Назад до Тъмно зелена аура

Тъмно зелена аура

  1. Тъмно зелена аура
  2. Ум и тяло при тъмно зелената личност
  3. Социален живот на тъмно зелената личност
  4. Взаимоотношения и интимност на тъмно зелената личност
  5. Кариера и финанси на тъмно зелената личност
  6. Здраве и развитие на тъмно зелената личност

Ум и тяло при тъмно зелената личност

Хората с тъмно зелена аура са светли, интелигентни и енергични. Те са комуникативни, организирани, амбициозни и обичат да се обграждат с други хора, богатство и лукс. Те изразяват убеждението, че всяко човешко същество трябва да живее в благоденствие и изобилие. Равновесие и хармония с природата им е отразено в способността им да се организират и да се справят материални неща и богатството. Да живееш в контакт с природата, означава да живееш живот изпълнен с благоденствие и житейски опит. Хората с тъмно зелена аура имат баланс между ума и тялото.

Те интегрират почти всички качества на хората със зелена аура. Основната разлика е, че са по-интензивни и директни във всичко което вършат. Тъмно зелените личности са комуникатори, като зелените, но в комуникацията са по-мощни и интензивни. Всички зелени личности имат бърза мисъл, но тъмно зелените личности са имат изключително бърза мисъл и са по-подробни и по-динамични. Те имат и голяма амбиция да постигнат целите си. Зелените обичат да бъдат сред природата, а тъмно зелените обичат да си взаимодействат с природни и материални елементи. И двата цвята аури са социални, но тъмно зелените аури са склонни да се фокусират повече върху бизнеса и други социални събития, които да помогнат на техния растеж.

Тъмно зелените личности обичат да бъдат около хора, защото се нуждаят от постоянно взаимодействие и стимулиране. Разговорът с приятели или бизнес партньори и споделянето на идеи и мисли е толкова освежаващо и презареждащо за тях, като взимането на душ. Те се нуждаят много от човешкото взаимодействие. Те също така знаят как да изразяват себе си. Отлични комуникатори са и знаят как да впечатлят другите.

Тъмно зелените личности обичат да дават съвети и да казват на другите хора какво да правят. Те мислят, че знаят всичко по-добре и това наистина често е така. Те са чудесни учители и лектори. Тяхната мощна, бърза и точна комуникация им позволява да изразят своите идеи, чрез сила и яснота. В по-голяма част от времето те казват точно това, което мислят.

Тъмно зелените личности имат способността бързо да стигнат до заключение, когато водят разговор. Ако на другите цветове им е необходимо 10-на минути време за да обяснят своята концепция и виждания за нещата, тъмно зелените аури, могат да направят това само с няколко изречения. От друга страна, ако те са недоволни или разочаровани те ще изразяват устно своето разочарование. Техните словесни атаки могат да засегнат дълбоко другите хора. Много е трудно в спор да оборите хората с тъмно зелена аура.

Тъмно зелените личности трябва постоянно да се стимулират или да бъдат стимулирани от други хора. Те лесно се отегчават. За тях е трудно да изпитат усещане за умствена релаксация или празнота на ума. Техният ум работи прекалено бързо и е твърде активен, за да действа в отпуснат режим. Те обичат общуването с другите, гледането на филми или четенето на вълнуваща книга, като средство за релаксация и презареждане с енергия.

Тъмно зелените личности са амбициозни и искат да постигнат собствените си цели. Те възприемат живота чрез своите бързи умове. Най-високите цели които си поставят са колко продуктивни и перфектни могат да бъдат в работата и живота си. След като постигнат целите си, те се чувстват прекрасно. За тях животът може да се разглежда, като един голям списък със задачи. Тези специфични цели и амбиции правят живота им много специален. От друга страна, след като постигнат целите си те понякога изпитват известно чувство на празнота.

Тъмно зелените личности изразяват постоянство, упоритост и решителност. Тези личности са силни и самостоятелни, но се страхуват от промяната, защото имат точни и конкретни гледни точки и мнения.

