Индигова аура

Индигова аура

Кариера и финанси на индиговата личност

Индиговите личности са интелектуални, информирани, ярки и чувствителни. Поради своята силна чувствителност към другите те често са склонни да ги подкрепят с работата си. Те са много верни и никога не мамят, лъжат или крадат. Приятели и работодатели винаги могат да разчитат на тях. Тази надеждност и разбиране, често им създава много възможности.

Индиговите личности решават своите проблеми, като се доверяват на вътрешните си сетива. Те винаги ще получат правилен отговор, ако се вгледат вътре в себе си. Те са най-щастливи, когато са в състояние да живеят живота си в хармония със своите вярвания и когато са в състояние да помагат на други хора. Те се чувстват успешни, когато са наясно, че изживяват най-висшата истина на която са способни.

Те често се срещат в обслужващата, социалната или артистичната сфера. Искат да помага и да подкрепят обществото. Ако са в хармония и заредени с енергия те са наясно, че от тях се очаква постигането на високи задачи.

Индиговите личности предпочитат професии, които им позволяват свободата да се свържат с живота в различните му форми. Работата която вършат трябва да бъде в хармония с духовните им възгледи и разбирания за живота. Те се радват на работни места, които им позволяват да обичат и подкрепят другите. Тъй като те са тясно свързани с Бога и универсалната енергия на живота, те могат да бъдат силни духовни, лечители, съветници и учители.

Типичните професии за хората с индигова аура са: духовни лечители, учители, музиканти, художници, медицински сестри, социални работници, писатели, артисти и дизайнери.

5.0, 1 гласа
прегледи 8228

Препоръчани продукти

loading...

Коментари за Кариера и финанси на индиговата личност

 1. 1.

  :)

 2. 2.

  Хубав тест, харесва ми...

 3. 3.

  Интересно, цветът на аурата мени ли се? Правя теста втори път от началото на годината, отговарям искрено (според мен, де) и се получиха два различни резултата. Дали не зависи цетът от състоянието на ума, настроението и т.н.? Ще ми е интересно некои разбирач да каже.

 4. 4.

  Да цвета на аурата може да се мени, въпреки че при повечето хора остава една и съща. Наличието на аура камери някои хора използват да експериментират като опитват различни практики, с които успяват да вдигнат цвета си за доста кратко време.

 5. 5.

  И аз отговарях съвсем искрено и точно на въпросите.Резултатът беше лавандула с втори цвят индиго,което е странно,защото на аура камера ми излезе жълто-зелено-бял.Възможно ли е такова драстично несъответствие?

 6. 6.

  Оказа се,че имало индигота и над 40години! Аз сам с индигово-лавандулова аура по 68%+бяло 61%.Като дете си мислех,защо хората не са като всичко в природата? Защо не са като дърветата през различните сезони?Защо като остареят умират и не се раждат вече? Задавах си и много други подобни въпроси на които сега вече знам отговороте. Те дойдоха през 1985г.,макар и бавно.Всичко тръгна главоломно бързо след 1989г. Спрачките пред духовността паднаха,което страхотно,защото много хора като мен щяха да лутат,какво не им е наред или не им достига? С други думи индигова аура не е проритет само на най-младите!

 7. 7.

  89 процента индиго, някак си го знаех преди да завърша теста... ;))
  Благодаря, много интересно четиво!

 8. 8.

  При спонтанно направения първи тест резултатът ми беше 86% индиго, 86% синя и 76% зелена. За първи път прочетох за хората с индигова аура и останах поразена, защото описанието сякаш е писано за мен... Още от дете знам, че всичко е живо иколо нас и говорех на дърветата в парка, всеки ден отивах да ги видя и да им разкажа нещо, после се сбогувах с тях и така всеки ден. Няма да забравя след една буря няколко от тях бяха повалени на земята и от прекършената им част течаха сокове като сълзи. Плачейки, заведох баща ми да му покажа и да му кажа, че много ги боли... Всъщност и той прегръща дърветата... Сега може би съм малко по-спокойна, защото знам, че сензитивността не е толкова необяснима... Имам много сънища, които са ми подсказвали събитията и емоциите, които ми предстоят...просто докато другите спят, аз често живея другаде...

 9. 9.

  Niamam dumi -mnogo tochen test. Opredeli me tochno.

 10. 10.

  kude se pravi tozi test?

 11. 11.

  Е,знаех си че съм специална.......Индиго!

 12. 12.

  Радвам се че има и други хора, който споделят подобен начин на мислене. Това само може да ме кара да се чуствам по-позитивно в този свят! Много бих искал да се запозная с друга индигова личност :)

 13. 13.

  Obarnete se kam vqrata slantseto i prirodata

 14. 14.

  Здравейте, при мене се получи индигова аура, с жълто и зелено като доминантни цветове но отдолу, където са показани процентите на цветовете, цветът на индигото е по-малък, всъщност синия, жълтия и зеления цвят са с най-големи проценти. Кои значения на цветовете на аурата се отнасят до мене реално?

 15. 15.

  аз го правих 2 пъти веднъж съм бяла ,веднъж индигова какво значи това

 16. 16.

  Не знаех че съществува 100% индиго и 100% бяло.
  Много готино ( нали става въпрос за мен) теста е много готин.
  А тук във форума някой попита дали цвета на аурата се мени...Да , мени се ! Постоянно и зависи от моментното настроение...

 17. 17.

  moqta e indigova kvo znachi?

 18. 18.

  pro4etoh za indigovata aura vsi4ko koeto e opisnao e viarno za men

 19. 19.

  Синя, индиго и бяла аура.да винаги съм била странна.това обяснява много..Благодаря, много интересен тест.

 20. 20.

  100% индиго, 100% синя и зелената ми е спаднала от 100% на 96%. Правя теста през няколко месеца. Цветът се мени и според емоциите на съзнанието, но цвета, който поддържате като Индиго, сини и т.н. се определя от вибрацията на съзнанието. Колкото е по-напреднало, толкова по-висока чистота на вибрациите имаме. А съзнанието се покачва от знанието. Никак не е сложно за разбиране.

 21. 21.

  Wow! Tova tolkova tochno otgovarq na moqta lichnost ... naistina e vid uspokoenie :) pravih testa predi nqkolko meseca i mi izleze tumno-zelena, ot togava prochetoh doosta duhovno-orientirani knigi i naistina "znanieto" mi se povishi osezaemo dori i za horata okolo men koito si mi kazvat ... "q ti si stanala mnogo umna" ... ta vaprosat mi e vazmojno li e sled izvesno vreme otnovo da se varna na tumno-zelenata aura, koqto po grafikata vijdam che e po-dolo (ako e umestno taka da se kaje) ???

 22. 22.

  ;)

Подобни статии