Назад до Тъмно червена аура

Тъмно червена аура

  1. Тъмно червена аура
  2. Ум и тяло при тъмно червената личност
  3. Социален живот на тъмно червената личност
  4. Взаимоотношения и интимност на тъмно червената личност
  5. Кариера и финанси на тъмно червената личност
  6. Здраве и развитие на тъмно червената личност

Ум и тяло при тъмно червената личност

Тъмно червените личности са физически заземени и реалистични. Те живеят интензивен живот и си взаимодействат с физическата реалност. Те изживяват живота на физическо ниво и обичат да проучват всички възможности, които физическия живот може да предложи. Те вярват най-вече в това, което могат да възприемат чрез петте си сетива. За тях животът е много лесен и много истински.

Мотивацията в живота на тъмно червените личности е да преживеят физическата реалност с кураж, сила и пълнота. Те трябва да преодолеят чувствата и мислите свързани с оцеляване, съпротива и страх, за да живеят живота си в пълният му потенциал. Те са силни личности, които знаят значението на физическата реалност и нейните чудеса.

Тъмно червените личности обичат да изразяват себе си, чрез телата си. Те са лесно разпознаваеми по-добре развитата си физика. Те трябва да изразяват своята мощна физическа енергия, за да останат балансирани и центрирани. Поради външният си вид, тежкия физически труд и спорта са идеални дейности за тези силни личности. Физическото движение, независимо дали е работа или спорт са необходими, за да може енергията им на земния живот да бъде изразена и освободена. Спортове, като боди билдинг, бокс и други дейности, които изискват импулсивна и мощна физическа енергия са добри начини за изразяване на тяхната жизнена енергия.

Хармонизирани, тъмно червените личности са физически много силни и мощни. Кураж, надеждност, постоянство и честност са силните им качества. Те са трудолюбиви личности с интензивно желание да живеят и да останат живи. Целта им е да проучат и да се насладят на физическия свят с радост, смелост и енергия. Това е необходимо, за да се изправят срещу предизвикателствата и да отидат отвъд своите страхове. Тъмно червените личности, които се намират в хармония изразяват себе си физически и емоционално и имат много радостна и положителна перспектива за живота.

Тъмно червените личности са практични и заземени. Те са консервативни мислители и възприемат живота, чрез своя практичен ум. Тяхното мислене не е абстрактно или много сложно. Реалността е много осезаема за тях. Фактът е факт. Те вярват само на това, което могат да видят, чуят, почувстват или помиришат. Абстрактните и философски концепции и мисли ги правят емоционално или физически притеснени и нетърпеливи. Те нямат време или търпение, за да мислят за нереалистични идеи. От друга страна тъмно червените личности обичат да изследват физическата реалност с цялата и сложност и възможности.

Философии, психични идеи и чувствителност са чужди понятия за тях. Тъмно червените личности не са много заинтересовани от нетрадиционни и непознати понятия. Те често сляпо възприемат обществения начин на живот и следват масовото съзнание. Те са лоялни към своите семейства, държавата и обществото. Живеят в рамките на правилата и чувстват сигурност, знаейки, че са направили нещата по правилният начин.

Тъмно червените личности са искрени и честни. Когато са в хармония те знаят как да изразят своята емоционална и физическа енергия. Те са се научи да контролират и насочват своята мощна сила в положителни, творчески посоки.

Тъмно червените личности са твърдоглави и трудолюбиви. Те обичат да постигат незабавни резултати. Поради активният си физически живот те обикновено са претоварени, свръхактивни и стресирани. Те изпитват трудности в това да се отпуснат и да релаксират.

Претовареност и свръхактивност е често срещана ситуация при небалансираните тъмно червени личности. Те не могат да бъдат пасивни или да се отпуснат. Тяхната мощна енергия ги тласка напред и им дава достатъчно издръжливост и сила, за да вършат работа, която обикновено се върши от двама човека. Те постоянно са в движение и често работят на повече от една работа. Те се опитват да осигурят добър живот за себе си и за семейството си. Най-големият им страх е от смъртта и бедността. Те редовно се сблъскват с предизвикателства в живота си.

Противно на повечето вярвания и впечатления, тъмно червените личности са чувствителни и лесно раними. Те гледат да не показват своята чувствителност. Прикриват я с мощно и силно поведение. Тъмно червените личности проектират собствения си гняв и отчаяние върху другите, тъй като са импулсивни и избухливи. Те изразяват своите чувства много естествено. Точно както при животните те имат нужда да премахнат своята импулсивна, силна, мощна физическа и емоционална енергия. Те просто се освобождават от тази енергия, без значение кой ще пострада. Те изразяват своите чувства, чрез физическите си тела. Доста често те не разбират този реактивен процес.

От друга страна тъмно червените личности имат проблеми с изразяването на своите най-съкровени чувства. Те трябва да се научат да говорят и да споделят за своите тайни. Да бъдеш чувствителен и ясен с чувствата си е важна стъпка към свободното изразяване на своята вътрешна същност.

Ако тъмно червените личности са в хармония те ще показват импулсивен и избухлив нрав. Ако нещата не вървят по начина по който им се иска, те ще бъдат раздразнителни, объркани, физически експлозивни и потенциално опасни. Те често освобождават гнева си, посредством физическите си тела. Те несъзнателно се освобождават от негативната си енергия посредством агресивни действия, физическа борба или дори унищожаване и повреждане на физическа собственост. Тъмно червените личности трябва да изразят тази мощна енергия, която е в тях, посредством физическото си тяло. Не става въпрос за начин на мислене или решаване на емоционални или умствени проблеми. След като намерят положителни канали за изразяване тъмно червените личности ще бъдат по-продуктивни, творчески ориентирани, полезни и щастливи хора.

Тъмно червените личности са упорити. След като са взели решение за нещо е много трудно да се откажат или да променят посоката. Те искат нещата да стават по техния начин. Отвореността за нови ситуации и гъвкавостта са важни качества, които те трябва да разберат и научат.

Тъмно червените личности често изпитват емоционално претоварване. Те имат изобилие от емоционална и физическа енергия, но изпитват затруднения при изразяването на тази мощна сила. Емоционалните изблици често са единственото решение за освобождаване на натрупаните емоции. Ако тъмно червените личности не са се научили да изразяват своята мощна енергия, те ще изпитват нещастие. Неизразяването на емоциите е най-лошото нещо, което може да им се случи. Те ще се чувстват депресирани, безсилни, претоварени и не намират причина да живеят. Неизразените емоции ще се трупат вътре и ще създават много проблеми. Ето защо тъмно червените личности трябва да бъдат чувствителни към своите вътрешни чувства и емоции и да намерят положителни творчески възможности, чрез които да изразяват своите мощни енергии.

Не е лесно за тъмно червените личности да се отворят към другите. Те крият своите най-съкровени чувства и мисли и често се възприемат като безчувствени, силно интензивни, брутални същества. Те трябва да разберат, че чувствителен не означава да бъдеш детински или мекошав. Развитието на физическата и емоционална чувственост е важна стъпка към успеха им.

Духовността или религията не са важни проблеми в живота им. Те ходят на църква или се свързват с различни групи, за да се насладят на социалните аспекти от тази им активност. Те в действителност не са много загрижени за религията. За тях физическата реалност и природата са отражение на Бог. Те искат да разберат и опитат всичко, което физическата реалност може да им предложи.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 4 оценки

Отзиви

Viktor Илиев
Exelente !
Виж още отзиви
Коментирай
loading...