Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Цветовете на аурата  »  Бяла аура  »  Ум и тяло на бялата личност

Бяла аура

Бяла аура

Ум и тяло на бялата личност

Мотивацията на кристалните личности се основава на това колко ясно се чувстват вътре в себе си и колко лечебна енергия могат да канализират, чрез телата си. Те възприемат живота като огледало, което отразява и показва кои са те и колко светлинна енергия са способни да интегрират.  Да бъдат свързани със своята вътрешна, духовна, божествена сила и да функционират като лечебен канал са също силни мотивации за кристалните личности. Те се ръководят от по-висшия си ум, за да покаже на човечеството, какви мощни духовни същества са. Духовността за тях е същността на самия живот.

Кристалните личности имат склонност да бъдат тихи, но бързи мислители. Тeхните високо развити функции на ума имат интуитивна и духовна основа, а не аналитична. Кристалните личности се учат бързо. Те могат да се настройват към информацията или знанието лесно, защото са като призма или празна чаша. Те обичат да четат книги, да гледат филми, да ходят на театър или други социални събития, които ги вдъхновяват да разберат по-ясно смисъла на живота.

От друга страна, кристалните личности обичат да отделят време за себе си. Те трябва редовно да се оттеглят от своята среда, за да се размишляват върху живота и духовността. Кристалните личности са каналите за универсална лечебна енергия. Те са природни лечители и с голяма радост подпомагат на други хора в техния собствен лечебен процес. В резултат на чистата енергия, която се намира в тях, те са способни да канализират високата вибрационна енергия за изцеление през телата си. Кристалните аури са в състояние да държат своите мисли и емоции настрани. Те имат достъп до трансцендентални състояния на съзнанието, където материята и разума нямат място. За тях е естествено свързването с вътрешни измерения на съществуването. За тях, тези по-високи вибрационни издигания са толкова съществени и "истински", колкото физическата реалност. Те знаят, че ние като човешки същества живеем в един свят на ограничения. Нашият дух е свободен и ще живее вечно.

Кристалните личности са като стъклени призми. Чистота им определя колко светлина ще свети през тях. Колкото по-чист е канала или средата, толкова по-силна лечебна жизнената енергия ща тече през него. Съзнанието и осведомеността са от най-мощните инструменти за кристалните личности.

Кристалните аури отразяват всички енергийни качества на по-високо ниво и затова могат лесно да се трансформират. Те имат уникалната способност да се трансформират и да се настройват към други ситуации или ума, тялото и духа на други хора. Кристалните личности с ясна бяла енергия, са енергийни хамелеони и затова лесно да приемат  характеристиките, моделите на поведение, емоциите и мислите на другите хора. Те могат да променят своите вибрации, като настройването на пиано.

Съзнателните кристални личности използват тази си способност, за да разбират и лекуват себе си и другите. Несъзнателните кристални личности са склонни да поглъщат жизнената енергия на хората с друг цвят на аурата. Някои хора могат да почувстват как енергията им се изсмуква, когато са около енергийното поле на кристални аури. Кристалните личности обикновено не осъзнават, че присвояват персоналните черти и характеристики на другите хора. Те изведнъж започват да се държат като лицето с което говорят и стигат до точката в която знаят неговите чувства и дори неговите мисли. Когато са балансирани кристалните личности могат да използват тази способност и да разберат повече за психо-емоционалните проблеми на хората.

Кристалните личности са физически крехки и деликатни. Те обичат да създават и след това живеят в една красива, чиста и нежна. околната среда. Те функционират  най-добре, ако живеят в една подредена и тиха атмосфера.

Те се нуждаят от много време и пространство, за да медитират, да се подхранват и да се балансират. По този начин те почистват и презареждат тялото си с жизнена енергия. Веднага след като се претоварят или наранят, те ще се оттеглят и ще се вглабят в себе си за презареждане и почистване. Точно като кристално чиста река, която е била замърсена, те знаят как да се пречистват своята енергия.

