PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Оранжева аура

Оранжева аура

  1. Оранжева аура
  2. Ум и тяло на оранжевата личност
  3. Социален живот на оранжевата личност
  4. Взаимоотношения и интимност на оранжевата личност
  5. Кариера и финанси на оранжевата личност
  6. Здраве и развитие на оранжевата личност

Ум и тяло на оранжевата личност

Оранжевите личности са творческите авантюристи. Те имат вътрешен порив да бъдат креативни, активни и да се наслаждават изцяло на живота си. Те също са индивидуални и независими и притежават физически и психически качества. Радват се на предизвикателствата и вълнението при оформянето на физическата реалност.

Оранжевите личности обичат да си представят и планират стратегии за следващото  приключение или проект и след това да изпълняват тези планове. Те трябва да участват в реалния работен процес и искат физическо оформление, според собствените си идеи. Те не могат да оставят някой друг да върши работата вместо тях. Оранжевите аури са винаги заети с изграждането, организирането и оформянето на проекти си и физическата реалност. Мотивацията на оранжевите личности в живота се основава на това, колко удоволствие и задоволеност те получават от собствените си приключения и творчески проекти. Те искат да бъдат авантюристи, креативни личности и да живеят според собствените си разбирания.

Оранжевите аури изживяват всичко предимно в собствените си глави. В сравнение с жълто-кафявите аури те не могат да стоят лениво и да наблюдават как другите правят нещата да се случват. Те имат твърде много физическа сила да създават и оформят своите собствени идеи и проекти.  Те планират и подготвят своите творчески проекти изключително добре, защото искат да предизвикат себе си и другите. Искат да покажат, че могат да постигнат резултатите, които са очаквали. Преодоляването на невъзможни пречки, независимо дали става въпрос за собствения им ум или рамките на физическата реалност, е нещото към което се стремят. Те също така имат нужда да убедят другите в собствените си възможности и, че контролират собствения си успех. За тези творчески авантюристи животът е реален, конкретен и осезаем.

Оранжевите личности имат нужда да отговарят за собствената си физическа, емоционална и психическа реалност. Почивките и релаксацията не са от любимите им занимания. За тях е много трудно да стоят неподвижно и да отпуснат тялото и съзнанието си. Те са физически или психически активни през цялото време.

Физически оранжевите аури канализират енергията си в приключенията и удоволствията на физическия свят. Те обичат вълнението, приключенията, тръпката и опасността. Те се радват на предизвикателството смело да покорят всички аспекти на физическата реалност, като например да отидат там, където все още никой не е стъпвал. Искат да открият своите собствени физически ограничения и след това да ги преминат. Много оранжеви аури умишлено създават необичайни, рисковани и дори опасни ситуации с цел да се почувстват по-живи. Те обичат прилива на адреналин, когато са изправени пред опаснoст. Перспективата да имаш семейство звучи много консервативно за тези авантюристи. Философските и духовни концепции за тях са предимно празни приказки, които нямат почти никакво значение.

Много оранжеви личности могат да бъдат oкрити в историята, там където е било необходимо голяма смелост, за да се оцелее. Пътуването в нови територии, откриването на нови земи и завладяването на други народи са начин на живот за тях. В днешното цивилизовано общество тези качества не са необходими толкова, колкото са били тогава. Това обяснява факта защо сега повечето оранжеви личности насочват енергията си към физически творчески проекти или приключения.

Голям процент от оранжевите личности насочват своите стимулиращи и вълнуващи енергии към умствени творчески дейности, а не към физически дейности и приключения. Те имат активно съзнание и прилагат своите свежи идеи във физическия свят. Те обичат да работят по нови смели проекти, които обещават да се превърнат в истинско предизвикателство. Тези смели хора обичат да правят бизнес, да създават дружества, да продават продукти на пазара, да планират и разработват стратегии и да намират нови решения. За тях е важно да са активно ангажирани.

Ако оранжевите аури са в хармония и личността им е балансирана те ще бъдат много изобретателни и изпълнени с творчески идеи. Те обичат планирането и създаването на нови стратегии за следващите си физически или психически приключения. Те живеят живота си на физическо и творческо ниво със сила и увереност. Оранжевите личности, които са в хармония са намерили начин да изразят себе си и да насочат своите силни творчески енергии в положителни проекти и дейности.

Оранжевите личности имат уменията психически да се настроят към съзнанието на другите или към почти всяка ситуация, която искат да овладеят. Те също имат способността да анализират какви са рисковете и предимствата от конкретната ситуация. Способността им да разбират мисленето на другите хора е особено важна за тях, особено ако работят в сферата на маркетинга и продажбите. Често обаче те злоупотребяват с това си качество.

Ако попитате оранжеви личности те ще ви потвърдят, че за тях е трудно да се чувстват спокойни. Много е трудно и да спрете тяхното мислене или процес на планиране. Техните физически и умствени енергии са много силни и понякога създават вътрешен натиск и желание да се изразяват и да създават.

Много оранжеви личности интегрират физическото и психическото творчество. Те обичат да планират, организират и разработват нови устройства или идеи. Искат да оформят тези идеи до етап при който могат да ги приведат във физическата реалност. Имат нужда да се включат активно в процеса на материализиране на идеите си.

Оранжевите личности обичат физическите дейности, които са вълнуващи. Те се радват на спортове, като сърфинг, скокове с парашут , парапланеризъм, скално катерене и др. Те се нуждаят от вълнение и удоволствие породени от физическите дейности. Предпочитат индивидуалните спортове и предизвикателства, пред отборните такива. Те често се чувстват неудобно, ако нямат достатъчно движение или се занимават с нещо което не им доставя удоволствие.

Ако оранжевите личности не е в хармония, тя стават егоистични, ревниви и егоцентрични. Интересуват се само от собствените си действия и мисли, без значение какви ефекти ще имат те върху другите. Не показват обич, грижовност или състрадание и са отчуждени, студени и надменни.

В бизнеса и по-специално в продажбите можете редовно да се сблъскате с оранжеви личности. Понеже те не са свързани със своята креативна сила, те се опитват да манипулират, контролират и надделеят над другите. От време на време те търсят лесен начин за постигане на успехи. Те използват своята смелост и приключенска енергия, за да компенсират отдалечаването от творческата си същност.

Оранжевите личности имат трудности с физическата и психическа релаксация. Те изпитват трудности и да опознаят себе си на емоционално, умствено и духовно ниво. Най-голямото предизвикателство за тях е себеопознаването. За тях това изисква повече смелост, отколкото всички други дейности, свързани с физическата дейност. Небалансираните оранжеви аури изпитват трудности да усещат състрадание към другите човешки същества.

Те вярват, че духовността и религията са понятия, които трябва да се изживеят във физическия свят. Те имат физическо възприемане за Бога. Вярват, че образуването и оформянето на планетата Земя и реалността, която те преживяват са израз на Божията воля.

Основната цел на оранжевите личности е да се радват на живота, да се забавляват и да бъдат креативни. Те усещат Бог или Светия Дух, само когато изпитват силна тръпка или екстаз.

Рейтинг:
1.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Истина
Толкова сте истински, бъдете живи и здрави - автор, екип, съвършенство прочетох, уникално, истина,мнооого мнооого вярно.Благодаря за инфото! Бъдете все така неотразими! Благодаря -че Ви има!
fantastichno vazhiten sam ot to4nostta na opisanieto
аз
Проклети да сте
мейлин водният маг
моята аура винаги си е била оранжево-бяла
Виж още отзиви
Коментирай
loading...