PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Взаимодействия на аурата

Взаимодействия на аурата

  1. Взаимодействия на аурата
  2. Взаимодействие на аурата с други аури
  3. Взаимодействие на аурата с животни, растения и минерали
  4. Взаимодействие на аурите при интимен контакт
  5. Отражение на аурата върху личността

Взаимодействие на аурата с други аури

Поради силните електромагнитни свойства на аурата, вие постоянно отдавате и абсорбирате енергия. Всеки път, когато влезете в контакт с друг човек, може да се осъществи обмяна на енергия. Вие можете да му дадете енергия (електрическия аспект) и можете да абсорбирате от неговата енергия (магнитния аспект). С колкото повече хора общувате, толкова по-голям ще бъде и енергийният обмен.

В случай че сте запознати с този обмен, в края на деня вие може да сте акумулирали в себе си голямо количество от енергия. Ако пък не сте запознати с това, в края на деня си може да бъдете изтощени и дори през ума ви да минат някои странни идеи, мисли и чувства. Всички имаме дни, през които смятаме, че сме на път да полудеем. Тези усещания може да нямат нищо общо с вас самите, а по-скоро да бъдат резултат от енергията, която сте акумулирали в себе си чрез контакти с други хора през целия ден.

Всички познаваме хора, които ни изтощават с присъствието си. Говоренето с тях - по телефона или лично - може да ви остави напълно изтощени. Когато този човек си тръгне или затвори телефона,  вие често чувствате, че сякаш стомахът ви е пробит. Този вид обмен е нездравословен. Онова, което преживявате, е изсмукване на енергия от аурата ви. Упражненията ще ви помогнат да балансирате аурата си всеки ден, да я поддържате жизнена и да се предпазите от този вид едностранно взаимодействие.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Вили
Интересно и полезно. Благодаря!
Мими
Здравейте! Скоро научих, че съпругът ми е имал и има множество безразборни сексуални контакти. Как де се очистя от тези енергийни влияния?
Много интересно
Виж още отзиви
Коментирай
loading...