Кристалните личности се опитват да избегнат тежки, шумни, безсърдечни, безчувствени и дисхармонични среди, защото те не знаят как да си взаимодействат с физическата реалност. Всички видове смущения или стрес, независимо дали са физически, емоционални или психически са вредни за вътрешния им баланс. Тъй като те са толкова чувствителни и отзивчиви, те се нуждаят от много време, за да се презаредят. Духовността, лечението и спокойствието са далеч по-важни за тях, отколкото създаването на физически идеи или работа по проекти и постигане на успех.

Кристалните аури в крайна сметка се стремят към просветление, състояние на съзнанието, в което дуалността, времето и пространството престават да съществуват. Те се стремят към състояние на „не-ум” или „супер-ум”, където могат да бъдат едно с Вселената. Това, че са тихи и чисти отвътре им позволява да имат истинска и дълбока връзка с източника или Бог. Те живеят живота си чрез интуиция и вътрешно ориентиране в състояние на трансцендентност или повишено съзнание. Те  учат човечеството за значението на трансцендентността и наличието на мощна духовна, божествена и космическа енергия.

Заредени с жизнена енергия кристалните  личности са тихи, чувствителни и мирни хора. Ако останат балансирани, те изпитват вътрешен мир и хармония и излъчват своето просветено чувство към другите. Те вибрират на много високо ниво и понякога могат да лекуват други хора, които просто се намират в тяхното енергийно поле.

 Кристалните аури  учат човечеството, че лечението може да се осъществи, ако позволим Духа или Бог да свърши работа. Ние не можем да форсираме собственото ни развитие или изцеление. Истинското изцеление и духовно израстване може да настъпи само, когато Бог присъства.

Когато не са балансирани и заредени с жизнена енергия, кристалните личности могат да станат дезориентирани и депресирани. Ако те не следват своите интуиции и не са в унисон с духа си, те стават объркани и разпръснати. Когато не са свързани с целта на живота си и тяхната чиста лечебна енергия, те са склонни да се откажат и да се изключат от живота. На кристалните личности често им липсва самочувствие и непрекъснато търсят одобрението от страна на другите хора. Чувствителни и лесно нараними те често се оттеглят вътре в себе си, за да бъдат сами със своите емоции. Те често са несигурни при вземането на решения и зависими от други хора,които контролират живота им. Те обикновено не обичат големи тълпи. Когато не са балансирани, те са склонни да се адаптират към поведението и реакциите на другите. Когато това се случи, те забравят, каква е тяхната истинска цел на тази планета.

Кристалните личности имат вътрешна връзка и желание да живеят и се наслаждават на Бога. Те са по-близо до Бога и да имат по-широка информираност от повечето други цветни личности. Кристалните аури не мислят, чувстват или обсъждат на Бог или Духа. Те го преживяват. Те чувстват и знаят, че Бог е във всичко живо, от най-малкия атом до най-голямата звезда. Това е тяхното убеждение, че ние сме Божии, мощни духовни същества.

Рейтинг: 4.8/5 на базата на 6 оценки
прегледи 15371

Препоръчани продукти

Коментари за Бяла аура

 1. .

  Blagodaria tazi informacia mi e mnogo polezna

 2. 1.

  Това съм аз..от А до Я.,..всяка една дума ме описва с такава точност,..щастлива съм все пак,че това мое странно състояние всъщност е нещо хубаво....Че това нетърпение и желание да уча хората на любов,да ги подкрепям като малки бебета по пътя на духовното им извисяване,..всъщност е мой дълг :)
  ...Че дори честите депресии са нормални за мен състояния,...не че просто не съм в ред както съм си мислила,....
  ..Купувам книги повече отколкото мога да прочета,...но да си кажа честно П.Коельо или Х.Букай на нищо ново или интересно не ме учат..оффф...до безкрай мога да разяснявам автопортрета си,...
  Щастлива съм,че намерих точно обяснение за себе си,за това което всъщност съм аз,сега ще знам какво да правя със себе си поне!!!
  Намасте!

 3. 2.

  ot vsi4ko pro4eteno dosega...ias vijdam ne6to takova mislq 4e se nari4a bqlq aora ot 15 dena nqkade ...preminah ko6marni dni,i godini...v na4aloto dori si mislih kakvo e tova dali e normalno sled kato vsi4ko go osiznavam... no bqh sama i izklu4itelno trudno,izpolzva6to,unujava6to,podlo...no sega sam 6asliva irabotq za sebesi i semeistvoto si,dori zapo4na da mi stava priqtno!neveroqtno no fakt mnogo ne6ta mise izqsniha,za6to,za6to?Sprqh da zadavam ve4e takiva viprosi!sega e- za kakvo da go polzvam?

