PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Виждане и разчитане на аурата

Виждане аурата на другите

Следващата стъпка е да започнем да работим с цел да видим аурата на другите хора. Ако вече сте изпълнили упражненията, би трябвало да сте в състояние да започнете да получавате забележими резултати в рамките на един или два месеца. Това зависи от постоянството на практиката ви и от вашата настоятелност.

  1. Нека партньорът ви застане срещу вас и с гръб към някоя бяла и празна стена. В началото е най-ефективно да използвате слабо осветена стая. Застанете прави или седнете на около 2,5-3 м пред партньора си. Трябва да можете да го виждате от главата до пръстите на краката му, както и една обширна бяла повърхност, която го заобикаля.
  2. Започнете с фокусиране на зрителното ви ниво към челото на партньора ви. Тръгвайки от челото, завъртете очите си по посока на часовниковата стрелка около тялото му. Направете това колкото можете по-бързо, осъществявайки няколко завъртания. На този етап вие просто активирате конусите и пръчиците в очите си.
  3. Върнете фокуса си на челото или на върха на главата на партньора ви. Поддържайте концентриран фокус върху тази точка в рамките на 15-30 секунди.
  4. Сменете концентрирания фокус с полуфокусиране, обхващащо широка част от заобикалящата тялото на партньора ви повърхност. Задръжте този полуфокусиран поглед и наблюдавайте пасивно. Обикновено най-ясно изпъква аурата на главата и раменете. Ако е необходимо, повторете процедурата. Вие започвате да виждате аурата на другите!
Рейтинг:
4.6/5 на базата на 7 оценки

Отзиви

Търсача
Някой дали може да ми каже моят цвят на аурата .Благодаря ви ето и имейл,ако някой види съобщението ми incepti@abv.bg
Slayer
Някой може ли да ми каже с каква аура съм,моля.Аз продължавам с опитите да ги виждам.Пишете ми на incepti@abv.bg или в инстаграм на slimyfit0 Благодаря ви добри хора.
Зи
Аз не виждам аура, но усещам енергията. За това не мога да стоя дълго време сред много хора. Освен това наскоро ми се случи телепатична връзка, с напълно непознат човек - полудявам ли или си има някакво обяснение това?!
tallong
Виж във раздел Аура :)
Aни
Виждaм рaзлични цветове нa рaзлични хорa ,кaкво ознaчaвaт рaзличните цветове?
Виж още отзиви
Коментирай
loading...