Тъмно зелена аура

Тъмно зелена аура

Ум и тяло при тъмно зелената личност

Хората с тъмно зелена аура са светли, интелигентни и енергични. Те са комуникативни, организирани, амбициозни и обичат да се обграждат с други хора, богатство и лукс. Те изразяват убеждението, че всяко човешко същество трябва да живее в благоденствие и изобилие. Равновесие и хармония с природата им е отразено в способността им да се организират и да се справят материални неща и богатството. Да живееш в контакт с природата, означава да живееш живот изпълнен с благоденствие и житейски опит. Хората с тъмно зелена аура имат баланс между ума и тялото.

Те интегрират почти всички качества на хората със зелена аура. Основната разлика е, че са по-интензивни и директни във всичко което вършат. Тъмно зелените личности са комуникатори, като зелените, но в комуникацията са по-мощни и интензивни. Всички зелени личности имат бърза мисъл, но тъмно зелените личности са имат изключително бърза мисъл и са по-подробни и по-динамични. Те имат и голяма амбиция да постигнат целите си. Зелените обичат да бъдат сред природата, а тъмно зелените обичат да си взаимодействат с природни и материални елементи. И двата цвята аури са социални, но тъмно зелените аури са склонни да се фокусират повече върху бизнеса и други социални събития, които да помогнат на техния растеж.

Тъмно зелените личности обичат да бъдат около хора, защото се нуждаят от постоянно взаимодействие и стимулиране. Разговорът с приятели или бизнес партньори и споделянето на идеи и мисли е толкова освежаващо и презареждащо за тях, като взимането на душ. Те се нуждаят много от човешкото взаимодействие. Те също така знаят как да изразяват себе си. Отлични комуникатори са и знаят как да впечатлят другите.

Тъмно зелените личности обичат да дават съвети и да казват на другите хора какво да правят. Те мислят, че знаят всичко по-добре и това наистина често е така. Те са чудесни учители и лектори. Тяхната мощна, бърза и точна комуникация им позволява да изразят своите идеи, чрез сила и яснота. В по-голяма част от времето те казват точно това, което мислят.

Тъмно зелените личности имат способността бързо да стигнат до заключение, когато водят разговор. Ако на другите цветове им е необходимо 10-на минути време за да обяснят своята концепция и виждания за нещата, тъмно зелените аури, могат да направят това само с няколко изречения. От друга страна, ако те са недоволни или разочаровани те ще изразяват устно своето разочарование. Техните словесни атаки могат да засегнат дълбоко другите хора. Много е трудно в спор да оборите хората с тъмно зелена аура.

Тъмно зелените личности трябва постоянно да се стимулират или да бъдат стимулирани от други хора. Те лесно се отегчават. За тях е трудно да изпитат усещане за умствена релаксация или празнота на ума. Техният ум работи прекалено бързо и е твърде активен, за да действа в отпуснат режим. Те обичат общуването с другите, гледането на филми или четенето на вълнуваща книга, като средство за релаксация и презареждане с енергия.

Тъмно зелените личности са амбициозни и искат да постигнат собствените си цели. Те възприемат живота чрез своите бързи умове. Най-високите цели които си поставят са колко продуктивни и перфектни могат да бъдат в работата и живота си. След като постигнат целите си, те се чувстват прекрасно. За тях животът може да се разглежда, като един голям списък със задачи. Тези специфични цели и амбиции правят живота им много специален. От друга страна, след като постигнат целите си те понякога изпитват известно чувство на празнота.

Тъмно зелените личности изразяват постоянство, упоритост и решителност. Тези личности са силни и самостоятелни, но се страхуват от промяната, защото имат точни и конкретни гледни точки и мнения.

Тъй като те мислят бързо и имат изключително силна воля трябва да бъдат независими и да вървят по свой собствен път. Те не обичат да приемат заповеди от други хора, защото мислят себе си за по-умни и интелигентни. Те знаят, че могат да се справят по-добре. Тъмно зелените аури имат самостоятелно съзнание и по-добро чувство към другите.

Тъмно зелените личности са перфекционисти. Те имат високи очаквания към себе си и към другите. Те си определят високи цели и докато не ги постигнат не усещат чувство на удовлетворение. Високите очаквания, които имат към своите колеги и приятели, могат да създадат значителен натиск. Много е трудно да се задоволят очакванията на тъмно зелените аури. Дори и да се стараете много, те все още ще мислят, че можете да се справите още по-добре. Тъмно зелените личности трябва да разберат, че необичайно високите очаквания понякога могат да бъдат причина за нещастие и чувство на неудовлетвореност. Поставянето на цели е важно за тъмно зелените хора, но колкото по-малки са очакванията им, толкова по-пълноценен ще бъде живота им.