 4. 3.

  Blagodarq za poleznata informaciq!

 5. 4.

  Благодаря за информацията, преоткрих се и се чувствам щастлива!

 6. 5.

  днес направих, теста, наистина е вярно! една моя приятелка е медиум и двете разкрихме, че и аз съм, но нямаше да успеем, без този тест! :)

 7. 6.

  хахахахаха за всички коментатори. Това си е тест писан от хора, които те първа разбират някой неща.

 8. 7.

  Не знаех, че аурата ми искри в бяло, лавандулово.Беше интересно да науча и да се разбера тази свръхемоционалност, като даденост.Е, пък и Змиеносец.Как да се балансираш лесно и с жизнен път 11.Изобщо много ценен и полезен труд на екипа!

 9. 8.

  До Змиеносец - прекрасно намерих втори човек с моята аура и моята зодия :D

 10. 9.

  Бялата аура означава ли, че съм кристално дете?

 11. 10.

  Когато човек се самоопознава ,често е несигурен в обективността на своите предположения, мисли и преценки, по простата причина , че са субективни.Човек "долавя" много неща с вътрешните си сетива, прави изводи за себе си, но не е убеден в тях.Натрупаният опит и знания, поднесени по този начин, успокояват духа.Човек придобива повече увереност в собствените си вътрешни сили и качества и се оглежда безпристрастно в огледалото на обективността.Полезна дейност!Ето защо виждам голяма полза във този сайт!Когато човек вижда , че не е сам по този път,се ражда задоволството , че сме тръгнали във вярната посока, независимо от криволичещите пътеки.Всеки от нас е велик пътешественик във времето и пространството, прегърнал мисията да живее ,но и разпространява Светлината!Светлината на Духа и Познанието!

 12. 11.

  хм 2. и аз се виждам по същия начин като теб..сигурна съм че преди 2 години бях по-ниска вибрация..може би индигово, но ред причини има в живота ми, които ме промениха много и сега съм 93% бяла.....
  от това, което прочетох в интернет съм сигурна в едно -всеки може да повиши САМ вибрацията си с много размисъл и духовни практики, може би и някой друг шамар от живота за мотивация, не мисля обаче че човек може да бъде научен точно как става от другите...истинският път е пътят навътре!
  При мен хората напоследък необяснимо ме описват като позитивна, излъчваща спокойствие и положителен заряд, а аз се чувствам объркана, в странно състояние, сякаш в тяхно присъствие губя от енергията си. Когато започнах да усещам промените в сетивността си, прочетох и изгледах много лекции на известни учители и ми прави впечатление, че всеки обяснява пътя различно, дори си противоречат някои от тях, дори самото усещане какво е да се докоснеш до енергията и светлината е различно. От всичко написано мисля, че отговора на въпроса "как" може би се доближава най-много до идеята че човек не трябва да търси "гуру" извън себе си, а да се вслуша във всичко вътре в него, да го приеме и да бъде в мир с всичко. Това, че започваш да усещаш много различно нещата е нож с две остриета и ако човек не успее да овладее емоцията и ума си, почва да се страхува,че ще полудее. Аз бях така докато не осъзнах, че състоянието ми изцяло се влияе от това с кого съм. Ако съм до един човек обърканите мисли и несигурност за секунди се изменят в много чиста и логична мисъл,а до друг - а балансът, реда в ежедневието ми и дори паметта ми се губят изцяло. Напоследък обаче все по-често мога да се „почиствам ” и сама да канализирам енергията си, точно както е написано.
  Странно като и търсех работа си мислех за рецепционист - сигурно защото имаш много лично пространство :)

 13. 12.

  opisanieto e to4noooo :))

 14. 13.

  Вярно е...!

 15. 14.

  Не очаквах, че съм с бяла аура, но винаги съм усещала...... И аз открих необясними за мен неща, сега вече разбирам себе си по- добре :)

 16. 15.

  от Сърцето ми ...благодаря, все се търсех ..благодаря

 17. 16.