Тъй като те мислят бързо и имат изключително силна воля трябва да бъдат независими и да вървят по свой собствен път. Те не обичат да приемат заповеди от други хора, защото мислят себе си за по-умни и интелигентни. Те знаят, че могат да се справят по-добре. Тъмно зелените аури имат самостоятелно съзнание и по-добро чувство към другите.

Тъмно зелените личности са перфекционисти. Те имат високи очаквания към себе си и към другите. Те си определят високи цели и докато не ги постигнат не усещат чувство на удовлетворение. Високите очаквания, които имат към своите колеги и приятели, могат да създадат значителен натиск. Много е трудно да се задоволят очакванията на тъмно зелените аури. Дори и да се стараете много, те все още ще мислят, че можете да се справите още по-добре. Тъмно зелените личности трябва да разберат, че необичайно високите очаквания понякога могат да бъдат причина за нещастие и чувство на неудовлетвореност. Поставянето на цели е важно за тъмно зелените хора, но колкото по-малки са очакванията им, толкова по-пълноценен ще бъде живота им.

Тъмно зелените личности са бързи, абстрактни с аналитична мисъл и могат да прескачат от една стъпка към следващата. За разлика от жълто-кафявите аури те не искат да влизат в подробностите на отделните стъпки. Те предпочитат да разработват идеи, да организират плановете и да делегират работата на други лица за изпълнение. Тези бързи мислители са организирани, ефективни и имат нужда да разбират всичко, което вършат. Те бързо намират модели и решения на проблемите и обичат да си поставят цели, които могат да постигнат в рамките на кратък период от време. Тъмно зелените личности са амбициозни, конкурентоспособни и се наслаждават на предизвикателствата, свързани с конкретните задачи. Те предпочитат организирането, структурирането и планирането, пред тежката физическа работа. Те искат да се занимават с умствената част от работния процес и да заплащат на други за физическия труд.

Тъмно зелените личности се страхуват от личен провал и липса на признание. Те се опитват да компенсират тази загриженост и да контролират всеки аспект на живота си и да показват своето превъзходство. Автократичният им темперамент и желанието да впечатляват е вкоренено от нуждата им да имат силно самоуважение.

Тъмно зелените хора трябва да имат психически контрол върху собствения си живот. Ако се намират в ситуация, която не е контролирана от тях те стават разочаровани, страхливи и стресирани. Те трябва да се научат да се отпуснат и да разберат, че могат да контролират всеки аспект на живота с полагането на усилия. Един от най-големите уроци на живота за тях е да се насладят на процеса на самия живот и да се забавляват с това, което правят.

Тъмно зелените личности могат да останат огорчени или разочаровани, ако целите и амбициите им не са постигнати и не могат да контролират живота си. Ако това се случи е много трудно да се съжителства с тях. Те стават агресивни, нетърпеливи и осъдителни. Имат склонността обсебени от своите гледни точки и поведение и лесно могат да обидят или наранят други хора. Ако искат нещо те го искат веднага. Те са перфектционисти и имат високи очаквания. Често обвиняват другите за собствените си проблеми и разочарования.

Целта на живота на хората с тъмно зелена аура е да се наслаждават на житейския опит с отворено сърце, за да растат интелектуално и да се учат да живеят така, че да служат за пример на другите. Тъмно зелените личности са гладни за знание и винаги искат да бъдат умствено стимулирани.

Духовността не е непознато понятие за тъмно зелените хора. Заради пъргавият си ум те са в състояние да разберат и да научат всичко за Бог и религиите. Те бързо обработва духовни понятия от психична гледна точка, но имат затруднения при трупането на реален опит и връзката в вътрешните източници на енергия.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 4 оценки

Отзиви

Мария

Поздравления!

Бояна

Много точен тест. Поздравления!

Вили Люц.Удивително точно,верно, подробно, изчерпателно, прецизно, перфектно! Благодаря! Възхитена съм!
Много точно диагностика!Вярно -тъмно зелена аура!
анонимен
Браво на автора!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...