PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Подсилване и предпазване на аурата

Подсилване и предпазване на аурата

  1. Подсилване и предпазване на аурата
  2. Предпазване от отнемане на енергия
  3. Енергийно дишане
  4. Пречистващ вихър
  5. Упражнение Средната колона
  6. Използване на напяването в работата с аурата

Предпазване от отнемане на енергия

Всеки от нас е преживял ситуации, в които някой му е отнел енергия. Може да говорите с него по телефона или лично, а когато свършите, да се чувствате изтощени. Вие се чувствате напълно "изсмукани" енергията ви е изчезнала, стомахът може да ви боли и други. Онова, което изпитвате, е отнемане на енергия.

Някои хора отнемат или изсмукват енергията на другите. Повечето пъти това се получава, защото участващите в този процес не осъзнават това. Доста често тези хора използват вашите енергии по-скоро за допълване, отколкото за натрупване към своята енергия. Всичко, което те усещат, е, че след приключване на разговора или срещата си с вас се чувстват по-добре. Но това не им дава правото да отнемат от вашата енергия и самите вие не трябва да го позволявате.

Това в никакъв случай не означава, че вие трябва да обвините този човек във вампиризъм или да му кажете, че няма повече да говорите с него, защото той изсмуква вашата енергия. Ако направите това, той ще си помисли, че действате необмислено и стигате до крайности. В този случай вашият проблем ще бъде разрешен, тъй като този човек едва ли ще има желание да ви вижда повече след това. Повечето хора все още не са достатъчно наясно с фините и неуловими аспекти на енергията и вие трябва да имате това предвид, когато контактувате с тях.

По-лесно е просто да коригирате ситуацията без да я коментирате или обсъждате. Вие можете да контролирате доколко някой споделя или не вашата енергия. Един от най-простите методи е да затворите своя кръг от енергия. През тялото и в заобикалящата го аура текат потоци от енергия. Вие можете да ги затворите, така че енергиите ви да циркулират единствено в рамките на собственото ви аурично поле и през тялото ви. По този начин вие се предпазвате от отнемане на енергия от аурата ви, както и предотвратявате възможността собствената ви аура да отнема чужда енергия.

Предпазване от отнемане на енергияВсичко, от което се нуждаете, е да заемете позата, която е показана вдясно. Кръстосайте стъпалата и глезените си и съберете пръстите на ръцете си така, че те да се докосват. (Ако желаете, можете да допрете само палците и показалците на ръцете си.) Това затваря вашият енергиен кръг. Енергията ви няма да излезе от вас.

Следващият път, когато срещнете познатия си, който отнема енергията ви, заемете тази поза. Просто отпуснете естествено длани в скута си, допрете пръстите си и кръстосайте глезените. Това е нещо нормално и естествено, така че никой няма да си помисли, че правите нещо нередно. Можете да заемете тази поза и когато говорите по телефона с подобни хора.

Ако направите това, скоро ще видите обратната реакция на тези хора относно ефекта. Може да чуете коментари от рода на: "Ти вече не си толкова добър.", "Ти не си вече толкова открит, колкото беше.", "Чудя се дали еди-кой си не ми е ядосан." и други. Но това няма нищо общо с това да сте ядосани на някого. Вие ще говорите с тях също толкова учтиво и любезно, както винаги досега. Онова, което вече няма да правите, е да им позволявате да отнемат енергията ви! Вие просто не им позволявате да ви изсмукват. Тъй като вие няма да промените държанието си, тези хора ще решат, че нещо не е наред. Никой няма право без ваше разрешение да отнема от енергията ви.

Рейтинг:
4.7/5 на базата на 9 оценки

Отзиви

Пепина
направи си талисман за защита при Боряна Тотева или доказан посветен човек,за по евтино.Премести се да живееш другаде,което все някога ще стане,вие ще се отделите,дано не е когато вече е късно.
Искам да попитам... ако ви се налага да живеете с този човек как се предпазвате ?непрекъснато сме заедно ,на работа и в къщата,защото сме колежки.Не може по цял ден да седя в тази поза.Моля помогнете!
хармония
Енергията е безкрайна.Зареждайте и дарявайте с любов.
Vildan
pravya refleksoloji tova e masaj na krakata sled tova 4 dena lejah dokato edna uçitelka po Reykı me vdigna na kraka za sekundi
Мария
Каквато и техника да използвате - балон , златно яйце изхвърляне мислено на думите встрани от вас в кошче това в първия момент ще го вбеси защото не даваме енергия на гладен след което ще се пренасочи към друг източник на енергия .Първоначалнта енергийна атака не бива да ви плаши - това значи ,че се е сблъскал със стената ,която сам сте изградили да се предпазите .Помнете много е важно да не ви е страх - страха е антипода на любовта - не омразата!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...