  .. да, и аз установих, че с повишаване на вибрацията ми се е проминил и цвета на аурата ) Преди 2 години бях ламандулка и се усещах така.... сега първоначално ми се стори объркващо като си видях ясно бялата аура с леки розови оттенаци...... но като се замисля, доста съм се потрудила през двегодишния период и това е резултата ))))

 18. 17.

  Потресаващо вярно !!!

 19. 18.

  Здравейте, аз също съм с бяла аура, не го разбрах от този сайт, а чрез аура камера. Както и да е. Използвам възможността да пиша точно тук, където концентрацията на личности като мен е голяма, за да подканя, който има желание да се запознаем, защото честно казано в ежедневието ми почти не намирам хора като мен :) e-mail: mila352@abv.bg

 20. 19.

  здравейте и аз с бяля аура, ако има и други да се запознаем би било супер,

 21. 20.

  daaaaa moita aura e biala ot 3 godini- 4akam razvitie.

 22. 21.

  Синя и Индиго -100 %, Бяла и Зелена - 93 %... още малко и всичко ще си дойде на мястото :). Може би, това е някакво обяснение, че от дете имам една натрапчива мисъл "Това не е моят свят". Звучи смахнато за материалната ни действителност, но това е положението. Винаги съм се чувствала сама и неразбарана. Гледам на всичко някак от горе и извън, което ме спасява донякъде. Но несправедливостта и безсмислието на повечето неща, към които ние хората се стремим, много често ме приземява с гръм и трясък, след което едва успявам да се събера. Ще съм щастлива, ако мога да общувам с повече хора като себе си - d.radoslavova@gmail.com

 23. 22.

  Точно и ясно 100 % бяла 97% лавАндула описа ли са моята същност браво на автора на теста или който го е намерил и качил да се тестват. Хората

 24. 23.

  Бяла и зелена :) Много точно описание. Винаги ми е било трудно да контактувам с хора - мога да се нагодя към всеки човек, но не се чувствам комфортно, просто не съм аз . И аз като Водолей ( и аз съм Водолей) съм сигурна,че това не е моят свят.

 25. 24.

  Здравейте,тестът е верен и работи ,благодаря много !
  На 27.06.2014 когато приключих с теста Бях индиго,и в последствие се трансформирах в Кристална аура-Бяла,знам че съм се усъвършенствал и духа и съзнанието ми растат постоянно и все повече странни неща се случват около мен.Живея във чужбина и в срок от 1 година ми се случиха 2 странни срещи.
  Един ден докато си обикалях из града със приятели ме спря на улицата един възрастен индиец със голяма брада и се обърна към мен със усмивка и ми каза,господине имате страхотна аура със вас ще се случат само добри неща и до 28 годишна възраст ще имате голям успех,а бях на 21 през този период.Не го изслушах до край защото приятелите ми ми казаха че ще иска пари от мен да продължим да вървим ( на български естесвено ) а той ми отговори не се безпокой няма да искам пари от теб,знам че ще ми дадеш защото си добър човек но не желая :)
  И след около 1 година време на път да си купя нов автомобил,точно пред автосалона ме спря един млад индиец на около 30-35 годишна възраст и ми каза отново,уау каква хубава аура имаш.
  ще те посъветвам тази година( 2014 ) да не си купуваш черна кола,ти ще имаш много успехи и до 28-30 годишна възраст ще имаш успешен бизнес и много хора ще работят за теб . ИСКам да ви попитам ако сте компетентни кога човек може да вижда човешката аура във какво състояние трябва да бъде ?!

 26. 25.

  Nikolay Stoev, facebook V. Tarnovo pratete priqtelstvo

 27. 26.

  В отговор на Иван: до колкото съм чела по повод Умението да виждаш аурата на човека срещу теб - всеки може да се научирако не се лъжа точно в този сайт го четох :)

 28. 27.

  :) Благодаря! Бяла, Зелена, Индигова - 82%; 82% и 75%...... Видях се... Познах се... може би най-сетне ще се разбера .... Намасте! Щастлив ден, мир , светлина и много любов ... на 08/08/2015(8) :)

 29. 28.

