PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Тъмно зелена аура

Тъмно зелена аура

  1. Тъмно зелена аура
  2. Ум и тяло при тъмно зелената личност
  3. Социален живот на тъмно зелената личност
  4. Взаимоотношения и интимност на тъмно зелената личност
  5. Кариера и финанси на тъмно зелената личност
  6. Здраве и развитие на тъмно зелената личност

Здраве и развитие на тъмно зелената личност

Най-добрият начин тъмно зелената личност да намери хармонията и да остане емоционално и психически центрирана, е като поеме пълна отговорност за собствения си живот. След като признаят това, което наистина искат и предприемат активни мерки да поемат контрола над собствения си живот, те могат да живеят пълноценно и динамично.

Ако са наясно със силния си интелект и високите очаквания, ще постигнат по-добро психическо спокойствие и търпение. Те трябва да насочат своята силна и изразителна умствена енергия в положителна посока. Колкото по-дълбоко тъмно зелените личности се свързват със сърцето си, толкова повече съдържателни и успешни ще бъдат те.

Тъмно зелените личности не са много заинтересовани в чисто физическите дейности. Практикуването на някакъв спорт за забавление, за тях няма много смисъл. Те ще станат активни, ако намерят добра причина да се поддържат в добра физическа форма. Такива причини за тях са доброто здраве, , добрата фигура или общата привлекателност. Физическите упражнения имат повече функции, освен добро здраве и презареждане с енергия. Те предоставят възможност за успокояване на ума от неговата постоянна нужда за стимулиране и активност.

Тъмно зелените личности трябва активно да работят върху умствената си релаксация и фокус. Визуализациите, ясните сънища и автогенната тренировка са доказани методи за постигане на по-дълбоко и по-спокойно състояние на ума. След като умът е спокоен те се отварят и са в състояние да се движат в по-висшите измерения.

Дори и да имат силна воля, независимост и сила, дълбоко в себе си тъмно зелените аури таят страх, че не са напълно приети и признати. Най-големият урок за тях е да приемат тази несигурност, която е просто част от живота. Животът сам по себе си не може да се контролира. Животът е промяна, растеж и несигурността е едно от нещата, които живота ни предлага. Единствената константа в живота е промяната. За да се осъзнае този факт, трябва да има гъвкавост и приемане.

Тъмно зелените личности трябва да се научат как да се презареждат периодично с енергия. След като са в състояние да отпуснат ума си и да се отърват от високите очаквания, те ще намерят достатъчно вътрешен мир, за да може пълната релаксация и презареждането с нова енергия да заемат своето място в живота им.

Рейтинг:
3.7/5 на базата на 3 оценки

Отзиви

Мария

Поздравления!

Бояна

Много точен тест. Поздравления!

Вили Люц.Удивително точно,верно, подробно, изчерпателно, прецизно, перфектно! Благодаря! Възхитена съм!
Много точно диагностика!Вярно -тъмно зелена аура!
анонимен
Браво на автора!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...