Назад до Индигова аура

Индигова аура

  1. Индигова аура
  2. Ум и тяло на индиговата личност
  3. Социален живот на индиговата личност
  4. Взаимоотношения и интимност на индиговата личност
  5. Кариера и финанси на индиговата личност
  6. Здраве и развитие на индиговата личност

Здраве и развитие на индиговата личност

Индиговите личности трябва да се свържат с тяхното вътрешно знание, техните дълбоки чувства и по-висок ум. За да запазят енергията си, те трябва да чувстват и да се доверяват на вътрешния си глас. Ако живеят с вътрешните си убеждения и чувства, те могат да създадат среда, която излъчва мир, любов и разбирателство. Техните тела обикновено са много крехки.
Те не са свикнали с небалансираната и стресова среда, която доминира над нашата планета. Техният двуполов вид, индивидуалност и вярвания не се вписват в обществените концепции за мъже, жени, добро, лошо, и т.н. В резултат на това те могат да имат трудности в адаптирането към небалансираната и нечувствителна среда.

Индиговите личности трябва да създадат среда, която им позволява да останат центрирани, в мир и в контакт с вътрешните си знания. Реалния живот в света е прекалено силен, брутален и нечувствителен за тези уязвими личности. Ако индиготата са в хармония, те нямат проблеми с презареждането на своята жизнена енергия. Те знаят, че са част от огромната система на универсално съзнание и енергия. Всеки път, когато съзнанието ум-тяло е тихо и спокойно, те се свързват с универсалния енергиен поток. Индиготата имат уникалната способност да презареждат и да лекуват себе си отвътре навън.

Индиготата трябва да влязат в контакт със своята мисия и визия за живота. Те разбират, че животът има смисъл и че те са част от нещо много по-голямо, наречено Бог. Медитацията и молитвата са важни инструменти за индиговите личности, за да получат хармония, баланс и сила. Те ще получат отговори на всички въпроси, ако просто попитат висшия си ум за вътрешно напътствие. Те ще създадат хармония, когато живеят живота си с ясното разбиране, вътрешна сила и изразяване на своите убеждения за любов и разбирателство.

Индиговите личности трябва да стъпят в реалния свят, за да покажат на човечеството как обществото и духовния живот могат да се съчетаят. Най-трудното действие, което те трябва да предприемат, е да застанат зад своите убеждения и вярвания.

Рейтинг:
4.8/5 на базата на 4 оценки

Отзиви

Иванка
Благодаря ВИ за Вашата инициатива и подкрепа .Здраве ВИ Желая!
З.
89,% бяла и 89% индиго, двойна аура. Това, което прочетох, ме описва напълно.
Мартина
Цветът на аурата се променя според мен. Човек се развива, израства духовно съответно и мисленето се променя, светоусещането и това променя и аурата.
Вие личен живот нямате ли си да просят да излизат с тях амаха... (индиго/бяла аура)
Magdalena
;)
Виж още отзиви
Коментирай
loading...