Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Виждане и разчитане на а...  »  Виждане аурата на другите

Виждане аурата на другите

Виждане аурата на другите

Следващата стъпка е да започнем да работим с цел да видим аурата на другите хора. Ако вече сте изпълнили упражненията, би трябвало да сте в състояние да започнете да получавате забележими резултати в рамките на един или два месеца. Това зависи от постоянството на практиката ви и от вашата настоятелност.

 1. Нека партньорът ви застане срещу вас и с гръб към някоя бяла и празна стена. В началото е най-ефективно да използвате слабо осветена стая. Застанете прави или седнете на около 2,5-3 м пред партньора си. Трябва да можете да го виждате от главата до пръстите на краката му, както и една обширна бяла повърхност, която го заобикаля.
 2. Започнете с фокусиране на зрителното ви ниво към челото на партньора ви. Тръгвайки от челото, завъртете очите си по посока на часовниковата стрелка около тялото му. Направете това колкото можете по-бързо, осъществявайки няколко завъртания. На този етап вие просто активирате конусите и пръчиците в очите си.
 3. Върнете фокуса си на челото или на върха на главата на партньора ви. Поддържайте концентриран фокус върху тази точка в рамките на 15-30 секунди.
 4. Сменете концентрирания фокус с полуфокусиране, обхващащо широка част от заобикалящата тялото на партньора ви повърхност. Задръжте този полуфокусиран поглед и наблюдавайте пасивно. Обикновено най-ясно изпъква аурата на главата и раменете. Ако е необходимо, повторете процедурата. Вие започвате да виждате аурата на другите!
Рейтинг: 4.6/5 на базата на 7 оценки
прегледи 21382

Препоръчани продукти

Коментари за Виждане аурата на другите

 1. .

  Това винаги съм можел да го правя, това е ефект на окото...

 2. 1.

  ти си глупак, неможещ да различи какво и как вижда. Има достатъчна разлика между аурата и ефект на очите, просто ти не познаваш своите очи и не знаеш как и за какво да ги използваш.

 3. 2.

  Човек, който обижда най-често не вижда по-далече от носа си.

 4. 3.

  ами тя крушата не пада по далеч от дървото, тома неверни влиза в действие, аурата се вижда, лично аз не вярвах че ще мога, но се уверих че става много лесно и даже видях как вибрира :)

 5. 4.

  ок но какво представлява тази аура някои ако знае да пише че ми е Супер странно :) denkata...we...

 6. 5.

  Аурата е енергия :)

 7. 6.

  От няколко години осъзнах,че я виждам непринудено от само себе с, но рядко виждам цветовете някой знае ли как да го усъвършенствам?

 8. 7.

  ne se karaite ili obijdaite. V tova nqma nikakuv smisal :D
  az sam nachinaesh vav vijdaneto na aurata, no se nadqvam ne slet dulgo vreme da USPEQ i az :D

 9. 8.

  В интерес на истината и аз мога от малко момиче да виждам аурите. Забелязвам го навсъкъде където отида. Като цяло ми е много интересно дали ще успея да добия по-добри умения ще се види с времето и постоянството. Поздрави на всички хора, бъдете здрави и в хармония! (:

 10. 9.

  Виждaм рaзлични цветове нa рaзлични хорa ,кaкво ознaчaвaт рaзличните цветове?

 11. 10.

  Виж във раздел Аура :)

 12. 11.

  Аз не виждам аура, но усещам енергията. За това не мога да стоя дълго време сред много хора. Освен това наскоро ми се случи телепатична връзка, с напълно непознат човек - полудявам ли или си има някакво обяснение това?!

Подобни статии

Усещане на аурата

Усещане на аурата

Когато става дума за аурата, повечето хора могат да бъдат причислени към една от следните две катего...
Усещане на фините енергии

Усещане на фините енергии

Чрез това упражнение вие просто развивате чувствителността си към фините еманации, които заобикалят ...
Виждане на аурата

Виждане на аурата

Виждането на аурата е по-скоро физическо, отколкото метафизическо състояние. Всеки може да се научи ...