PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Виждане и разчитане на аурата

Почистване на аурата за здраве и благоденствие

Всеки човек съзнателно или несъзнателно трупа нежелана, негативна енергия в ежедневието си. Поради това редовното почистване на аурата помага за поддържането на добро здраве и благосъстояние.

Абсолютно същото е и с личната хигиена. Ако не се къпете, тялото ви ще става все по-мръсно и по-мръсно. Постепенно миризмата става непоносима и в крайна сметка тялото се превръща в развъдник на болести и бактерии. Същото е при аурата. Ако не я пречиствате редовно вашата духовна енергийна система става все „по-мръсна“. В крайна сметка ставате все по-неприятни за другите (въпреки, че те могат да не осъзнават защо това е така). Вашата енергийна система започва да привлича по-ниски вибрации, които са нездравословни както за вас, така и за околните. След почистване на аурата вие отново ще се радвате на лекотата в отношенията с околните и на собствения вътрешен мир.

Съвременната култура ни учи, че трябва редовно да се грижим за личната си хигиена, като се къпем ежедневно. За съжаление повечето хора все още не са еволюирали духовно достатъчно, за да се грижат за духовната си хигиена.

Прочистване на аурата

Точно както миенето на ръцете почиства една част от тялото, а миенето на лицето се грижи за друга част, различните подходи към почистването на аурата ще ви помогнат да пречистите различни аспекти на енергийната си система. Някои подходи за почистване на аурата са по-леки и във физически аспект могат да се съпоставят със смяната на дрехи или пръскането с дезодорант. Както може би се досещате тези неща са полезни, но не могат да заменят една хубава баня. Други методи за почистване на аурата са много по-пълни и задълбочени и във физически аспект могат да се сравнят с едно хубаво изтъркване на кожата или детоксикираща спа процедура.

Леки форми за почистване на аурата:

  • Къпане с английска сол – водата помага да се отмие както физическата, така и енергийната мръсотия. Добавянето на английска сол към банята стимулира потока на собствената ви енергия и премахва дребните психически петънца от аурата.
  • Плуване – потапянето на цялото тяло във вода помага да пречистите аурата. Морската вода съдържа сол и минерали, които са полезни при премахването на малките психически петънца от аурата.
  • Слънчеви бани – излагането на слънчева светлина стимулира потока на собствената ви енергия. Някои от по-ниските вибрации не могат да съществуват при излагането на тялото на слънчева светлина.

Четири от най-мощните методи за пречистване на аурата

  1. Аура медитация – обикновената медитация помага да се отпуснете и освободите от стреса. Аура медитацията цели директно освобождаване на нежеланите енергии, посредством пречистване на аурата, енергийните канали и чакрите. Аура медитацията е един от най-мощните начини за пречистване на аурата и премахване на нежеланите енергии. Тя води до пълното активиране и балансиране на 7-те основни чакри, което кара аурата да свети с ярка бяла светлина. Представяме ви един лесен начин да активирате 7-те основни чакри: Бройте от 1 до 7, след което направете пауза и дишайте дълбоко. След това бройте в обратен ред от 7 до 1, направете пауза и изразете благодарност. Визуализирайте всичките си 7 чакри напълно балансирани и пречистени. Тъй като бялата светлина комбинира целия спектър от цветове, визуализирайки как чакрите стават по-ярки, вашата аура започва да излъчва ярка бяла светлина. Не забравяйте по време на медитацията да дишате дълбоко. Можете да практикувате тази медитация в продължение на няколко минути или докато се чувствате комфортно. Практикувайте медитацията няколко пъти в продължение на няколко дни и много скоро ще усетите, че вътрешната ви светлина става все по-ярка.
  2. Аура лечение – при аура лечението лечител ви помага да премахнете нежеланите енергии от вашата енергийна система. Лечителя ще ви помогне да премахнете психическите блокажи, за да може вашата вътрешна енергия отново да тече свободно.
  3. Разчитане на аурата – често бъркаме чуждата енергия с нашата собствена. Когато това се случи не искаме да се освободим от нея, тъй като мислим, че е наша. Ясновидците, които могат да виждат аурата, могат да ви помогнат да определите коя енергия е ваша и коя чужда. Когато осъзнаете, че тази енергия не е ваша е много по-лесно да се освободите от нея.
  4. Усещане на собствените емоции – когато емоционалната енергия е блокирана се създават енергийни блокажи, които влияят на цялата духовна енергийна система. При това положение много лесно могат да се натрупат нежелани енергии. Ако успеете да почувствате тези скрити емоции ще успеете много лесно да се освободите от тях.

Други начини за почистване на аурата

  • Вятър – излагането на силен вятър води до освобождаване на нежеланите енергии. Морския бриз например съдържа влага, сол и минерали, които са много полезни, при почистването на аурата.
  • Излизайте из природата или се занимавайте с градинарство – благодарение на градинарството и излетите в природата вие постигате директна връзка със Земята. Това помага да заземите и освободите нежеланата енергия от вашата духовна система.
  • Творчество – създаването на нещо, което ви кара да се чувствате ентусиазирани, повишава вашата креативност. Повишената творческа енергия стимулира притока на вътрешна енергия и ви помагат да се освободите от нежеланите енергийни блокажи.
Рейтинг:
4.5/5 на базата на 10 оценки

Отзиви

Мими
Благодаря Ви от сърце! Бъдете благословени!
Благодаря!Бъдете.благословени*
Мая
Как може да се помогне на домашни любимци да пречистят енергията си? Важат ли същите принципи?
Таня Костадинова
Много полезни съвети. Благодаря! Не знаех нищо за прочистване на аурата.Ще се възползвам.
Благодаря Ви за съветите!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...