Слоеве на аурата

Слоеве на аурата

Астрално тяло - четвърти слой на аурата

Слой Четвърти
Име Астрално тяло
Изразяване на съзнанието Аз желая, според моите убеждения.
Нужди на това ниво Взаимодействие между хората. Любов и взаимоотношения с другите, със себе си, с тялото ви и Бог.
Чакра

Съдечна чакра (Anahata)

Цвят на който реагира Зелен
Звук на който реагира "фа"
Отрицателни убеждения Желание за превъзходство
Ефект на отрицателните убеждения Блокажи в астралния слой, тъмни форми - тежест в гърдите или в сърцето, застой на енергия.

<dfn>Астрално</dfn> тяло - четвърти слой на ауратаАстралното тяло е четвъртия слой на аурата и е свързано с областите на изразяване на етерния, емоционалния и менталния слой. Има връзка с четвъртата чакра (сърдечна). То показва капацитета ви за условна и безусловна любов.

Функции на Астралното тяло

Астралния слой се нарича мост между по-плътните, нисши вибрации на физическите нива и фините, по-висши вибрации на духовните нива. С други думи, астралния слой е не само разделителната линия, но и връзката на по-ниските три слоя с по-високите три. През този слой на аурата, преминава цялата енергия, която се движи от един свят към другия. Почти всички лечебни енергии идват от астралния слой, тъй като това е слой на любовта и условна и универсална, и е първия от духовните слоеве. Това тяло ви свързва с по-високи измерения на реалността. То е вратата към астралния свят.

Голяма част от взаимодействието между хората се осъществява на астрално ниво. Големите цветни петна се разнасят в пространството между хората, някои приятни, а други не толкова. Тази разлика се усеща много добре. Например привидно двама души може да се избягват един друг, но на енергийно ниво провеждат бурна комуникация.

Форма и структура на Астралното тяло

Астралното тяло се състои от цветни облаци, по-красиви от тези на емоционалното тяло. Докато емоционалното има тенденция да имат един и същ набор от цветове, тук има и розова светлина на любовта. То се простира от 15 до 30 сантиметра от тялото.

Когато хората се влюбват, могат да се видят красиви дъги розова светлина между техните сърца и се добавя красив розов цвят към нормалните златисти пулсации на хипофизната жлеза. От чакрите се разрастват нишки, които свързват двойката. Когато връзката приключи, тези нишки се късат и понякога причиняват силна болка.

Емоционалния опит включва сънища, фантазии, преживявания извън тялото, преживявания близки до смъртта, халюцинации, въображение и визия.

Събуждане на Астралното тяло

Астралното тяло се активизира чрез медитация.

Също от медитация, психически техники за развитие, техники за пътуване извън тялото (астрално), шаманските практики, осъзнато сънуване, наркотици - особено психеделитици, определени практики пранаяма, някои видове травми, биохимични дисбаланси, както и някои видове енергийни стимулации.

Реагира на зеления цвят и нота "фа" и спада към духовното ниво на съществуване.

5.0, 2 гласа
прегледи 14497

Препоръчани продукти

loading...

Коментари за Астрално тяло - четвърти слой на аурата

 1. 1.

  Материалите ви са чудесни. Безкрайно благодаря! Хиляди благословения :)

 2. 2.

  Благодаря за труда, който сте вложили! Съдържателни материали - достатъчно ясно поднесени!

 3. 3.

  намирам във всичко написано тук неща,които съм изпитвала,но не съм могла да си обясня;започвам да се уча;голямо браво за материала!

 4. 4.

  То може ли да се отделя от физическото тяло ?

 5. 5.

  можеш

 6. 6.

  Благодаря ви <3.

Подобни статии

Тъмно зелена аура

Тъмно зелена аура

Организаторът Имат бърза мисъл, организирани, комуникативни, амбициозни, интелигентни, материалисти...

Усещане на аурата

Усещане на аурата

Когато става дума за аурата, повечето хора могат да бъдат причислени към една от следните две катего...

Усещане на фините енергии

Усещане на фините енергии

Чрез това упражнение вие просто развивате чувствителността си към фините еманации, които заобикалят ...