Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Описание на Аурата  »  Взаимодействия на аурата  »  Отражение на аурата върху личността

Взаимодействия на аурата

Взаимодействия на аурата

Отражение на аурата върху личността

Цветовете, тяхната чистотата, размерът и формата на аурата и други, като цяло дават информация за здравето и благополучието на личността. Виждането на аурата е лесната част. Обикновено доста по-трудно е интерпретацията на онова, което виждате.

По принцип слабото аурично поле ви прави по-податливи на външно влияние. Това може да се прояви в диапазона от лесна поддатливост на болести до емоционални или мисловни дисбаланси. Пример за това може да бъде наблюдаван в обстановката, съпътстваща работата в някой голям офис. Когато сте отпочинали, щумът в офиса - тракането на пишещите машини и другото офис-оборудване не ви дразни или безпокои. Вие по-лесно можете да го игнорирате. Но с напредването на деня и с намаляваното на енергията ви жизнеността на аурата ви спада. Поради тази причина шумовете на работната среда ви влияят по-лесно. Те зепочват да ви въздействат - проникват в ауричиото ви поле пораждайки раздразнение и дисбаланс В колкото по-дълбока степен осъзнаете това, толкова по-лесно ще ви бъде да вземете мерки и да запазите аурата балансирана и защитена.

Всеки път, когато във вас е налице някаква емоционална реакция, в аурата ви настъпва съответстващата й промяна. Тя може да се изрази в промянята на цвета, формата или пък в някакъв друг ауричен аспект. Същото важи и за мисловните и духовния реакции. Дейностите, които предприемате или в които участвате, се отразяват в аурата ви.

Цветовете в аурата ви, както и техният интензитет, могат съществено да се променят в рамките един ден. Всичко зависи от това какво е станало или става в живота ви. Обикновено има една или две цветови вибрации, които могат да останат по-постоянни. Те могат да отразяват модели, в които може да сте били въвлечени за определен период от време. Тези цветове могат да отразяват периоди от месец до една година. Силата на цвета може да играе ролята на един барометър през тези периоди.

Например изобилието на зелен цвят в аурата простиращ се от 1.2м до 1,8м около тялото, може да отразява период на израстване и промяна, продължаващ от четири до шест месеца. Но все пак вие не можете винаги да се придържате стриктно само към тази интерпретация. В хода на един-единствен ден може да бъде налице голямо многообразие от цветови промени, всяка от които е породена от основния енергиен модел, с коиот сте свързани на този етап от живота си. В рамките на това зелено могат да се наблюдават и множество други цветове и наситеност, всички отразяващи различните аспекти на израстване и промяна. Именно това прави трудно тълкуването на всичко, което виждаме в аурата. Докато развиваме интуицията, се налага да преминем през някои изпитания и грешки.

Рейтинг: 4.2/5 на базата на 5 оценки
прегледи 7505

Препоръчани продукти

Коментари за Взаимодействия на аурата

  1. .

    Много интересно

  2. 1.

    Здравейте! Скоро научих, че съпругът ми е имал и има множество безразборни сексуални контакти. Как де се очистя от тези енергийни влияния?

Подобни статии

Измерване на аурата

Измерване на аурата

Съществуват много нови електронни приспособления, които могат да измерват енергийното поле около чов...