  Хора тези истини които виждате и чуствате тук.това са само пътеки и знаци към голямата ИСТИНА.НЕ ЧАКАЙТЕ НОВ САЙТ ИЛИ УЧИТЕЛ.А ТРЯБВА ДА ДЕЙСТВАТЕ ВСИЧКО Е В ГЛАВАТА ВИ. ЧУСТВА.МИСЪЛ.ДЕЙСТВИЕ

 30. 29.

  За тези които се откриват тук- нещо бъркате:)
  Ако наистина аурата ви е бяла или кристална, отдавна сте излязли от пътеките на книги, учения, религии, Учители и т.н. но какво пък.. всеки с Пътя и Уроците си! :)

 31. 30.

  Лавандулова 86% и бяла аура 84 %. И аз като голяма част от вас съм водолей. Винаги съм гледала отгоре над нещата, вълнуват ме неща от други измерения, за голяма част от хората оставам неразбрана и странна, но пък чуждото мнение не ме вълнува. Несправедливостта всеки път ме учудва, липсва ми реалистичност и практичност. Двете аури комбинирано ме описват напълно.

 32. 31.

  Здравейте, бих искал да се запозная с някой от вас. Моята Кирлианова снимка е бяла с лилаво по периферията. Госпожата, която ми я направи каза, че за втори път през живота си вижда такава аура. Този тест не съм го правил. Не мисля и да го правя. Любопитно ми е все пак дали наистина има някакво значение цветът на аурата или и тук е преливане от пусто в празно като астрологията. Skype: mishinator , email: mishinator@abv.bg

 33. 32.

  Здравейте. За пръв път пиша коментар изобщо в Интернет-пространството и искам да споделя с вас, че също съм с бяла аура. Това го разбрах миналата година чрез апарат, който изследва аурата. Тази година си направих аура-тест и излезе синя, не знам какво да си мисля, последно каква е - бяла или синя, но синята също е много интересна и отговаря на доста от моите качества. Бих искала да отговоря на Мишо, последният коментар от 15.12.2016, че бялата аура означава най-общо, че си чист човек, с чисти мисли и чувства. Това има значение за самия човек, според мен, но и за общата аура на нашата планета, защото колкото повече чисти хора с бяла аура има, толкова е по-чиста аурата и на Земята и съответно е възможно да се преборим с тъмните сили, които искат да ни навредят. Аз така си го представям и тълкувам. Не знам, може би ви се струва прекалено наивно.

 34. 33.

  Здравейте,
  Аз съм доктор Бен Питърсън, заемодател на частни заеми, който дава времеви възможности за заеми. Имате ли някакви финансови затруднения? Нуждае се от заем за консолидиране на дълга, при 2% строителство, кредит за недвижими имоти, рефинансиране, лични, бизнес цели или спешни пари? Вие сте бизнесмен или жени, които мислят за разширяване на вашия бизнес предлагат кредитиране от всякакъв вид. Ако се интересувате, свържете се с нас днес (24hoursloanservices@gmail.com)

 35. 34.

  Мисля, че трябва да си направим клуб на странните хора и да се събираме по-често със себеподобни и така ще се чувстваме нормални, след като не можем да се впишем в средата си.

 36. 35.

  Ами добре, аз бях сигурна, че съм индиго, но последните години много се промених и съм изненадана, че излязох бяла, синя и индиго.
  Като гледам някои са си оставили мейли и фб .. да си направим една фб група тогава, ако досега не е направена и да се съберем там?

Подобни статии

Индигова аура

Индигова аура

Търсещият истината Честен, знаещ, силно интуитивен, психически, независим, нежен, чувствителен, иск...
Взаимодействия на аурата

Взаимодействия на аурата

Само по себе си всяко енергийно поле е уникално. Не съществуват две полета, които да са напълно една...
Аура тест

Аура тест

Аура теста показва цвета на вашата аура. Той се състои от 84 въпроса, на които може да отворите от "...
Тъмно червена аура

Тъмно червена аура

Трудолюбивият Трудолюбив, физически жизнен, реалистичен, устойчив, ориентиран как да преживява ...
Тъмно зелена аура

Тъмно зелена аура

Организаторът Имат бърза мисъл, организирани, комуникативни, амбициозни, интелигентни, материалисти...