PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Виждане и разчитане на аурата

Схеми за упражнения на очите

  1. Схеми за упражнения на очите
  2. Спираловидна схема
  3. Схема за яснота на цвета
  4. Схема за промяна на светлинния контраст
  5. Схема за движение на очите

Много хора са изработили и използват схеми, чрез които упражняват и засилват очните си мускули. А развивайки очните мускули, особено ириса, вие ще се научите да контролирате количеството светлина, което пропускате през зеницата си към ретината. Тази способност може да бъде развита до степен, при която ще можете да забелязвате фините светлинни излъчвания, които нормално не долавяте.

Упражненията за очите с помощта на схеми са физически упражнения за мускулите на очите. Те ще засилят зрението ви, така че ще сте способни да възприемате както по-ярки цветове, така и по-фини светлинни еманации. Както и при всички други физически упражнения, вие трябва да започнете бавно и спокойно. Не трябва да претоварвате себе си или мускулите, които усъвършенствате. Упражненията са най-ефективни, когато се изпълняват ежедневно, по възможност два пъти на ден, за период не по-продължителен от 10-15 минути. Това е необходимото за постигане на резултати време.

Всяка от четирите схеми може да бъде направена от обикновен картон. Те могат да бъдат изрязани и оформени в размери от 45 на 45см. Но не сте длъжни стриктно да се придържате към тези размери. Те просто са примерни. Схемите трябва да бъдат достатъчно големи, така че да можете ясно да ги виждате, когато те са окачени на стената пред вас на разстояние от 1,8-2,5 метра.

Когато ги окачвате на стената, те трябва да бъдат на равнището на очите ви. Ако по време на упражненията ще сте седнали, окачете ги на височина, отговаряща на нивото на очите ви в седнало положение. Уверете се, че пространството на стената около тях е свободно, така че да не се разсейвате. Най-добре е стената да бъде празна. Не ги окачвайте на разстояние по-голямо от 2,5м пред себе си.

Рейтинг:
1.5/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Нели
Невероятно,без да съм правила каквито и да е упражнения на очите ,започнах да виждам цветовете на дъгата,около всеки предмет,това стана извднъж от само себе си,първо видях как от екрана на телевизията струий нагоре светлините лъчи на дъгата,изумих се
Виж още отзиви
Коментирай
loading...