Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Цветовете на аурата  »  Виолетова аура  »  Здраве и развитие на виолетовата личност

Виолетова аура

Виолетова аура

Здраве и развитие на виолетовата личност

Ако виолетовите личности се научат да концентрират енергията си, да вярват в своята визия, и да останат здраво стъпили на земята, те могат да постигнат всичко. Ако изживяват своите визии със страст, сърцето им винаги ще ги насочва в правилната посока.

Виолетовите личности не може да бъде накарани да ограничат своите визии. Въпреки това за тях е важно да се концентрират само върху няколко проекта в даден момент. Правенето на ясни планове, организирането на деня и живота им, ще им помогне да намерят своите цели и визия. След като са наясно с това какво искат, те трябва да завършват проектите си един след друг, без да променят плановете си често.

Виолетовите личности чувстват вътрешно напрежение, нещо, което ги тласка напред към намирането и изпълняването на техните най-съкровени видения. Те няма да са щастливи, ако  непрекъснато блокират този вътрешен порив на живот на техните мисии и визии.

Виолетовите аури трябва да се изправят срещу своята вина и недостойнство. Ако те разберат своята визия и са свързани с Вселената, те ще освободят вината в себе си и ще се фокусират върху прекрасното и обещаващо бъдеще.

За тях е важно да отделят време за себе си в което да се фокусират и да медитират. Това им помага да влизат в контакт с вътрешните си видения. Дълбоката медитация, тантрата, йогата и слушането на хармонична и енергизираща музика ги свързват с потока от универсална жизнена енергия и важни неща, които позволяват на виолетовите аури да останат центрирани. Носенето или обграждането им с виолетов цвят може да им помогне да бъдат по-центрирани и мощни. Виолетовите личности трябва да обърнат специално внимание на своя любовен живот. Намирането на страстен, любящ и подкрепящ партньор е от съществено значение за успеха им.

Те имат огромна страст за цял живот. Ако потока им от вътрешна енергия е непокътнат те ще бъдат балансирани. Виолетовите аури трябва да разберат, че Вселената е пълна с енергия и след като са свързани с универсалната жизнена енергия, те ще получат неограничено количество от нея.

Ако виолетовите аури намерят своето място във Вселената и разберат ролята, която те трябва да изиграят, те ще почувстват тази вътрешна връзка с универсалната сила и ще бъдат подкрепяни неограничено. Изглежда, че те винаги имат късмет. Често те не трябва да работят много упорито, за да постигнат успех. В действителност техният успех е външна изява на хармонията, която са постигнали с Вселената, за тях животът е магия.

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 6 оценки
прегледи 12380

Препоръчани продукти

Коментари за Виолетова аура

 1. .

  opiswa me izkluchitelno tochno

 2. 1.

  lawandulowata ne tazi ;]

 3. 2.

  :) Mda ...

 4. 3.

  tova sam az

 5. 4.

  predlagam da izbirame politicite s aura test!!!!!vsi4ko e mnogo to4no,blagodaria!

 6. 5.

  De da mojeshe

 7. 6.

  да наистина ме описва точно на 11 години съм :) и винаги съм искала да направя нещо добро за планетата , но най ме изнервя това , че възрастните си мислят , че ние децата не разбираме какво правят те напротив аз самата чета вестници :) Светът сега е алчен и нахален искат само пари , пари , пари никой не гледа от духовната страна на нещата ...

 8. 7.

  Страхотна статия, страхотен сайт, благодарности към вдъхновението, оказа се, че моята аура е с такъв цвят според теста и сега като го прочетох съвсем се убедих! Страхотно! Надявам се сайта да се поддържа и да продължава да ни радва!
  Усмивки и поздрави на целия екип и всички хора, които обичат да са щастливи! :))))))))))))))

 9. 8.

  Благодаря Ви..Много ми помогнахте да подредя пъзела ....Успех!

 10. 9.

  да,благодаря ви,май се намерих... :)

 11. 10.

  Добре казано. Понякога човек съвсем случайно намира отговорите на въпросите си. Благодаря за подробната информация.

 12. 11.

  абсолютно вярно

 13. 12.

  Mngo tocha informacia. Bravo :)

 14. 13.

  леле не знаех всичко това ,но наистина се оказа доста полезно и наистина, абсолютно вярно за мен самата особено онова с духовното просветление доколкото можах да разбера. Благодаря ви много . :)

 15. 14.

  opisvat me vse edno me poznavat

 16. 15.

  Предлагам да направим КХВА - "Клуб на хората с виолетови аури" или нещо такова. На първо време виртуален (по финансови причини). Не държа аз да го управлявам. Но ако няма желаещи, ето координатите ми - Mail: iyi@gbg.bg , Skype: veselpatilanec

 17. 16.

  Аз съм виолетова и индигова аура все едно е писано за мен

 18. 17.

  Виждам себе си-много точно!

 19. 18.

  1 към 1 :Ж номер 1 виолетов пич :D

 20. 19.

  apsoliutno to4no dori otkrih nqkoi novi ne6ta

 21. 20.

  Много точно ме описва! Приятно съм изненадана!

 22. 21.

  Благодаря ви от сърце и се радвам, че има хора като вас :)

 23. 22.

  napravih za parvi pat testa predi 2 sedmici i bqh jalt a sega sa violetov

 24. 23.

  Сега вече знам ,че устрема да променя света към по-добро и красиво място е заложен в мен с више и всъщност съм блогословен а не асоциален.
  Лошата новина ,е че в България такива кото мен са ,мачкани защото тук всичко е примитивно и иска да остане такова.
  Но те няма да ме спрат да направя това което БОГ иска от мен.
  благодаря за сайта,бъдете здрави.

 25. 24.

  Много, много точно се отнася за мен. Изключително! Щастлива съм , че съм Себе си!

 26. 25.

  абсолютна лъжа относно виолетова аура, това поле е най- манипулативното, четете истинските източници, не може да си духовен и да осъзнаваш влиянието си уж с цел да изявиш възвишените си цели, които в същността си за наредени от кукловодите

 27. 26.

  NE Koga da poviarvam no tova naistina sum AZ.....

 28. 27.

  Значи виденията са си част от съществото ми...

 29. 28.

  "ний ще станем милиоооониииии" ^_^

 30. 29.

  1:1 това съм аз, изумителен тест)

Подобни статии