Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Виждане и разчитане на а...  »  Виждане аурата на другите

Виждане аурата на другите

Виждане аурата на другите

Следващата стъпка е да започнем да работим с цел да видим аурата на другите хора. Ако вече сте изпълнили упражненията, би трябвало да сте в състояние да започнете да получавате забележими резултати в рамките на един или два месеца. Това зависи от постоянството на практиката ви и от вашата настоятелност.

 1. Нека партньорът ви застане срещу вас и с гръб към някоя бяла и празна стена. В началото е най-ефективно да използвате слабо осветена стая. Застанете прави или седнете на около 2,5-3 м пред партньора си. Трябва да можете да го виждате от главата до пръстите на краката му, както и една обширна бяла повърхност, която го заобикаля.
 2. Започнете с фокусиране на зрителното ви ниво към челото на партньора ви. Тръгвайки от челото, завъртете очите си по посока на часовниковата стрелка около тялото му. Направете това колкото можете по-бързо, осъществявайки няколко завъртания. На този етап вие просто активирате конусите и пръчиците в очите си.
 3. Върнете фокуса си на челото или на върха на главата на партньора ви. Поддържайте концентриран фокус върху тази точка в рамките на 15-30 секунди.
 4. Сменете концентрирания фокус с полуфокусиране, обхващащо широка част от заобикалящата тялото на партньора ви повърхност. Задръжте този полуфокусиран поглед и наблюдавайте пасивно. Обикновено най-ясно изпъква аурата на главата и раменете. Ако е необходимо, повторете процедурата. Вие започвате да виждате аурата на другите!
Рейтинг: 4.6/5 на базата на 7 оценки
прегледи 20761

Препоръчани продукти

Коментари за Виждане аурата на другите

 1. .

  Това винаги съм можел да го правя, това е ефект на окото...

 2. 1.

  ти си глупак, неможещ да различи какво и как вижда. Има достатъчна разлика между аурата и ефект на очите, просто ти не познаваш своите очи и не знаеш как и за какво да ги използваш.

 3. 2.

  Човек, който обижда най-често не вижда по-далече от носа си.

 4. 3.

  ами тя крушата не пада по далеч от дървото, тома неверни влиза в действие, аурата се вижда, лично аз не вярвах че ще мога, но се уверих че става много лесно и даже видях как вибрира :)

 5. 4.

  ок но какво представлява тази аура някои ако знае да пише че ми е Супер странно :) denkata...we...

 6. 5.

  Аурата е енергия :)

 7. 6.

  От няколко години осъзнах,че я виждам непринудено от само себе с, но рядко виждам цветовете някой знае ли как да го усъвършенствам?

 8. 7.

  ne se karaite ili obijdaite. V tova nqma nikakuv smisal :D
  az sam nachinaesh vav vijdaneto na aurata, no se nadqvam ne slet dulgo vreme da USPEQ i az :D

 9. 8.

  В интерес на истината и аз мога от малко момиче да виждам аурите. Забелязвам го навсъкъде където отида. Като цяло ми е много интересно дали ще успея да добия по-добри умения ще се види с времето и постоянството. Поздрави на всички хора, бъдете здрави и в хармония! (:

 10. 9.

  Виждaм рaзлични цветове нa рaзлични хорa ,кaкво ознaчaвaт рaзличните цветове?

 11. 10.

  Виж във раздел Аура :)

 12. 11.

  Аз не виждам аура, но усещам енергията. За това не мога да стоя дълго време сред много хора. Освен това наскоро ми се случи телепатична връзка, с напълно непознат човек - полудявам ли или си има някакво обяснение това?!

Подобни статии