PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Взаимодействия на аурата

Взаимодействия на аурата

  1. Взаимодействия на аурата
  2. Взаимодействие на аурата с други аури
  3. Взаимодействие на аурата с животни, растения и минерали
  4. Взаимодействие на аурите при интимен контакт
  5. Отражение на аурата върху личността

Взаимодействие на аурите при интимен контакт

Вашата аура ще остави свой отпечатък върху онова, с което влизате в някакви отношения. Това може да бъде друг човек, някоя част от заобикалящата ви среда и дори някой предмет. Колкото по-продължителен и близък е този контакт, толкова по-силен и траен ще бъде отпечатъкът. Електромагнитният аспект на аурата ви е онова, което предизвиква магнетизирането на предмети и места. Ако имате навика да сядате на някой определен стол, вие оставяте следи от своята енергия около него. Той се превръща във вашият стол. Ако сте израстнали в своя собствена стая, знаете, че тя създава различно усещане от стаята на родителите ви или от стаята на брат ви или сестра ви. Вашата аура зарежда околната среда с един енергиен модел, който е в хармония с вас. Много хора не могат да спят никъде другаде, освен в собственото си легло. Чуждите легла нямат енергийни модели, които да са удобни за тях. Периодът, съпътстващ смяната на легла, дрехи, жилище и други, е необходимият промеждутък от време, в който вашата аура магнетизира и хармонизира околната среда или предмета с вашите собствени енергийни честоти.

Одеялото на детето или любимата му играчка ще се магнетизира с енергията на детската аура. Играчката или одеялото абсорбират енергията. За детето държането на одеялото или на играчката е начин то да презареди, балансира и осъществи контакт със своя основен енергиен модел. Ето защо след натоварен и труден ден детето се успокоява, когато държи или прегъща играчката си или своето одеяло. По този начин се изтеглят енергийните резерви, които са били акумулирани в играчката или в одеялото. Децата се разстройват, когато тяхното одеяло или играчка е хвърлена в пералнята, тъй като разбират, че изпирането пречиства и отстранява от играчката или одеялото енергийния запас, който е бил акумулиран там.

Точно същият принцип стои и зад медитативните и молитвени шалове и одеяла. Те са енергизирани с определена енергийна честота - тази на медитацията или на молитвата. Ето защо всеки път, когато те се използват за тази цел, тази енергия става дори още по-магнетизирана и за личността е по-лесно да постигне и да поддържа медитивно състояние на ума.

В основата на психометрията (разчитане на вибрациите с помощта на предмети) е непосредственият резултат от взаимодействието между личностната аура и съответният предмет. Колкото по-дълго време личността е имала контакт с някакъв предмет, толкова повече той бива зареден с един енергиен модел, който е сходен с този на личността. След това чувствителен човек може, държейки този предмети добие впечатления и прозрения относно личността, на която принадлежи той.

Колкото повече сте изложени на определени енергийни модели, толкова повече бивате повлияни от тях и толкова повече те биват повлияни от вас. Ако енергийното поле на друг човек е по-силно, то лесно може да доведе вашето поле до резонанс или съгласуваност със себе си, и обратно. Ето защо натиска породен от взиране в някой, е едно мощно въздейСтвие. Енергиите на цяла група са по-силни от енергии на отделния човек. Колкото по-продължителен е контактът между групата и личността, толкова повече аурата на отделния човек ще се хармонизира с груповата аура и ще отразява уникалните групови харакеристики.

Интимният контакт по време на сексуални действия може много тясно да преплете ауричните енергии на партньорите. Сексът поражда мощен интимен обмен на аурични енергии между участващите в него. Подобни енергийни връзки и остатъци могат да траят много по-дълго, отколкото връзките, породете от нормален междуличностен контакт. Те не се причистват или балансират толкова лесно или бързо независимо какво мислите, не съществува нищо подобно на "случаен секс". Ето защо някой, който е склонен към безразборен секс, може да смеси с енергиите на най-различни хора на едни много фини нива ако тези енергийни връзки не бъдат прекъснати и пречистени преди интимния контакт с някой друг.

Колкото по-продължителен и интимен е контактът с друг човек, толкова по-фино и силно е взаимодействието между ауричните полета. Родителите (особено майката) споделят поне част от своите аурични енергии с децата си през целия си живот. При дълбоките и силни взаимоотношения е налице динамично смесване и споделяне на тези енергии. Част от процеса на оплакване по време на смърт включва отдръпването и изтеглянето на енергията, която починалият е споделял с другите. Колкото по-близки и интимни са били тези взаимоотношения, толкова по-дълго време може да продължи това изтегляне на споделената енергия. Дори и в семейства, в които изглежда, че не е налице голяма близост между членовете, може да се наблюдава силно чувство на празнота, породено от отделянето и отдръпването на енергията, която починалият е споделял с онези, които още са във физическото измерение.

Рейтинг:
3.3/5 на базата на 3 оценки

Отзиви

Вили
Интересно и полезно. Благодаря!
Мими
Здравейте! Скоро научих, че съпругът ми е имал и има множество безразборни сексуални контакти. Как де се очистя от тези енергийни влияния?
Много интересно
Виж още отзиви
Коментирай
loading...