PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Тъмно зелена аура

Тъмно зелена аура

  1. Тъмно зелена аура
  2. Ум и тяло при тъмно зелената личност
  3. Социален живот на тъмно зелената личност
  4. Взаимоотношения и интимност на тъмно зелената личност
  5. Кариера и финанси на тъмно зелената личност
  6. Здраве и развитие на тъмно зелената личност

Социален живот на тъмно зелената личност

В нашето общество хората с тъмно зелена аура се свързват с пари, богатство и лукс. Аристократичните тъмно зелени хора водят скъп начин на живот и се нуждаят от много пари около тях. Парите и стила на живот са много важни за тях. Материалното богатство показва техният висок социален статус и им дава сигурност. Те могат да направят буквално всичко, ако се плаща добре за услугите им. Тъмно зелените личности имат консервативни убеждения и социално поведение.

Хората с тъмно зелена аура често имат поразително красиви черти. Те отделят много внимание на своя външен вид и предпочитат носенето на модерни, скъпи и секси дрехи. Тези горди личности обикновено се появяват на бизнес срещи със скъпи коли, облечени с маркови костюми или рокли и носят скъпи бижута.

Понякога тъмно зелените личности изпитват затруднение да приемат всички човешки същества като равни. Те чувстват, че имат превъзходство и обикновено общуват с хора само от своите среди. Да се научат да разбират поведението и нагласите на другите е основна задача за тях. Те са силно комуникативни личности и знаят как да изразят себе си. Те са социални личности, които знаят точно какво искат и желаят.

Рейтинг:
4.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Мария

Поздравления!

Бояна

Много точен тест. Поздравления!

Вили Люц.Удивително точно,верно, подробно, изчерпателно, прецизно, перфектно! Благодаря! Възхитена съм!
Много точно диагностика!Вярно -тъмно зелена аура!
анонимен
Браво на автора!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...