Какво представляват индиго децата и как да ги разпознаваме

Какво представляват индиго децата и как да ги разпознаваме

Децата индиго могат да ни помогнат да достигнем до нашата истинска същност. Ние си мислим, че съзнанията ни са отделени, заради физическите тела. Това обаче не е точно така и индиго децата го знаят. Те могат да пренасят съзнанието си през различни светове, обикновено вечер, когато си мислим, че са заспали. Мислите и чувствата ни не са наши собствени. Истината е, че сме забравили кои сме и как можем да се свързваме на съзнателно ниво. Децата индиго обаче знаят това и притежават едно вътрешно познание, което надхвърля много нашите психически способности.
Не всички деца родени след 1980г. са индиго. Много имат да решават трудности и предизвикателства от предишни животи. Веднъж след като научат уроците и си изведат необходимите поуки, те могат да се превърнат в индиго личности.
Вътрешната структура на нашата ДНК се променя. Мозъчните вълни се придвижват към по-високи вибрационни модели, също както и електромагнитните полета на ДНК. Поради това мозъците ни започват да работят заедно, като сплотени единици на съзнанието. Това означава, че все повече хора са наясно, че постепенно се превръщаме в много по-чувствителни същества.

Как сме загубили връзката с нашето вътрешно съзнание?

Казано по-просто ние сме започнали да „мислим”, вместо да „чувстваме” преди хиляди години. Способността ни да се включваме към колективното съзнание все още е вътре в нас. Ние просто сме забравили как да я използваме. Егото се е превърнало в наш владетел и ни дърпа назад, понеже разчита на спомените при вземането на решения. Когато се осланяме на миналото ние даваме сили на егото и това ни прави страхливи. Интелектът ни е отговорен за това да загубим връзката с колективното съзнание и това ни кара да се чувстваме самотни.
Някои хора са в състояние да си върнат поне част от това знание. Те от своя страна раждат деца, които знаят как работи колективното съзнание и го използват. Индиго поколението са техни потомци. Днешното поколение деца са по-интелигентни, по-интуитивни, по-духовни, а в някои случаи и по-жестоки от всички поколения преди тях.

Откъде идва термина „Индиго деца”?

Термина идва от цвета на аурата, който имат тези деца. Около 80% от хората родени след 1980г. имат нов тъмносин цвят на аурата, който се нарича индиго.
Какви са моделите на поведение на индиговите деца?

 1. Още с раждането си те имат усещането, че са специални и трябва да бъдат почитани.
 2. Те са по-уверени и имат по-високо чувство за собствената си стойност.
 3. Абсолютната власт при която нямаш друг избор не се възприема добре при тях. Типичен пример за това е образователната система.
 4. Някои от правилата, които ние сме спазвали като деца им се струват глупави и те се борят срещу тях.
 5. Строгите ритуални системи са нещо архаично за индиго децата. Те чувстват, че на всичко трябва да се придаде творческа мисъл.
 6. Те са много проницателни и виждат нещата дълбоко и детайлно. Така например те знаят как работи съвременната система на управление и контрол и не могат да бъдат заблудени от нея.
 7. За възрастните индиго децата изглеждат антисоциални, освен ако не са в компанията на други индиго деца.
 8. Старите методи за контрол не вършат работа при тях.
 9. Удовлетворението на личните им нужди е много важно за тях и те ще ви накарат да разберете това.

Ето някои от основните характеристики на едно индиго дете:

 • Силна воля
 • Родени са след 1980г.
 • Креативни и артистични с усет към музиката и поезията
 • Склонни към зависимости
 • Упорити и твърдоглави
 • Усещат се по-зрели от реалната си възраст
 • Много е вероятно да виждат ангели или починали хора
 • Изолационисти – било посредством агресивно отделяне или чрез нежна интровертност
 • Независими и горди, дори ако постоянно ви искат пари
 • Имат огромно желание да помогнат на света
 • Проявяват двете крайности – ниско самочувствие и грандоманщина.
 • Отегчават се лесно
 • Често страдат от Синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност
 • Проявяват склонност към безсъние, страдат от неспокоен сън, кошмари или страх от заспиване
 • Страдат от депресия или дори са правили опити за самоубийство
 • Търсят истински, дълбоки и трайни приятелства
 • Лесно се привързват към животни

Ако притежавате поне 14 от тези черти, значи сте индиго. Ако имате от 11 до 13 значи на път да станете индиго. Ако сте възрастен и проявявате тези черти, вероятно сте „Работник на Светлината”.

Ефектите на Риталина и други лекарства върху индиго деца, диагностицирани със Синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност

Индиго децата, които вземат Риталин или други психотропни лекарства много бързо започват да губят своята интуиция ,психически способности и войнствен характер. Тези деца са изпратени на Земята с тези три духовни дара с определена цел и тя е да пречистят нашата планета екологично и социално. Риталина ги кара да забравят целта на своя живот, което забавя промените на нашата планета.
Една от причините индиго децата да имат проблеми със съня е поради духовете привлечени от тях. Тези духове знаят, че децата ги виждат и усещат. Това прави децата по-раздразнителни и неспокойни в училище, което кара лекарите погрешно да ги диагностицират със синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност.

Как изглежда идеалният свят през очите на хората индиго?

