Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Цветовете на аурата  »  Виолетова аура  »  Социален живот на виолетовата личност

Виолетова аура

Виолетова аура

Социален живот на виолетовата личност

Виолетовите личности често изглеждат анти-социални. Те са далеч по-заинтересовани от съществени или дълбоки разговори или важни проекти и идеи, отколкото просто да излизат с приятели и говорят за безполезни или маловажни теми. Социалните взаимодействия им се виждат скучни и не са необходими за тях.

Виолетовите аури са въвлечени предимно в реализирането на собствените си видения и се фокусират върху собствената си креативност. Това често създава дистанция между тях и другите хора, включително техните партньори и близки приятели. За тях е важно да излизат от собствената си пещера когато трябва, за да се позабавляват и да се насладят на красотата на живота. Те трябва да се научат да отпускат зрението и внимание си и да се съсредоточат върху своето  "Трето око" или визуален център.

Виолетовите личности имат силен вътрешен порив, за подкрепят  своята общност, нация или  цялата планета. Те трябва да са в услуга на обществото, за да спомогнат за промените и подобренията на обществото и на човечеството като цяло.

Виолетовите личности могат да вдъхновяват и мотивират обществото, като търсят нови начини за създаване на бъдещето, което да е в хармония и хората да живеят без да воюват. Те разглеждат планетата Земя като жив организъм, където ние сме създатели на нашия собствен живот и ние изграждаме собствената си съдба. Виолетовите личности учат човечеството, че Вселената ще се погрижи за нас, без значение към каква религия, вяра или общество принадлежим и сме се родили. Ако се свържем с универсалната сила и разберем потока на универсалната жизнена енергия от която всички сме съставени, ще се приведем в съответствие с Вселената и ще бъдем подкрепяни безкрайно и без ограничения.

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка
прегледи 12326

Препоръчани продукти

Коментари за Виолетова аура

 1. .

  opiswa me izkluchitelno tochno

 2. 1.

  lawandulowata ne tazi ;]

 3. 2.

  :) Mda ...

 4. 3.

  tova sam az

 5. 4.

  predlagam da izbirame politicite s aura test!!!!!vsi4ko e mnogo to4no,blagodaria!

 6. 5.

  De da mojeshe

 7. 6.

  да наистина ме описва точно на 11 години съм :) и винаги съм искала да направя нещо добро за планетата , но най ме изнервя това , че възрастните си мислят , че ние децата не разбираме какво правят те напротив аз самата чета вестници :) Светът сега е алчен и нахален искат само пари , пари , пари никой не гледа от духовната страна на нещата ...

 8. 7.

  Страхотна статия, страхотен сайт, благодарности към вдъхновението, оказа се, че моята аура е с такъв цвят според теста и сега като го прочетох съвсем се убедих! Страхотно! Надявам се сайта да се поддържа и да продължава да ни радва!
  Усмивки и поздрави на целия екип и всички хора, които обичат да са щастливи! :))))))))))))))

 9. 8.

  Благодаря Ви..Много ми помогнахте да подредя пъзела ....Успех!

 10. 9.

  да,благодаря ви,май се намерих... :)

 11. 10.

  Добре казано. Понякога човек съвсем случайно намира отговорите на въпросите си. Благодаря за подробната информация.

 12. 11.

  абсолютно вярно

 13. 12.

  Mngo tocha informacia. Bravo :)

 14. 13.

  леле не знаех всичко това ,но наистина се оказа доста полезно и наистина, абсолютно вярно за мен самата особено онова с духовното просветление доколкото можах да разбера. Благодаря ви много . :)

 15. 14.

  opisvat me vse edno me poznavat

 16. 15.

  Предлагам да направим КХВА - "Клуб на хората с виолетови аури" или нещо такова. На първо време виртуален (по финансови причини). Не държа аз да го управлявам. Но ако няма желаещи, ето координатите ми - Mail: iyi@gbg.bg , Skype: veselpatilanec

 17. 16.

  Аз съм виолетова и индигова аура все едно е писано за мен

 18. 17.

  Виждам себе си-много точно!

 19. 18.

  1 към 1 :Ж номер 1 виолетов пич :D

 20. 19.

  apsoliutno to4no dori otkrih nqkoi novi ne6ta

 21. 20.

  Много точно ме описва! Приятно съм изненадана!

 22. 21.

  Благодаря ви от сърце и се радвам, че има хора като вас :)

 23. 22.

  napravih za parvi pat testa predi 2 sedmici i bqh jalt a sega sa violetov

 24. 23.

  Сега вече знам ,че устрема да променя света към по-добро и красиво място е заложен в мен с више и всъщност съм блогословен а не асоциален.
  Лошата новина ,е че в България такива кото мен са ,мачкани защото тук всичко е примитивно и иска да остане такова.
  Но те няма да ме спрат да направя това което БОГ иска от мен.
  благодаря за сайта,бъдете здрави.

 25. 24.

  Много, много точно се отнася за мен. Изключително! Щастлива съм , че съм Себе си!

 26. 25.

  абсолютна лъжа относно виолетова аура, това поле е най- манипулативното, четете истинските източници, не може да си духовен и да осъзнаваш влиянието си уж с цел да изявиш възвишените си цели, които в същността си за наредени от кукловодите

 27. 26.

  NE Koga da poviarvam no tova naistina sum AZ.....

 28. 27.

  Значи виденията са си част от съществото ми...

 29. 28.

  "ний ще станем милиоооониииии" ^_^

 30. 29.

  1:1 това съм аз, изумителен тест)

Подобни статии