PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Виждане и разчитане на аурата

Лесни стъпки, които ще ви помогнат да виждате аурата

Всички живи и не живи същества излъчват вибрации, известни като аури. Те отразяват физическото и психическо състояние на съществата, които ги излъчват и се влияят от околната среда.

Не случайно боговете в много религии и вярвания са изобразявани с ореол около главите си. Това всъщност е тяхната аура. Смята се, че аурата представлява електро-фотонни вибрации на различни честоти, които са свързани с нашите съзнателни действия, мисли, емоции и т.н. Аурите около живите същества се променят, за разлика от аурите около неживите, които са постоянни.

Виждането на аурата може да ни помогне да разберем що за човек стои срещу нас. Аурата казва много за физическото и психическо здраве на душата. Разчитането на аурите може да помогне много при лечението на една дисбалансирана личност. Някои хора се раждат с дарбата да виждат аурата, други да развият тази способност посредством медитация, концентрация и практика. Аурите са съставени от различни цветове, отразяващи различни настроения, емоции и мисли на човека, който я излъчва. Виждането на различните цветове на аурата е труден процес, който изисква много обучение.

За да можете да виждате аурата, трябва да подобрите значително концентрация си. Поради това трябва да се увеличи чувствителността на очите и да се разшири обхвата на възприеманите области от видимата област. Това може да бъде постигнато посредством обучение и подобряване на координацията между лявото и дясното полукълбо на мозъка.

Аурата може да бъде видяна или усетена физически. Повечето хора не успяват да видят аурата, защото се напрягат прекалено много в опитите си. За да видите аурата трябва да сте много спокойни, без абсолютно никакво напрежение. Според някои хора най-добрата възможност за виждане на аура е когато сте замечтани или замислени.

Практически стъпки, които ще ви помогнат да виждате аурата

Стъпка 1

Започнете с неодушевени предмети и основните цветове, например червена книга, тъй като червените и сините аури са най-ярки. Отпуснете се добре, очите ви също трябва да са отпуснати. Фокусирайте се върху една точка и се концентрирайте. След няколко секунди би трябвало да започнете леко да виждате аурата. В този момент може да се изкушите да погледнете настрани, но не го правете. Не променяйте фокуса си и продължете да гледате в една точка. Може да мигате с очи, за да овлажнявате очите си. По време на примигването аурата ще изчезне за кратко, но бързо ще я виждате отново.

Стъпка 2

След като изпълните първата стъпка започнете да търсите различни основни цветове. Например можете да покриете няколко книги с различни цветни листи и да започнете да се концентрирате. Практикувайте толкова, колкото е необходимо. След като усъвършенствате фокусирането и концентрацията можете да преминете от предмети на растения. Съберете растения с цветчета и започнете да се упражнявате отново. Ще видите една оранжево-розова аура около стъблото и листата. Около живите растения ще забележите една по-отчетлива и блестяща жизнена аура.

Стъпка 3

Следващата стъпка е да практикувате виждането на аурата при животни. Това не е толкова лесна задача, защото е трудно да задържите животните неподвижни дълго време. Най-доброто решение е да се концентрирате върху домашното куче или котка, докато си почиват и стоят неподвижни.

Стъпка 4

Наблюдавайте собствената си аура. Това може да се осъществи на открито или в закрити помещения. Наблюдавайте ръцете и краката си и се концентрирайте. За предпочитане е да правите това на светъл фон.

Стъпка 5

След като преминете всички предишни стъпки може да започнете да се концентрирате върху други хора в опит да видите аурата им. Виждането на човешката аура е много трудно, тъй като хората имат много емоции и чувства. Първоначално може да започнете да виждате съвсем леки проблясъци, но съвсем скоро ще видите аурата много по-ясно с един блестящ оптичен ефект. Наситеността на аурата зависи от настроението на човека. Тя е силна и ярко оцветена, когато човек е в добро настроение и обратно. Опитайте се да се концентрирате върху гола кожа на човека или центъра на главата.

За да видите добре аурата трябва да наблюдавате обекта или човека на неутрален фон, за предпочитане бял. Аурата не може да се наблюдава на черен фон. Музиката подобрява настроението, затова може да пуснете любимата музика на човека, за да усилите аурата му. Първоначално не се напрягайте много силно да видите аурата. Отнема много практика и усвояване на техники, докато можете спокойно да виждате аурата на хора.

Различните аура цветове означават различни неща и се разделят на чисти и мръсни цветове.

Чисти аура цветове:

  • Синьо – спокойни и уравновесени хора, които знаят как да оцеляват при всякакви обстоятелства.
  • Тюркоаз – динамични и изключително енергични личности. Родени лидери, които без особени усилия влияят на другите.
  • Лилаво – духовни мислители, лилавото е нестабилен аура цвят.
  • Зелено – спокойни и миролюбиви хора, надарени с лечителски способности.
  • Жълто – весели и свободни хора, които могат да се превърнат в духовни учители.
  • Оранжево – силни духовни водачи с уникални способности. Обичат да упражняват контрол и да контролират другите.
  • Розов – опитват се да балансират между духовното осъзнаване и материалното съществуване.
  • Червено – тези хора са концентрирани главно върху материалните неща в живота и физическото тяло.
  • Бяло – висока духовна вибрация, която се свързва с чистотата. Свързва се с ангелските качества и често се наблюдава около бременни жени.

Мръсни аура цветове:

  • Жълтозелено – този цвят изразява болка, гняв и безпокойство.
  • Кафяво – липса на концентрация, материализъм, откъснатост от духовния свят.
  • Сиво – депресия, лоши мисли, тъмни личности.
  • Черно – свързва се с болести и смърт.
Рейтинг:
4.4/5 на базата на 10 оценки

Отзиви

HarbiT12
Не разбрах първа стъпка. Значи трябва да си вземем червена книга (която аз нямам) и да се гледаме в нея за 20-30 секунди и ще видим аурата му (малка част от нея)?????
Работи и ииии!!!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...