Назад до Виолетова аура

Виолетова аура

  1. Виолетова аура
  2. Ум и тяло на виолетовата личност
  3. Социален живот на виолетовата личност
  4. Взаимоотношения и интимност на виолетовата личност
  5. Кариера и финанси на виолетовата личност
  6. Здраве и развитие на виолетовата личност

Здраве и развитие на виолетовата личност

Ако виолетовите личности се научат да концентрират енергията си, да вярват в своята визия, и да останат здраво стъпили на земята, те могат да постигнат всичко. Ако изживяват своите визии със страст, сърцето им винаги ще ги насочва в правилната посока.

Виолетовите личности не може да бъде накарани да ограничат своите визии. Въпреки това за тях е важно да се концентрират само върху няколко проекта в даден момент. Правенето на ясни планове, организирането на деня и живота им, ще им помогне да намерят своите цели и визия. След като са наясно с това какво искат, те трябва да завършват проектите си един след друг, без да променят плановете си често.

Виолетовите личности чувстват вътрешно напрежение, нещо, което ги тласка напред към намирането и изпълняването на техните най-съкровени видения. Те няма да са щастливи, ако  непрекъснато блокират този вътрешен порив на живот на техните мисии и визии.

Виолетовите аури трябва да се изправят срещу своята вина и недостойнство. Ако те разберат своята визия и са свързани с Вселената, те ще освободят вината в себе си и ще се фокусират върху прекрасното и обещаващо бъдеще.

За тях е важно да отделят време за себе си в което да се фокусират и да медитират. Това им помага да влизат в контакт с вътрешните си видения. Дълбоката медитация, тантрата, йогата и слушането на хармонична и енергизираща музика ги свързват с потока от универсална жизнена енергия и важни неща, които позволяват на виолетовите аури да останат центрирани. Носенето или обграждането им с виолетов цвят може да им помогне да бъдат по-центрирани и мощни. Виолетовите личности трябва да обърнат специално внимание на своя любовен живот. Намирането на страстен, любящ и подкрепящ партньор е от съществено значение за успеха им.

Те имат огромна страст за цял живот. Ако потока им от вътрешна енергия е непокътнат те ще бъдат балансирани. Виолетовите аури трябва да разберат, че Вселената е пълна с енергия и след като са свързани с универсалната жизнена енергия, те ще получат неограничено количество от нея.

Ако виолетовите аури намерят своето място във Вселената и разберат ролята, която те трябва да изиграят, те ще почувстват тази вътрешна връзка с универсалната сила и ще бъдат подкрепяни неограничено. Изглежда, че те винаги имат късмет. Често те не трябва да работят много упорито, за да постигнат успех. В действителност техният успех е външна изява на хармонията, която са постигнали с Вселената, за тях животът е магия.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 7 оценки

Отзиви

Атанас
Това е вярно за мен леле а Аз се чудех защо постояно съм различен е вече разбрах защо. Благодаря ви
1:1 това съм аз, изумителен тест)
митак
"ний ще станем милиоооониииии" ^_^
Анонимен
Значи виденията са си част от съществото ми...
Анонимен
NE Koga da poviarvam no tova naistina sum AZ.....
Виж още отзиви
Коментирай
loading...