Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Описание на Аурата  »  Взаимодействия на аурата  »  Взаимодействие на аурата с други аури

Взаимодействия на аурата

Взаимодействия на аурата

Взаимодействие на аурата с други аури

Поради силните електромагнитни свойства на аурата, вие постоянно отдавате и абсорбирате енергия. Всеки път, когато влезете в контакт с друг човек, може да се осъществи обмяна на енергия. Вие можете да му дадете енергия (електрическия аспект) и можете да абсорбирате от неговата енергия (магнитния аспект). С колкото повече хора общувате, толкова по-голям ще бъде и енергийният обмен.

В случай че сте запознати с този обмен, в края на деня вие може да сте акумулирали в себе си голямо количество от енергия. Ако пък не сте запознати с това, в края на деня си може да бъдете изтощени и дори през ума ви да минат някои странни идеи, мисли и чувства. Всички имаме дни, през които смятаме, че сме на път да полудеем. Тези усещания може да нямат нищо общо с вас самите, а по-скоро да бъдат резултат от енергията, която сте акумулирали в себе си чрез контакти с други хора през целия ден.

Всички познаваме хора, които ни изтощават с присъствието си. Говоренето с тях - по телефона или лично - може да ви остави напълно изтощени. Когато този човек си тръгне или затвори телефона,  вие често чувствате, че сякаш стомахът ви е пробит. Този вид обмен е нездравословен. Онова, което преживявате, е изсмукване на енергия от аурата ви. Упражненията ще ви помогнат да балансирате аурата си всеки ден, да я поддържате жизнена и да се предпазите от този вид едностранно взаимодействие.

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка
прегледи 8606

Препоръчани продукти

Коментари за Взаимодействия на аурата

  1. .

    Много интересно

  2. 1.

    Здравейте! Скоро научих, че съпругът ми е имал и има множество безразборни сексуални контакти. Как де се очистя от тези енергийни влияния?

Подобни статии

Виолетова аура

Виолетова аура

Новаторът Мечтател, магически, теоретичен, интуитивен, творчески, иновативен, харизматичен, страсте...
Бяла аура

Бяла аура

Лечителят Трансцендентални, космически, лечебната сила, по-високи измерения на съществуването, меди...
Индигова аура

Индигова аура

Търсещият истината Честен, знаещ, силно интуитивен, психически, независим, нежен, чувствителен, иск...
Аура тест

Аура тест

Аура теста показва цвета на вашата аура. Той се състои от 84 въпроса, на които може да отворите от "...
Тъмно червена аура

Тъмно червена аура

Трудолюбивият Трудолюбив, физически жизнен, реалистичен, устойчив, ориентиран как да преживява ...