Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Цветовете на аурата  »  Виолетова аура  »  Ум и тяло на виолетовата личност

Виолетова аура

Виолетова аура

Ум и тяло на виолетовата личност

Виолетовите личности притежават знания и интуиция. Те имат физическа сила и ресурси, необходими да направят промени в своя собствен живот и в живота на хората. Виолетовите личности съчетават качествата на синята и червената аура в едно ново ниво на съществуване и вибрации.

Виолетовите аури са мечтатели, футуристични и имат високи идеали и надежди за бъдещето. Те обикновено могат да видят и разпознаят "голямата картина" на всяка ситуация, без да навлизат в подробности. Те могат буквално да видят бъдещи инциденти преди да се случат. Те основно възприемат живота чрез своетo "трето око" или "вътрешната визия." Тъй като те имат способността да визуализират бъдещите събития, често се счита, че са изпреварили времето си. Виолетовите личности не е нужно да знаят подробности, факти и данни, за да постигат целите си. Те са свързани повече с по-голямата картина и движещата сила зад всичко. Техните необикновени и находчиви идеи и необичайни възприятия, често изглеждат нереалистични и непрактични за другите хора.

От друга страна, виолетовите личности са теоретици. За тях е важно техните теоретични идеи и проекти да работят и да имат смисъл. Визията им позволява да видят причината или структурата зад технология, ситуация или събитие. Виолетовите аури лесно разбират основните закони и причините и интуитивно знаят каква стъпка да предприемат.

Мотивацията на виолетовите личности е да се изразяват и да изживеят своята визия художествено и творчески. Колкото повече изпълняват своята вътрешна визия, толкова по-щастливи ще бъдат. Гъвкавата виолетова личност, изпитва живота като магия и обича да бъде в състояние на постоянна трансформация и промяна.

Тъй като виолетовите личности интегрират в себе си качествата на синята и червената аура, за тях е важно да възприемат живота от различните аспекти на тези две крайности. Тези аспекти и черти ще включват чувствителност, интуиция, грижа, любов, състрадание, физическа активност, сила и страст. Виолетови личности обикновено имат силно и мощно физическото тяло и прекомерна физическа енергия. Те трябва да освободят своята физическа сила, чрез спорт или други физически упражнения. Благодарение на силния си ум, релаксация често е добър изход за освобождаване от физическото  и психическо напрежение.

Виолетовите аури имат харизматично и магнитно сияние. Те притежават изключително емоционална дълбочина и показват своето очарование, пред останалите хора. Те знаят как да превърнат мечтите си в реалност. Тяхното състояние на ума е вълшебно място, където желанията се сбъдват, един мистичен съюз между субекти и обекта. Голямата част от времето те живеят в бъдещето. Те могат да разширят своите интуитивни мисли  и да усетят какво бъдеще могат да имат или каква тенденции, може да бъде успешна. Виолетовите личности са в състояние на енергийния поток и интуитивно усещат накъде тази река от енергия води.

Виолетовите аури обичат музиката повече от почти всичко останало. Те чувстват силата и вибрациите на музиката. Въпреки това, те предпочитат тонизиращи, тихи и хармонични мелодии. Музика, която е разрушителна и отрицателни може да раздразни виолетовите аури и да ги остави в странно състояние. За виолетовите личности музиката е универсален език, който свързва хората и също така е мощна връзка с Вселената.

Виолетовите личности са независими и се нуждаят от много място за себе си. Те се нуждаят от голям апартамент или къща с много открити площи. Понякога дори замъкът е прекалено малък, за огромното енергийно поле на виолетовите личности. Те се нуждаят от това пространство, както интелектуално, така и физически. Те стават нетърпеливи, ако се намират в малък град или общност, тъй като те искат да бъдат чути и да разширят своите видения в световен мащаб.

Виолетовите личности може да изглеждат студени, сдържани или непристъпни отвън, но отвътре те са емоционални, чувствителни и изпълнена със страст. Те са внимателни със своите емоции, защото притежават чувствителността и дълбочината на чувствата на сините аури и страстта и енергия на червените аури. Те лесно биват наранявани и затова използват своя студен външен вид, като защитно устройство. Това, че излъчват самочувствие, сила и увереност, не означава непременно, че те наистина се чувства по този начин. Виолетовите личности често изпитват съмнения, съчетани с чувство на несигурност.

