живеят на тази планета.

Всички физически личностни типове им изглеждат твърде груби и брутални за здравословни любовни връзки. Жълтите и индиговите аури обичат да играят и да се забавляват заедно. Зелените аури също могат да се справят с ярките и ясни умствени способности на индиговите личности.

Жълто-кафявите и тъмно червените личности също имат консервативен подход към живота, но обикновено не разбират дълбочината на чувствата и любовта, която изпитват индиговите аури. Докато чувстват дълбоката вътрешна връзка със своите партньори те ще имат много нежна и страстна връзка.

5.0, 1 гласа
прегледи 9567

Препоръчани продукти

loading...

Коментари за Взаимоотношения и интимност на индиговата личност

 1. 1.

  :)

 2. 2.

  Хубав тест, харесва ми...

 3. 3.

  Интересно, цветът на аурата мени ли се? Правя теста втори път от началото на годината, отговарям искрено (според мен, де) и се получиха два различни резултата. Дали не зависи цетът от състоянието на ума, настроението и т.н.? Ще ми е интересно некои разбирач да каже.

 4. 4.

  Да цвета на аурата може да се мени, въпреки че при повечето хора остава една и съща. Наличието на аура камери някои хора използват да експериментират като опитват различни практики, с които успяват да вдигнат цвета си за доста кратко време.

 5. 5.

  И аз отговарях съвсем искрено и точно на въпросите.Резултатът беше лавандула с втори цвят индиго,което е странно,защото на аура камера ми излезе жълто-зелено-бял.Възможно ли е такова драстично несъответствие?

 6. 6.

  Оказа се,че имало индигота и над 40години! Аз сам с индигово-лавандулова аура по 68%+бяло 61%.Като дете си мислех,защо хората не са като всичко в природата? Защо не са като дърветата през различните сезони?Защо като остареят умират и не се раждат вече? Задавах си и много други подобни въпроси на които сега вече знам отговороте. Те дойдоха през 1985г.,макар и бавно.Всичко тръгна главоломно бързо след 1989г. Спрачките пред духовността паднаха,което страхотно,защото много хора като мен щяха да лутат,какво не им е наред или не им достига? С други думи индигова аура не е проритет само на най-младите!

 7. 7.

  89 процента индиго, някак си го знаех преди да завърша теста... ;))
  Благодаря, много интересно четиво!

 8. 8.

  При спонтанно направения първи тест резултатът ми беше 86% индиго, 86% синя и 76% зелена. За първи път прочетох за хората с индигова аура и останах поразена, защото описанието сякаш е писано за мен... Още от дете знам, че всичко е живо иколо нас и говорех на дърветата в парка, всеки ден отивах да ги видя и да им разкажа нещо, после се сбогувах с тях и така всеки ден. Няма да забравя след една буря няколко от тях бяха повалени на земята и от прекършената им част течаха сокове като сълзи. Плачейки, заведох баща ми да му покажа и да му кажа, че много ги боли... Всъщност и той прегръща дърветата... Сега може би съм малко по-спокойна, защото знам, че сензитивността не е толкова необяснима... Имам много сънища, които са ми подсказвали събитията и емоциите, които ми предстоят...просто докато другите спят, аз често живея другаде...

 9. 9.

  Niamam dumi -mnogo tochen test. Opredeli me tochno.

 10. 10.

  kude se pravi tozi test?

 11. 11.

  Е,знаех си че съм специална.......Индиго!

 12. 12.

  Радвам се че има и други хора, който споделят подобен начин на мислене. Това само може да ме кара да се чуствам по-позитивно в този свят! Много бих искал да се запозная с друга индигова личност :)

 13. 13.

  Obarnete se kam vqrata slantseto i prirodata

 14. 14.

  Здравейте, при мене се получи индигова аура, с жълто и зелено като доминантни цветове но отдолу, където са показани процентите на цветовете, цветът на индигото е по-малък, всъщност синия, жълтия и зеления цвят са с най-големи проценти. Кои значения на цветовете на аурата се отнасят до мене реално?

 15. 15.

  аз го правих 2 пъти веднъж съм бяла ,веднъж индигова какво значи това

 16. 16.

  Не знаех че съществува 100% индиго и 100% бяло.
  Много готино ( нали става въпрос за мен) теста е много готин.
  А тук във форума някой попита дали цвета на аурата се мени...Да , мени се ! Постоянно и зависи от моментното настроение...

 17. 17.

  moqta e indigova kvo znachi?

 18. 18.

  pro4etoh za indigovata aura vsi4ko koeto e opisnao e viarno za men

 19. 19.

  Синя, индиго и бяла аура.да винаги съм била странна.това обяснява много..Благодаря, много интересен тест.

 20. 20.

  100% индиго, 100% синя и зелената ми е спаднала от 100% на 96%. Правя теста през няколко месеца. Цветът се мени и според емоциите на съзнанието, но цвета, който поддържате като Индиго, сини и т.н. се определя от вибрацията на съзнанието. Колкото е по-напреднало, толкова по-висока чистота на вибрациите имаме. А съзнанието се покачва от знанието. Никак не е сложно за разбиране.

 21. 21.

  Wow! Tova tolkova tochno otgovarq na moqta lichnost ... naistina e vid uspokoenie :) pravih testa predi nqkolko meseca i mi izleze tumno-zelena, ot togava prochetoh doosta duhovno-orientirani knigi i naistina "znanieto" mi se povishi osezaemo dori i za horata okolo men koito si mi kazvat ... "q ti si stanala mnogo umna" ... ta vaprosat mi e vazmojno li e sled izvesno vreme otnovo da se varna na tumno-zelenata aura, koqto po grafikata vijdam che e po-dolo (ako e umestno taka da se kaje) ???

 22. 22.

  ;)

Подобни статии

Зелена аура

Зелена аура

Учителят Спокоен, естествен, социален, естествени лечебни способности, учител, хармония, баланс. ...

Синя аура

Синя аура

Грижовният Грижлив, услужлив, чувствителен, мирен, възпитан, любящ, състрадателен, ориентиран към с...

Виолетова аура

Виолетова аура

Новаторът Мечтател, магически, теоретичен, интуитивен, творчески, иновативен, харизматичен, страсте...