Тъмно зелените личности са бързи, абстрактни с аналитична мисъл и могат да прескачат от една стъпка към следващата. За разлика от жълто-кафявите аури те не искат да влизат в подробностите на отделните стъпки. Те предпочитат да разработват идеи, да организират плановете и да делегират работата на други лица за изпълнение. Тези бързи мислители са организирани, ефективни и имат нужда да разбират всичко, което вършат. Те бързо намират модели и решения на проблемите и обичат да си поставят цели, които могат да постигнат в рамките на кратък период от време. Тъмно зелените личности са амбициозни, конкурентоспособни и се наслаждават на предизвикателствата, свързани с конкретните задачи. Те предпочитат организирането, структурирането и планирането, пред тежката физическа работа. Те искат да се занимават с умствената част от работния процес и да заплащат на други за физическия труд.

Тъмно зелените личности се страхуват от личен провал и липса на признание. Те се опитват да компенсират тази загриженост и да контролират всеки аспект на живота си и да показват своето превъзходство. Автократичният им темперамент и желанието да впечатляват е вкоренено от нуждата им да имат силно самоуважение.

Тъмно зелените хора трябва да имат психически контрол върху собствения си живот. Ако се намират в ситуация, която не е контролирана от тях те стават разочаровани, страхливи и стресирани. Те трябва да се научат да се отпуснат и да разберат, че могат да контролират всеки аспект на живота с полагането на усилия. Един от най-големите уроци на живота за тях е да се насладят на процеса на самия живот и да се забавляват с това, което правят.

Тъмно зелените личности могат да останат огорчени или разочаровани, ако целите и амбициите им не са постигнати и не могат да контролират живота си. Ако това се случи е много трудно да се съжителства с тях. Те стават агресивни, нетърпеливи и осъдителни. Имат склонността обсебени от своите гледни точки и поведение и лесно могат да обидят или наранят други хора. Ако искат нещо те го искат веднага. Те са перфектционисти и имат високи очаквания. Често обвиняват другите за собствените си проблеми и разочарования.

Целта на живота на хората с тъмно зелена аура е да се наслаждават на житейския опит с отворено сърце, за да растат интелектуално и да се учат да живеят така, че да служат за пример на другите. Тъмно зелените личности са гладни за знание и винаги искат да бъдат умствено стимулирани.

Духовността не е непознато понятие за тъмно зелените хора. Заради пъргавият си ум те са в състояние да разберат и да научат всичко за Бог и религиите. Те бързо обработва духовни понятия от психична гледна точка, но имат затруднения при трупането на реален опит и връзката в вътрешните източници на енергия.

5.0, 2 гласа
прегледи 6370

Препоръчани продукти

loading...

Коментари за Ум и тяло при тъмно зелената личност

 1. 1.

  невероятно!

 2. 2.

  ...наистина невероятно...но...всичко казано за мен е истина...

 3. 3.

  С точност до милиметар

 4. 4.

  съвършено !

 5. 5.

  Харесва ми!

 6. 6.

  много точно

 7. 7.

  ЯЛА36%
  ЛАВАНДУЛОВА39%
  ВИОЛЕТОВА71%
  ИНДИГОВА57%
  СИНЯ57%
  ТЪМНО ЗЕЛЕНА89%
  ЗЕЛЕНА79%
  ЖЪЛТА68%
  ЖЪЛТО-КАФЯВА61%
  ОРАНЖЕВА86%
  ЧЕРВЕНА93%
  ТЪМНО ЧЕРВЕНА64%

 8. 8.

  Mного вярно!

 9. 9.

  Много точно. Благодаря!

 10. 10.

  Много точно, благодаря

 11. 11.

  Абсолютно точно! Много съм впечатлена !

 12. 12.

  Благодаря !

 13. 13.

  Браво на автора!

Подобни статии

Аура тест

Аура тест

Аура теста показва цвета на вашата аура. Той се състои от 84 въпроса, на които може да отворите от "...

Тъмно червена аура

Тъмно червена аура

Трудолюбивият Трудолюбив, физически жизнен, реалистичен, устойчив, ориентиран как да преживява ...

Усещане на аурата

Усещане на аурата

Когато става дума за аурата, повечето хора могат да бъдат причислени към една от следните две катего...