Назад до Лавандулова аура

Лавандулова аура

  1. Лавандулова аура
  2. Ум и тяло на лавандуловата личност
  3. Социален живот на лавандуловата личност
  4. Взаимоотношения и интимност на лавандуловата личност
  5. Кариера и финанси на лавандуловата личност
  6. Здраве и развитие на лавандуловата личност

Социален живот на лавандуловата личност

От една страна, лавандуловите личности са добре приемани от обществото, защото са стимулиращи, творчески и изпълнени с чудеса и въображение. Те са особено признати и оценени, когато се занимават с изкуството или изпълнителски професии. От друга страна, лавандуловите личности понякога са безотговорни и ненадеждни и е трудно да се издържи около тях.

Те имат склонност да бъдат разсеяни и имат лоша памет. Лавандуловите личности ще забравят за уговорките си или решават да променят своите планове, без да уведомят своите партньори или приятели. Обичайното поведение за една лавандулова личност е да стане от своя стол, да отиде в другата стая и после да признае, че не знае какво търси там или да кара колата си в продължение на десет минути, без да знае къде отива. Много приятели, партньори и сътрудници не могат да свикнат с това тяхно непредсказуемо поведение. Лавандуловите аури често се чувстват виновни или неадекватни, защото те са наясно с нетрадиционното си и понякога неконвенционално поведение.

Повечето от небалансираните лавандулови личности се опитват да се приспособят към обществените правила и наредби. Но те трябва да разберат, че ако не следват собствената си интуиция и насоки, ще останат с чувството на нещастие и тъга. Техният ум и въображение са винаги свободни и не са затворени или уловени в малка и ограничена реалност.

Рейтинг:
4.7/5 на базата на 3 оценки

Отзиви

Румяна
Аз съм стри аури всичко ,абсолютно всичко отговаря.Сега си изясних и някой аспекти от поведението ми.Явно зависи от духовното ми си състояние и кой цвяр от аурата ми доминира повече за момента.
Аз съм точно такава , а и от както прочетох за лавандулата си знаех че съм нея
Аз съм с 3 доминанти . Но като събера трите ставам аз. Супер точно описание за мен жълта,зелена,лавандула.
Лавандулова аура :)
Напълно точно.. не мога да повярвам!
Дид
Попадение
Виж още отзиви
Коментирай
loading...