Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Цветовете на аурата  »  Виолетова аура  »  Кариера и финанси на виолетовата личност

Виолетова аура

Виолетова аура

Кариера и финанси на виолетовата личност

Виолетовите аури имат нужда да бъдат креативни и да изразяват своята визия за бъдещите иновативни идеи. Без значение в каква сфера на дейност работят, те ще намерят нови решения, които да работят по-ефективно.

Те не се нуждаят от много пари за тяхна лична употреба. Радват се на лукса който те предоставят, но възприемат парите, като инструмент за власт и влияние. Те им дават възможност да изпълнят своите мечти и визии. Парите им дават силата и свободата да направят големи промени на тази планета. Виолетовите личности разбират, че в нашето общество трябва да имаш пари, за да бъдеш влиятелен. Те са много внимателни с парите си. Понякога са смятани за егоистични и алчни.

Виолетовите аури са родени лидери. Ако използват своите харизматични лидерски способности за хуманитарни проекти, вместо за егоистични цели, хората ще възприемат техният силен, автократичен и диктаторски стил. Трудно е да се устои на харизмата и магическата сила на виолетовите аури.

Когато виолетовите личности са балансирани, Вселената отваря всички врати пред тях и го подкрепя по един магически и лесен начин. Те имат вътрешно познание за естествените функции и закони на Вселената. Докато останалите цветни личности имат усещането, че животът е труден, виолетовите аури ни учат да се ръководим от вътрешния си поток от енергия и да разчитаме, че Вселената ще се погрижи справедливо за нас. Ако сме свързани с нашата универсална жизнена енергия, животът ни ще тече без усилия.

Виолетовите личности са склонни да избират професии, които им позволяват да бъдат независими и да имат творческа свобода. Те силно вярват в целите на своята дейност и винаги търсят по-висша цел в това, което правят.

Виолетовите аури се привличат лесно от развлекателната индустрия, заради своята магнетична и харизматична личност. Те знаят как да използват системата, за да направят ценни и важни промени на тази планета и тяхното послание да се чуе.

Други области в които виолетовите аури често се ангажират са философията, религията, екологията, музиката, литературата, изкуството, хуманитарни и футуристични технологии и др.

Типичните професии за хора с виолетова аура са: актьор, музикант, художник, автор, преподавател, дизайнер, режисьор, фотограф, психолог, социален работник, духовен учител, политик, изобретател, предприемач и др.

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 3 оценки
прегледи 10231

Препоръчани продукти

Коментари за Виолетова аура

 1. .

  opiswa me izkluchitelno tochno

 2. 1.

  lawandulowata ne tazi ;]

 3. 2.

  :) Mda ...

 4. 3.

  tova sam az

 5. 4.

  predlagam da izbirame politicite s aura test!!!!!vsi4ko e mnogo to4no,blagodaria!

 6. 5.

  De da mojeshe

 7. 6.

  да наистина ме описва точно на 11 години съм :) и винаги съм искала да направя нещо добро за планетата , но най ме изнервя това , че възрастните си мислят , че ние децата не разбираме какво правят те напротив аз самата чета вестници :) Светът сега е алчен и нахален искат само пари , пари , пари никой не гледа от духовната страна на нещата ...

 8. 7.

  Страхотна статия, страхотен сайт, благодарности към вдъхновението, оказа се, че моята аура е с такъв цвят според теста и сега като го прочетох съвсем се убедих! Страхотно! Надявам се сайта да се поддържа и да продължава да ни радва!
  Усмивки и поздрави на целия екип и всички хора, които обичат да са щастливи! :))))))))))))))

 9. 8.

  Благодаря Ви..Много ми помогнахте да подредя пъзела ....Успех!

 10. 9.

  да,благодаря ви,май се намерих... :)

 11. 10.

  Добре казано. Понякога човек съвсем случайно намира отговорите на въпросите си. Благодаря за подробната информация.

 12. 11.

  абсолютно вярно

 13. 12.

  Mngo tocha informacia. Bravo :)

 14. 13.

  леле не знаех всичко това ,но наистина се оказа доста полезно и наистина, абсолютно вярно за мен самата особено онова с духовното просветление доколкото можах да разбера. Благодаря ви много . :)

 15. 14.

  opisvat me vse edno me poznavat

 16. 15.

  Предлагам да направим КХВА - "Клуб на хората с виолетови аури" или нещо такова. На първо време виртуален (по финансови причини). Не държа аз да го управлявам. Но ако няма желаещи, ето координатите ми - Mail: iyi@gbg.bg , Skype: veselpatilanec

 17. 16.

  Аз съм виолетова и индигова аура все едно е писано за мен

 18. 17.

  Виждам себе си-много точно!

 19. 18.

  1 към 1 :Ж номер 1 виолетов пич :D

 20. 19.

  apsoliutno to4no dori otkrih nqkoi novi ne6ta

 21. 20.

  Много точно ме описва! Приятно съм изненадана!

 22. 21.

  Благодаря ви от сърце и се радвам, че има хора като вас :)

 23. 22.

  napravih za parvi pat testa predi 2 sedmici i bqh jalt a sega sa violetov

 24. 23.

  Сега вече знам ,че устрема да променя света към по-добро и красиво място е заложен в мен с више и всъщност съм блогословен а не асоциален.
  Лошата новина ,е че в България такива кото мен са ,мачкани защото тук всичко е примитивно и иска да остане такова.
  Но те няма да ме спрат да направя това което БОГ иска от мен.
  благодаря за сайта,бъдете здрави.

 25. 24.

  Много, много точно се отнася за мен. Изключително! Щастлива съм , че съм Себе си!

 26. 25.

  абсолютна лъжа относно виолетова аура, това поле е най- манипулативното, четете истинските източници, не може да си духовен и да осъзнаваш влиянието си уж с цел да изявиш възвишените си цели, които в същността си за наредени от кукловодите

 27. 26.

  NE Koga da poviarvam no tova naistina sum AZ.....

 28. 27.

  Значи виденията са си част от съществото ми...

 29. 28.

  "ний ще станем милиоооониииии" ^_^

Подобни статии