Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Цветовете на аурата  »  Виолетова аура  »  Взаимоотношения и интимност на виолетовата личност

Виолетова аура

Виолетова аура

Взаимоотношения и интимност на виолетовата личност

Партньорства не са водещ приоритет за повечето виолетови личности. Те се нуждаят от партньори, които могат да разберат техните гледни точки, движат се в същата посока като тях и им осигуряват вдъхновение. Виолетовите личности обичат сексуална възбуда и са много страстни. Те предпочитат "по-висшият секс", където сексуалното обединяване и оргазъм се разглеждат като път към просветлението, сливане на мъжкото и женското, където дуалността престава да съществува. Сексуалния контакт за тях представлява космически опит, в която две енергийни същества се сливат в едно цяло.

Виолетовите аури имат нужда от чувствени усещания и стимулиране в отношенията си. Те са чувствителни към своите партньори и веднага се разбира какви чувства и мисли имат към тях.

Виолетовите личности могат да бъдат взискателни и властни в отношенията си. Те  фокусират цялото си емоционално внимание върху своите партньори. Тъй като се сливат много лесно и напълно с любовниците си, те трябва да бъдат наясно със собствената си индивидуалност и да не се загубят в една връзка. Виолетовите аури имат тенденция толкова пълно да се отдават на своите партньори, че забравят да поддържат други приятелства.

Ако партньора на виолетовите личности не отговори със същата страст, чувствен и интимност ще възникнат сексуални проблеми, които със сигурност ще доведат до разочарование. Следователно, те трябва да обърнат специално внимание на балансирания и удовлетворяващ любовен живот.

Виолетовите аури обичат страстта и силата на червените личности. Лесно може да се почувства огъня между тях. Ако виолетови аури приемат и оценят тъмно зелените аури, може да се зародят добри отношения между тях. Виолетови личности трябва да разберат, че оранжевите аури също се нуждаят от свобода и независимост.

Жълто-кафявите и виолетовите аури също могат да станат добри партньори. Те са много различни, но умеят да се подкрепят взаимно. Виолетовите с тяхната всеотдайност, енергия и визия са противоположни на жълтите аури, които са известни със своето лежерно отношение и игривост. Сините аури обичат да бъдат около виолетовите. Те могат да им бъдат любящи и подкрепящи партньори.

Виолетовите личности искат да бъде лидери и обикновено доминира в отношенията си.Те трябва да обръщат достатъчно внимание на партньора си. Като цяло се нуждаят от партньори, които да подкрепят тяхната визия и да създават стимулиращ и страстен живот заедно.

Рейтинг: 4.0/5 на базата на 1 оценка
прегледи 10809

Препоръчани продукти

Коментари за Виолетова аура

 1. .

  opiswa me izkluchitelno tochno

 2. 1.

  lawandulowata ne tazi ;]

 3. 2.

  :) Mda ...

 4. 3.

  tova sam az

 5. 4.

  predlagam da izbirame politicite s aura test!!!!!vsi4ko e mnogo to4no,blagodaria!

 6. 5.

  De da mojeshe

 7. 6.

  да наистина ме описва точно на 11 години съм :) и винаги съм искала да направя нещо добро за планетата , но най ме изнервя това , че възрастните си мислят , че ние децата не разбираме какво правят те напротив аз самата чета вестници :) Светът сега е алчен и нахален искат само пари , пари , пари никой не гледа от духовната страна на нещата ...

 8. 7.

  Страхотна статия, страхотен сайт, благодарности към вдъхновението, оказа се, че моята аура е с такъв цвят според теста и сега като го прочетох съвсем се убедих! Страхотно! Надявам се сайта да се поддържа и да продължава да ни радва!
  Усмивки и поздрави на целия екип и всички хора, които обичат да са щастливи! :))))))))))))))

 9. 8.

  Благодаря Ви..Много ми помогнахте да подредя пъзела ....Успех!

 10. 9.

  да,благодаря ви,май се намерих... :)

 11. 10.

  Добре казано. Понякога човек съвсем случайно намира отговорите на въпросите си. Благодаря за подробната информация.

 12. 11.

  абсолютно вярно

 13. 12.

  Mngo tocha informacia. Bravo :)

 14. 13.

  леле не знаех всичко това ,но наистина се оказа доста полезно и наистина, абсолютно вярно за мен самата особено онова с духовното просветление доколкото можах да разбера. Благодаря ви много . :)

 15. 14.

  opisvat me vse edno me poznavat

 16. 15.

  Предлагам да направим КХВА - "Клуб на хората с виолетови аури" или нещо такова. На първо време виртуален (по финансови причини). Не държа аз да го управлявам. Но ако няма желаещи, ето координатите ми - Mail: iyi@gbg.bg , Skype: veselpatilanec

 17. 16.

  Аз съм виолетова и индигова аура все едно е писано за мен

 18. 17.

  Виждам себе си-много точно!

 19. 18.

  1 към 1 :Ж номер 1 виолетов пич :D

 20. 19.

  apsoliutno to4no dori otkrih nqkoi novi ne6ta

 21. 20.

  Много точно ме описва! Приятно съм изненадана!

 22. 21.

  Благодаря ви от сърце и се радвам, че има хора като вас :)

 23. 22.

  napravih za parvi pat testa predi 2 sedmici i bqh jalt a sega sa violetov

 24. 23.

  Сега вече знам ,че устрема да променя света към по-добро и красиво място е заложен в мен с више и всъщност съм блогословен а не асоциален.
  Лошата новина ,е че в България такива кото мен са ,мачкани защото тук всичко е примитивно и иска да остане такова.
  Но те няма да ме спрат да направя това което БОГ иска от мен.
  благодаря за сайта,бъдете здрави.

 25. 24.

  Много, много точно се отнася за мен. Изключително! Щастлива съм , че съм Себе си!

 26. 25.

  абсолютна лъжа относно виолетова аура, това поле е най- манипулативното, четете истинските източници, не може да си духовен и да осъзнаваш влиянието си уж с цел да изявиш възвишените си цели, които в същността си за наредени от кукловодите

 27. 26.

  NE Koga da poviarvam no tova naistina sum AZ.....

 28. 27.

  Значи виденията са си част от съществото ми...

 29. 28.

  "ний ще станем милиоооониииии" ^_^

Подобни статии

Взаимодействия на аурата

Взаимодействия на аурата

Само по себе си всяко енергийно поле е уникално. Не съществуват две полета, които да са напълно една...
Аура тест

Аура тест

Аура теста показва цвета на вашата аура. Той се състои от 84 въпроса, на които може да отворите от "...
Тъмно червена аура

Тъмно червена аура

Трудолюбивият Трудолюбив, физически жизнен, реалистичен, устойчив, ориентиран как да преживява ...
Тъмно зелена аура

Тъмно зелена аура

Организаторът Имат бърза мисъл, организирани, комуникативни, амбициозни, интелигентни, материалисти...