Назад до Синя аура

Синя аура

  1. Синя аура
  2. Ум и тяло на синята личност
  3. Социален живот на синята личност
  4. Взаимоотношения и интимност на синята личност
  5. Кариера и финанси на синята личност
  6. Здраве и развитие на синята личност

Кариера и финанси на синята личност

Сините личности не са много заинтересовани от парите. Емоционалните и духовни ценности са далеч по-важни и играят много по-голяма роля в живота им. Те са внимателни с парите и имат по-скоро консервативен подход към тях. Те трябва да се уверят, че ще покрият всичките си разходи и нужди и обикновено не предприемат финансови рискове.

Сините личности са родени за медицински сестри, болногледачи, съветници и терапевти. Те също са много добри слушатели и лесно се настройват към чувствата и мислите на другите. Ако сините личности си изберат професия, която не дава тези възможности, те обикновено са приятният човек, който ни обслужва. Те са човекът при който можете да отидете, ако имате някакви проблеми или искат да се разтоварите от някакви емоционални смущения.

В миналото сините личности основно са били откривани в частни или социални професии или в домовете си като майки или домакини. През последните няколко десетилетия те имат повече възможности и започват да разширят своите бизнес идеи и кариера. Те не са много амбициозни, но са лоялни, подкрепящи и отборни играчи. Те се ръководят, както от отборния дух, така и от личния пример.

Сините личности решават своите проблеми, като се държат спокойно, поглеждат вътре в себе си и задават правилните въпроси. Те трябва да се научат да слушат и да се доверят на интуицията си, вътрешния си глас, и след това се справят с положението. Благодарение на силната си интуиция и вътрешно знание, сините личности обикновено знаят какво трябва да правят. Техният основен проблем е предприемането на действия и правенето на промени. Най-голямото предизвикателство за сините личности е да се откажат от старите си навици и модели и открито да възприемат новите ситуации.

Сините личности се нуждаят от известно време, за да вземат решения. Те не са толкова бързи и остри като зелените аури или подробни като жълто-кафявите аури, но чрез интуицията си, те са в състояние да вземат верни и дълготрайно решение, което е полезно не само за тях, но и за цялата група или общество. В момента, в който сините аури слушат своята интуиция преди да предприемат действия, те ще направят огромен растеж и ще разширят своята любяща и насърчаваща жизнена енергия, за да служат на човечеството.

Сините личности са добри слушатели и имат способността да настройват към вътрешният свят на другите хора. Те имат силна интуиция и лечебна сила. Ето защо те често се срещат в професии, в които те могат да бъдат полезни.

Типични професии на гората със синя аура са: медицинска сестра, пазач, свещеник, монахиня, домакиня, майка, детегледачка, социален работник, съветник, учител, терапевт, консултант, лечител, секретар, счетоводител, личен мениджър и доброволец.

Рейтинг:
4.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Надежда
Мн.точно!
мария

точно!

Милена

Благодаря ❤️ много точно казано

Моника

Описаното, че плачем за всичко, без причина е точно така, даже докато четях това плаках от магията на съвпадението, все едно описахте мен, много съм впечатлена и благодарна????????

Ирина

Аз съм в шок! Сякаш някой е описал точно мен! Впечатлена съм от теста и си отговорих на някои въпроси! Благодаря! :)

Виж още отзиви
Коментирай
loading...