Червена аура

Червена аура

Ум и тяло при червената личност

Червените личности изпитват удоволствие да изразяват себе си чрез своята сексуалност и физическото тяло. Те живеят живота си "тук и сега" със сила, смелост и увереност. Реалността трябва да бъде осезаема за тях. Те трябва да могат да видят, докоснат, чуят или помиришат. Не са абстрактни мислители. Нуждаят се от доказателство че нещо съществува - то трябва да бъде нещо конкретно и осезаемо.

Тези личности са с изключително силна воля и се наслаждават на всички физически аспекти на живота. Червените аури възприемат живота чрез физическата реалност и чрез действията си. Основната им мотивация е да се чувстват живи и силни. Червените аури се стремят да бъдат успешни и са родени победители. Те представляват елемента огън: физическата любов, страст, топлина и желание. Колкото повече вълнение изпитват, толкова по-живи ще се чувстват. Червените личности са практични, ориентирани към действия, обичат да постигат резултати и да бъдат успешни. Те имат ненаситно желание да печелят и да създадат нещо ценно и важно в живота си. Тяхната силна воля и почти неограничена физическа енергия им позволява да бъдат изключително активни, устойчиви и успешни в почти всичко, което правят.

Червените хора обичат вълнуващата и стимулираща атмосфера в работата и в личния си живот. За повечето хора това което харесват червените аури е стрес и напрежение, но червените личности имат склонност да тестват себе си до максимум. Изпитват необходимост да се докажат най-вече на себе си, че могат да направят всичко, което искат.

Червените аури са наистина социални хора. Те обичат да излизат с приятели. За тях добре прекарано време е да танцуват цяла нощ, да празнуват с приятели или да прекарат страстна нощ с любовника си.

Тъй като червените аури са много отворени и комуникативни, те не са особено ефективни, когато става въпрос за изразяване на дълбоки вътрешни чувства. Те не са се научили да говорят или да споделят своите най-дълбоки тайни. Да бъдат по-чувствителни и открити е важна стъпка към свободното изразяване на вътрешната им същност. Червените личности изпитват много емоции и чувства с физическото си тяло. Те са много чувствителни същества.

Когато са в хармония червените аури са енергични, оптимистични, честни и лоялни. Външно те излъчват сила, упоритост и желание да изживеят живота си в пълна степен. Целта на червените личности е да изпитат пълноценно физическият свят, като покажат смелост, енергия и радост. Те могат да покажат на останалите силата и мощта на която е способен човек.

Червените аури се нуждаят от висока степен на независимост и физическа свобода. Те обичат да проучват всички аспекти на физическата реалност. Те се радват много на тръпката на приключенията и изследването на нови неща. Червените личности могат да бъдат напълно уникални и индивидуални. Те генерират толкова много страст и нетрадиционни начини да изразяват себе си, че понякога е трудно да влезнат в стереотипната представа за нормални граждани. Въпреки това червените личности използват тази своя уникалност и на практика просперират, благодарение на нея. Колкото и странно да изглежда повечето хора с червена аура са самотни, въпреки, че имат страшно много приятели.

Червените аури са любопитни, настоятелни и натрапчиви. Те се интересуват страстно от всички аспекти на живота. Ако искате живот изпълнен с вълнение и интензивост, трябва непременно да се съберете с човек с червена аура. Те са нетърпеливи и изпитват трудности, ако се наложи да чакат даден проект да се развие. Искат всичко веднага и не се страхуват да настояват, че техните идеи и цели са най-важните в момента. Червените аури не само знаят как да привлекат вниманието, но също така и как да получат това което искат. Техните мощни физически и емоционални енергии, съчетани със силната им воля им дават предимство, за да постигнат успех в нашия материален свят.

Червените аури стават нетърпеливи и се разочароват лесно, когато нещата не вървят добре. Те се чувстват по-комфортно, когато действат физически в дадена ситуация, отколкото когато са замесени неясни умствени концепции. Ученето чрез действия е концепцията с която те са много по-добре запознати. Училищното обучение не е приоритет за тях. Повечето неща в учебниците отразяват модели, които изискват умствени понятия и не са реални неща, които могат да се докоснат. Поради това те не са интересни за червените аури.

Заради своите мощни физически и емоционални енергии за червените личности е много трудно да бъдат пасивни. Единственият начин да постигнат баланс и хармония е да се  опитат да уравновесят тези свои вътрешни сили. Ако червените личности намерят положително приложение на своята физическа и емоционална енергия те ще станат много силни и ще са в състояние да преследват своите мечти. Спортовете, които изискват физическа издръжливост и сила са прекрасни възможности за реализация на импулсивната енергия на хората с червена аура.

Ако червените личности не са в хармония те ще се чувстват емоционално или физически изтощени. Те могат да станат разочаровани, депресирани или избухливи. Често тяхната излишна физическа и емоционална енергия ще се освобождава, чрез физическа битка, интензивен сексуален контакт или емоционално изтощение. Трудно е да се стои около червена личност, която не е в хармония, защото те са взискателни, силни, експлозивни и имат постоянна нужда да бъдат център на внимание.

Небалансираните червени аури биват силни, натрапчиви и колоритни личности. Въпреки това те могат и да не бъдат наясно с това, тъй като техните бързи действия и нуждата им да печелят и да се доказват могат да замъглят техните възприятия. Те не са наясно, че другите не могат да възприемат тяхното интензивно поведение. Когато не са балансирани червените аури често прекрачват границата и нараняват както своите чувства, така и тези на околните.

Червените личности се вслушват в духовните и мистични теми, но те са здраво свързани със собствения си реализъм, за да разберат или приемат тези мисли и идеи. От друга страна те могат да изпитат вълнение, породено от силата на духовността и да решат да разберат, какво в действителност е това.

Заради своята страстна енергия и мощна воля и желание червените аури могат да се превърнат в силни лидери. Духовността на червените личности е осезаема. Те могат да възприемат Бог, като мощно човешко същество, което контролира и знае как да ръководи човешкият живот. От друга страна червените аури са твърде ексцентрични и нетрадиционни, за да вземат участие в някоя от традиционните религии.

Препоръчани продукти

loading...

Подобни статии

Синя аура

Синя аура

Грижовният Грижлив, услужлив, чувствителен, мирен, възпитан, любящ, състрадателен, ориентиран към с...

Виолетова аура

Виолетова аура

Новаторът Мечтател, магически, теоретичен, интуитивен, творчески, иновативен, харизматичен, страсте...

Бяла аура

Бяла аура

Лечителят Трансцендентални, космически, лечебната сила, по-високи измерения на съществуването, меди...