PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Оранжева аура

Оранжева аура

  1. Оранжева аура
  2. Ум и тяло на оранжевата личност
  3. Социален живот на оранжевата личност
  4. Взаимоотношения и интимност на оранжевата личност
  5. Кариера и финанси на оранжевата личност
  6. Здраве и развитие на оранжевата личност

Здраве и развитие на оранжевата личност

Оранжевите личности трябва да разберат, че да изследват вътрешните светове е най-великото приключение, което едно човешко същество може да опита. Да предприемат пътуване в тяхната вътрешна реалност и да разширят своето съзнание, е най-голямото предизвикателство, което те някога могат да предприемат. Оранжевите личности постигат хармония, когато признаят, че техният живот се нуждае от баланс, баланс на тялото, ума и духа. Изследването на външния и вътрешния свят им дава възможност да изпитат живота на всички нива. Те ще знаят какво да правите и какво да не правят. Могат да постигнат вътрешно знания и мъдрост, когато творческите енергии се движат свободно и се изразяват в помощ и подкрепа на човечеството. Връзката със собствените им чувства и това да останат отворени и загрижени към човечеството, са жизнено важни аспекти за тях.

Оранжевите личности презареждат батериите си жизнената си енергия, ако живеят в своя творчески капацитет по хармоничен начин. Те трябва да разберат колко маловажно е да се впускат в опасни преживявания, които застрашават тяхното здраве. Използвайки силата си да градят и помагат на човечеството, те ще опознаят своя вътрешен свят, ще постигнат духовно израстване и ще намерят позитивен и хармоничен начин да изразяват и презареждат своята жизнена енергия.

Целта на животът на оранжевата личност е да се свърже със собствения си творчески потенциал и да изпита цялостно физическото си съществуване. Освен това те имат свободата да създават нови концепции и идеи, както и да разширяват и преминават границите и ограниченията на реалността, която е представена в момента.

Оранжевите личности трябва да бъдат наясно със своето физическо и емоционално състояние. Правилното, здравословно и високо-енергийно хранене е от съществено значение за тях. Те  трябва да създадат среда в която да могат да изразяват себе си емоционално и да общуват свободно с приятелите и семейството си.

Спортове като сърфинг, планинско катерене, езда на кон и други дейности и приключения на открито им помагат да презаредят батериите си. От друга страна, най-голямото предизвикателство за тях е да определят  своите граници, където приключенията и независимостта се превръщат в разрушителни форми на източване на собствената им енергия.

Рейтинг:
4.5/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Истина
Толкова сте истински, бъдете живи и здрави - автор, екип, съвършенство прочетох, уникално, истина,мнооого мнооого вярно.Благодаря за инфото! Бъдете все така неотразими! Благодаря -че Ви има!
fantastichno vazhiten sam ot to4nostta na opisanieto
аз
Проклети да сте
мейлин водният маг
моята аура винаги си е била оранжево-бяла
Виж още отзиви
Коментирай
loading...