Индигова аура

Индигова аура

Кариера и финанси на индиговата личност

Индиговите личности са интелектуални, информирани, ярки и чувствителни. Поради своята силна чувствителност към другите те често са склонни да ги подкрепят с работата си. Те са много верни и никога не мамят, лъжат или крадат. Приятели и работодатели винаги могат да разчитат на тях. Тази надеждност и разбиране, често им създава много възможности.

Индиговите личности решават своите проблеми, като се доверяват на вътрешните си сетива. Те винаги ще получат правилен отговор, ако се вгледат вътре в себе си. Те са най-щастливи, когато са в състояние да живеят живота си в хармония със своите вярвания и когато са в състояние да помагат на други хора. Те се чувстват успешни, когато са наясно, че изживяват най-висшата истина на която са способни.

Те често се срещат в обслужващата, социалната или артистичната сфера. Искат да помага и да подкрепят обществото. Ако са в хармония и заредени с енергия те са наясно, че от тях се очаква постигането на високи задачи.

Индиговите личности предпочитат професии, които им позволяват свободата да се свържат с живота в различните му форми. Работата която вършат трябва да бъде в хармония с духовните им възгледи и разбирания за живота. Те се радват на работни места, които им позволяват да обичат и подкрепят другите. Тъй като те са тясно свързани с Бога и универсалната енергия на живота, те могат да бъдат силни духовни, лечители, съветници и учители.

Типичните професии за хората с индигова аура са: духовни лечители, учители, музиканти, художници, медицински сестри, социални работници, писатели, артисти и дизайнери.

5.0, 1 гласа
прегледи 8419

Препоръчани продукти

loading...

Коментари за Кариера и финанси на индиговата личност

 1. 1.

  :)

 2. 2.

  Хубав тест, харесва ми...

 3. 3.

  Интересно, цветът на аурата мени ли се? Правя теста втори път от началото на годината, отговарям искрено (според мен, де) и се получиха два различни резултата. Дали не зависи цетът от състоянието на ума, настроението и т.н.? Ще ми е интересно некои разбирач да каже.

 4. 4.

  Да цвета на аурата може да се мени, въпреки че при повечето хора остава една и съща. Наличието на аура камери някои хора използват да експериментират като опитват различни практики, с които успяват да вдигнат цвета си за доста кратко време.

 5. 5.

  И аз отговарях съвсем искрено и точно на въпросите.Резултатът беше лавандула с втори цвят индиго,което е странно,защото на аура камера ми излезе жълто-зелено-бял.Възможно ли е такова драстично несъответствие?

 6. 6.

  Оказа се,че имало индигота и над 40години! Аз сам с индигово-лавандулова аура по 68%+бяло 61%.Като дете си мислех,защо хората не са като всичко в природата? Защо не са като дърветата през различните сезони?Защо като остареят умират и не се раждат вече? Задавах си и много други подобни въпроси на които сега вече знам отговороте. Те дойдоха през 1985г.,макар и бавно.Всичко тръгна главоломно бързо след 1989г. Спрачките пред духовността паднаха,което страхотно,защото много хора като мен щяха да лутат,какво не им е наред или не им достига? С други думи индигова аура не е проритет само на най-младите!

 7. 7.

  89 процента индиго, някак си го знаех преди да завърша теста... ;))
  Благодаря, много интересно четиво!

 8. 8.

  При спонтанно направения първи тест резултатът ми беше 86% индиго, 86% синя и 76% зелена. За първи път прочетох за хората с индигова аура и останах поразена, защото описанието сякаш е писано за мен... Още от дете знам, че всичко е живо иколо нас и говорех на дърветата в парка, всеки ден отивах да ги видя и да им разкажа нещо, после се сбогувах с тях и така всеки ден. Няма да забравя след една буря няколко от тях бяха повалени на земята и от прекършената им част течаха сокове като сълзи. Плачейки, заведох баща ми да му покажа и да му кажа, че много ги боли... Всъщност и той прегръща дърветата... Сега може би съм малко по-спокойна, защото знам, че сензитивността не е толкова необяснима... Имам много сънища, които са ми подсказвали събитията и емоциите, които ми предстоят...просто докато другите спят, аз често живея другаде...

 9. 9.

  Niamam dumi -mnogo tochen test. Opredeli me tochno.

 10. 10.

  kude se pravi tozi test?

 11. 11.

  Е,знаех си че съм специална.......Индиго!

 12. 12.

  Радвам се че има и други хора, който споделят подобен начин на мислене. Това само може да ме кара да се чуствам по-позитивно в този свят! Много бих искал да се запозная с друга индигова личност :)

 13. 13.

  Obarnete se kam vqrata slantseto i prirodata

 14. 14.

  Здравейте, при мене се получи индигова аура, с жълто и зелено като доминантни цветове но отдолу, където са показани процентите на цветовете, цветът на индигото е по-малък, всъщност синия, жълтия и зеления цвят са с най-големи проценти. Кои значения на цветовете на аурата се отнасят до мене реално?

 15. 15.

  аз го правих 2 пъти веднъж съм бяла ,веднъж индигова какво значи това

 16. 16.

  Не знаех че съществува 100% индиго и 100% бяло.
  Много готино ( нали става въпрос за мен) теста е много готин.
  А тук във форума някой попита дали цвета на аурата се мени...Да , мени се ! Постоянно и зависи от моментното настроение...

 17. 17.

  moqta e indigova kvo znachi?

 18. 18.

  pro4etoh za indigovata aura vsi4ko koeto e opisnao e viarno za men

 19. 19.

  Синя, индиго и бяла аура.да винаги съм била странна.това обяснява много..Благодаря, много интересен тест.

 20. 20.

  100% индиго, 100% синя и зелената ми е спаднала от 100% на 96%. Правя теста през няколко месеца. Цветът се мени и според емоциите на съзнанието, но цвета, който поддържате като Индиго, сини и т.н. се определя от вибрацията на съзнанието. Колкото е по-напреднало, толкова по-висока чистота на вибрациите имаме. А съзнанието се покачва от знанието. Никак не е сложно за разбиране.

 21. 21.

  Wow! Tova tolkova tochno otgovarq na moqta lichnost ... naistina e vid uspokoenie :) pravih testa predi nqkolko meseca i mi izleze tumno-zelena, ot togava prochetoh doosta duhovno-orientirani knigi i naistina "znanieto" mi se povishi osezaemo dori i za horata okolo men koito si mi kazvat ... "q ti si stanala mnogo umna" ... ta vaprosat mi e vazmojno li e sled izvesno vreme otnovo da se varna na tumno-zelenata aura, koqto po grafikata vijdam che e po-dolo (ako e umestno taka da se kaje) ???

 22. 22.

  ;)

Подобни статии

Тъмно зелена аура

Тъмно зелена аура

Организаторът Имат бърза мисъл, организирани, комуникативни, амбициозни, интелигентни, материалисти...

Усещане на аурата

Усещане на аурата

Когато става дума за аурата, повечето хора могат да бъдат причислени към една от следните две катего...

Усещане на фините енергии

Усещане на фините енергии

Чрез това упражнение вие просто развивате чувствителността си към фините еманации, които заобикалят ...