Оранжева аура

Оранжева аура

Здраве и развитие на оранжевата личност

Оранжевите личности трябва да разберат, че да изследват вътрешните светове е най-великото приключение, което едно човешко същество може да опита. Да предприемат пътуване в тяхната вътрешна реалност и да разширят своето съзнание, е най-голямото предизвикателство, което те някога могат да предприемат. Оранжевите личности постигат хармония, когато признаят, че техният живот се нуждае от баланс, баланс на тялото, ума и духа. Изследването на външния и вътрешния свят им дава възможност да изпитат живота на всички нива. Те ще знаят какво да правите и какво да не правят. Могат да постигнат вътрешно знания и мъдрост, когато творческите енергии се движат свободно и се изразяват в помощ и подкрепа на човечеството. Връзката със собствените им чувства и това да останат отворени и загрижени към човечеството, са жизнено важни аспекти за тях.

Оранжевите личности презареждат батериите си жизнената си енергия, ако живеят в своя творчески капацитет по хармоничен начин. Те трябва да разберат колко маловажно е да се впускат в опасни преживявания, които застрашават тяхното здраве. Използвайки силата си да градят и помагат на човечеството, те ще опознаят своя вътрешен свят, ще постигнат духовно израстване и ще намерят позитивен и хармоничен начин да изразяват и презареждат своята жизнена енергия.

Целта на животът на оранжевата личност е да се свърже със собствения си творчески потенциал и да изпита цялостно физическото си съществуване. Освен това те имат свободата да създават нови концепции и идеи, както и да разширяват и преминават границите и ограниченията на реалността, която е представена в момента.

Оранжевите личности трябва да бъдат наясно със своето физическо и емоционално състояние. Правилното, здравословно и високо-енергийно хранене е от съществено значение за тях. Те  трябва да създадат среда в която да могат да изразяват себе си емоционално и да общуват свободно с приятелите и семейството си.

Спортове като сърфинг, планинско катерене, езда на кон и други дейности и приключения на открито им помагат да презаредят батериите си. От друга страна, най-голямото предизвикателство за тях е да определят  своите граници, където приключенията и независимостта се превръщат в разрушителни форми на източване на собствената им енергия.

5.0, 1 гласа
прегледи 2766

Препоръчани продукти

loading...

Коментари за Здраве и развитие на оранжевата личност

 1. 1.

  woow absolutno pravilno :)))0

 2. 2.

  моята аура винаги си е била оранжево-бяла

 3. 3.

  Проклети да сте

 4. 4.

  fantastichno
  vazhiten sam ot to4nostta na opisanieto

 5. 5.

  Толкова сте истински, бъдете живи и здрави - автор, екип, съвършенство прочетох, уникално, истина,мнооого мнооого вярно.Благодаря за инфото! Бъдете все така неотразими! Благодаря -че Ви има!

Подобни статии

Жълта аура

Жълта аура

Забавният Ентусиазиран, игрив, оптимистичен, забавен, любопитен, обичащ развлеченията, непривързано...

Червена аура

Червена аура

Победителят Енергичен, обичащ съперничеството, волеви, сексуален, предприемчив, победител,  материа...

Зелена аура

Зелена аура

Учителят Спокоен, естествен, социален, естествени лечебни способности, учител, хармония, баланс. ...