Червена аура

Червена аура

Здраве и развитие на червената личност

Червените личности имат огромна физическа и емоционална енергия. Ако се научат как да намират положителни възможности за реализация на мощната си сила и как да канализират енергията си в творчески проекти и положителни действия, те ще бъдат много успешни и щастливи. За да бъдат в хармония червените аури трябва да живеят и изразяват своя пълен потенциал. Те трябва да намерят позитивни начини, по които да изразят своята мощна и експлозивна енергия, като например спорт, упражнения, работа или творчество. Също така трябва да се научат да използват енергията си по креативен начин и да освобождават своята физическа и емоционална енергия, без да нараняват себе си или другите. Ако червените аури се научат да бъдат достатъчно чувствителни, за да усещат техните и чувствата на другите, те биха получили много повече любов и приемане в живота си. На червените личности не може да бъде казано да се отпуснат, да бъдат пасивни или просто да не правят нищо. Те имат твърде много сила и енергия. Физическите дейности и спорт са чудесни начини да изразят своите мощни енергии. Джогинг, плуване и танци ще им помогнат да се отпуснат.

Червените аури трябва да разберат, че победата не е всичко в живота. Те често ще изпитат известна празнота след като са постигнали целите си. Намирането на ясна цел е важен проблем за хората с червена аура.

Червените личности презареждат жизнената си енергия с намирането на творчески начини за изразяване на физическите си дейности. Те могат ефективно да се научат да не потискат чувствата си, но да останат чувствителни и отворени да се изразяват творчески.  Те имат достатъчно физическа и емоционална енергия и за разлика от другите цветни аури нямат нужда от презареждане в обичайният смисъл на думата. Те са въплъщението на огъня. Животът им трябва да е изпълнен със страст и развитие с положителна перспектива и положителни очаквания, за да могат да имат енергичен и пълноценен живот.

5.0, 2 гласа
прегледи 3811

Препоръчани продукти

loading...

Подобни статии

Жълта аура

Жълта аура

Забавният Ентусиазиран, игрив, оптимистичен, забавен, любопитен, обичащ развлеченията, непривързано...

Зелена аура

Зелена аура

Учителят Спокоен, естествен, социален, естествени лечебни способности, учител, хармония, баланс. ...

Синя аура

Синя аура

Грижовният Грижлив, услужлив, чувствителен, мирен, възпитан, любящ, състрадателен, ориентиран към с...