Тъмно зелена аура

Тъмно зелена аура

Здраве и развитие на тъмно зелената личност

Най-добрият начин тъмно зелената личност да намери хармонията и да остане емоционално и психически центрирана, е като поеме пълна отговорност за собствения си живот. След като признаят това, което наистина искат и предприемат активни мерки да поемат контрола над собствения си живот, те могат да живеят пълноценно и динамично.

Ако са наясно със силния си интелект и високите очаквания, ще постигнат по-добро психическо спокойствие и търпение. Те трябва да насочат своята силна и изразителна умствена енергия в положителна посока. Колкото по-дълбоко тъмно зелените личности се свързват със сърцето си, толкова повече съдържателни и успешни ще бъдат те.

Тъмно зелените личности не са много заинтересовани в чисто физическите дейности. Практикуването на някакъв спорт за забавление, за тях няма много смисъл. Те ще станат активни, ако намерят добра причина да се поддържат в добра физическа форма. Такива причини за тях са доброто здраве, , добрата фигура или общата привлекателност. Физическите упражнения имат повече функции, освен добро здраве и презареждане с енергия. Те предоставят възможност за успокояване на ума от неговата постоянна нужда за стимулиране и активност.

Тъмно зелените личности трябва активно да работят върху умствената си релаксация и фокус. Визуализациите, ясните сънища и автогенната тренировка са доказани методи за постигане на по-дълбоко и по-спокойно състояние на ума. След като умът е спокоен те се отварят и са в състояние да се движат в по-висшите измерения.

Дори и да имат силна воля, независимост и сила, дълбоко в себе си тъмно зелените аури таят страх, че не са напълно приети и признати. Най-големият урок за тях е да приемат тази несигурност, която е просто част от живота. Животът сам по себе си не може да се контролира. Животът е промяна, растеж и несигурността е едно от нещата, които живота ни предлага. Единствената константа в живота е промяната. За да се осъзнае този факт, трябва да има гъвкавост и приемане.

Тъмно зелените личности трябва да се научат как да се презареждат периодично с енергия. След като са в състояние да отпуснат ума си и да се отърват от високите очаквания, те ще намерят достатъчно вътрешен мир, за да може пълната релаксация и презареждането с нова енергия да заемат своето място в живота им.

3.0, 2 гласа
прегледи 4622

Препоръчани продукти

loading...

Коментари за Здраве и развитие на тъмно зелената личност

 1. 1.

  невероятно!

 2. 2.

  ...наистина невероятно...но...всичко казано за мен е истина...

 3. 3.

  С точност до милиметар

 4. 4.

  съвършено !

 5. 5.

  Харесва ми!

 6. 6.

  много точно

 7. 7.

  ЯЛА36%
  ЛАВАНДУЛОВА39%
  ВИОЛЕТОВА71%
  ИНДИГОВА57%
  СИНЯ57%
  ТЪМНО ЗЕЛЕНА89%
  ЗЕЛЕНА79%
  ЖЪЛТА68%
  ЖЪЛТО-КАФЯВА61%
  ОРАНЖЕВА86%
  ЧЕРВЕНА93%
  ТЪМНО ЧЕРВЕНА64%

 8. 8.

  Mного вярно!

 9. 9.

  Много точно. Благодаря!

 10. 10.

  Много точно, благодаря

 11. 11.

  Абсолютно точно! Много съм впечатлена !

 12. 12.

  Благодаря !

 13. 13.

  Браво на автора!

Подобни статии

Синя аура

Синя аура

Грижовният Грижлив, услужлив, чувствителен, мирен, възпитан, любящ, състрадателен, ориентиран към с...

Виолетова аура

Виолетова аура

Новаторът Мечтател, магически, теоретичен, интуитивен, творчески, иновативен, харизматичен, страсте...

Бяла аура

Бяла аура

Лечителят Трансцендентални, космически, лечебната сила, по-високи измерения на съществуването, меди...

Индигова аура

Индигова аура

Търсещият истината Честен, знаещ, силно интуитивен, психически, независим, нежен, чувствителен, иск...