Хората индиго имат работа за вършене на тази планета. Тяхната задача е да премахнат старата ценностна система и да я заменят с нова. Те приемат задачата си много на сериозно, дори да не са напълно наясно с нея. Те подготвят света за новите ценности: любов, братство, единство и цялостност. Прошката е ключовият елемент, който ще излекува Земята. Според тях светът трябва да бъде:

 1. Освободен от разяждащите химикали.
 2. Хранителните продукти трябва да са отгледани по биологичен начин и да са пресни с минимална преработка или рафиниране.
 3. Децата трябва да имат по-голямо влияние върху образователната система и учебната програма.
 4. Семейство трябва да означава хората с които сте в момента и да включва по-голям кръг от хора.
 5. Политическата система трябва наистина да се грижи за доброто на всички и да бъде много по-демократична и социална.
 6. Всички страни и всички хора трябва да работят заедно, за да направят живота по-добър по цялата планета.
 7. Природата и нейните нужди трябва да са на първо място, да има чист въздух и почва.
 8. Трябва да се отнасяте с уважение към децата и да се консултирате с тях за всяко ваше действие, което ги засяга.
 9. Всички хора трябва да бъдат равни, без значение каква е тяхната раса, пол или религия.

Заключение:

Ние може да ги наказваме, отричаме, дрогираме с неподходящи лекарства, но въпреки това те няма да отговарят на модела ни за дете. Защо? Много индиго деца могат да виждат бъдещето и знаят, че това на което ги учим е безполезно и без значение.
Хората индиго са много упорити и със силна воля. Тяхната чувствителност към химикали и преработени храни ни показва какво трябва да променим в света. Те с чувствителни към толкова много неща. Едно индиго дете ще ви каже, че не трябва да използваме тези вредни химикали, ако наистина обичаме Земята и себе си.
Индиго децата са естествени деца в един неестествен свят. Техните имунни системи (физическа и емоционална) не са в състояние да усвоят токсините в храната, водата, въздуха, тоалетните принадлежности, изкуственото осветление и взаимоотношенията. Учените са открили огромни връзки между Синдрома на дефицит на вниманието и хиперактивност и токсините в околната среда.

4.3, 14 гласа
прегледи 35338

Препоръчани продукти

loading...

Коментари за Какво представляват индиго децата и как да ги разпознаваме

 1. 1.

  Изолираност, силни физически емоции, заради натиска от другите и заради неразбирателството.
  Пробите за самоубийство са, защото вече не исках да помагам на тези хора, но всеки има втори шанс. Прошката е нещо важно! Наистина хората трябва да бъдат единни и трябва да пазим природата си, толкова е прекрасна ...
  Да, имам силна интуиция, но имам проблем със себеизразяването и затова не съм с войнствен х-р.
  Искам истински, трайни и дълбоки приятелства, защото съм такава.
  Не виждам ангели, но те са сред нас.

 2. 2.

  Drugata vi statiq za Indigo e po-bluzka do istinata. Tova koeto opisvate e vsichko drugo, no ne I indigo.....

 3. 3.

  Не само родените след тази година са индиго.

 4. 4.

  Инфого децата започват да се раждат още през 50-те години на миналия век, когато започва по активната работа за узцелявснето на планетата. След 80-те започва раждането на децата кристали, а от 5 години се раждат и малките диамантчета. Кои ще са следващите

 5. 5.

  индиго кристални диамантни звездни воини на светлината всичко това е едно и също явление НИЕ ЕВОЮЛИРАМЕ ! ОКОВИТЕ ОТ СЪЗНАНИЯТА НИ ПАДАТ ! ВЕЧЕН МИР И СВЕТЛИНА ! ХУБАВОТО ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ ;) ДА ИЗЧИСТИМ ПРИРОДАТА :P

 6. 6.

  Моля да ме извините за пропуска ! Държа да ви уведомя , че утре ще се роди първото ,,платинче ,, ! Така де ! Като сме ги подкарали нека изредим всички благородни метали и минерали с изключение на златото ! Златарчета много отдавна се раждат и живеят в Йоаким Груево !

 7. 7.

  Зная,че първите деца индиго се раждат още през 1970г.но са много малко.А хората родени през 1950г. Са така наречените"светлинни работници".

 8. 8.

  Ама как да изчисти природата със АК-47 или със метлите , щото със метлите най-добре!

 9. 9.

  Просто всеки се прави на специалист. Индиго деца има и е имало винаги, но не в такива мащаби, както сега иил след 1970 г.

 10. 10.

  деца индиго има и в миналите векове ;) А и за да носи съзнание на индиго не значи да е непременно с преобладаваш индиго цвят в аурата Кои са те ? Сами може да се досетите те са известни имена дали сериозен принос в технологията,изкуството и т.н. изписани са един куп глупости вече по тая тема и със сигурност не са писани от индиго Тоя етикет ми бърка в здравето.....Днес те са странни,неразбрани в очите на повечето хора , но "утре " ще бъдат гледани с други очи.Всичките споделят едно общо предчувствие за големите събития,които предстоят ! в очите на крайно материалните хора ще бъде огромно зло , но в очите на другите (новите )ново време,в което духовното ще вземе превес над материалното !

Подобни статии

Оранжева аура

Оранжева аура

Авантюристът Творчески, креативен, продуктивен, обича приключенията и да формира физическата реално...

Жълто кафява аура

Жълто кафява аура

Ученият Логичен, аналитичен, интелектуален, обича реда, структурата и стабилността Област ВОпи...

Лавандулова аура

Лавандулова аура

Мечтателят Въображение, мистичен, артистичен, креативен мислител, мечтател, идеалистичен, интуицити...

Слоеве на аурата

Слоеве на аурата

Енергийното тяло (или аура) има 7 основни слоя, всеки от тях, отнасящи се до физическото, умственото...