Най-голямото предизвикателство за виолетовите личности е да се доверят на интуицията си и вътрешната си визия. Тяхната силна самокритика и тенденция към съвършенство често ги оставя с чувство на вина и непълноценност. Някои от  виолетовите личности винаги си мислят, че могат да направят почти всичко, при това по-добре, по-бързо и по-ефективно. Дори и след приключването на успешен проект те обикновено намират малки грешки или детайли, които не са били в състояние да се видят. Това обикновено им създава чувство на разкаяние.

Небалансираните виолетови личности често се питат защо имат такова силно вътрешно чувство и какво важно нещо трябва да направят с живота си. Те се чудят защо не могат да бъдат като повечето други хора, без това изгарящо желание да извършат или да създадат нещо специално. В същото време те се чувстват недостойни или не достатъчно добри, за изпълнение на задачата. Успешните и известни личности, хора, които изпълняват своите цели и видения, често се сблъскват с този тип несигурност.

Когато са небалансирани виолетовите личности могат да бъдат арогантни, надути и нарцистични. Те си мислят, че са по-добри от другите хора. Егоистичните виолетови личности могат да развият диктаторски качества и наистина се радват и обожават славата. Много небалансирани виолетови личности не вярват на своите визии и идеи. Те виждат твърде много възможности и стават разпокъсани, смутени и объркани. Често срещан проблем при тях е поемането на прекалено много проекти наведнъж и след това се опитват да постигнат невъзможното. Ако бъдат  нереалистични, "твърде далеч от истината" и не са в допир с реалността, те стават разочаровани и безсилни.

Ако виолетовите личности не са намерили своята визия и не са свързани с интуицията си, те често използват своята харизматична сила за постигането на материалното богатство или висок социален статус. Те имат склонност на компенсират липсва духовна връзка с власт, успех и богатство.

Духовността е важна концепция за виолетовите личности. Те виждат Бог във всичко, което съществува. Това за тях е универсална или космическа реалност, а не Всемогъщия Бог в небесата. Виолетови личности разбират, че Бог е във всички и ние като човешки същества сме съ-творци на собствената си съдба. Ние сме мощни духовни същества. Изпълнението на съдбата означава да живеем духовен живот. Те разбират, живота, като вълшебно място на ума, където Вселената се грижи за тях и да им предоставя всичко, от което се нуждаят.

Рейтинг: 3.0/5 на базата на 2 оценки
прегледи 20302

Препоръчани продукти

Коментари за Виолетова аура

 1. .

  opiswa me izkluchitelno tochno

 2. 1.

  lawandulowata ne tazi ;]

 3. 2.

  :) Mda ...

 4. 3.

  tova sam az

 5. 4.

  predlagam da izbirame politicite s aura test!!!!!vsi4ko e mnogo to4no,blagodaria!

 6. 5.

  De da mojeshe

 7. 6.

  да наистина ме описва точно на 11 години съм :) и винаги съм искала да направя нещо добро за планетата , но най ме изнервя това , че възрастните си мислят , че ние децата не разбираме какво правят те напротив аз самата чета вестници :) Светът сега е алчен и нахален искат само пари , пари , пари никой не гледа от духовната страна на нещата ...

 8. 7.

  Страхотна статия, страхотен сайт, благодарности към вдъхновението, оказа се, че моята аура е с такъв цвят според теста и сега като го прочетох съвсем се убедих! Страхотно! Надявам се сайта да се поддържа и да продължава да ни радва!
  Усмивки и поздрави на целия екип и всички хора, които обичат да са щастливи! :))))))))))))))

 9. 8.

  Благодаря Ви..Много ми помогнахте да подредя пъзела ....Успех!

 10. 9.

  да,благодаря ви,май се намерих... :)

 11. 10.

  Добре казано. Понякога човек съвсем случайно намира отговорите на въпросите си. Благодаря за подробната информация.

 12. 11.

  абсолютно вярно

 13. 12.

  Mngo tocha informacia. Bravo :)

 14. 13.

  леле не знаех всичко това ,но наистина се оказа доста полезно и наистина, абсолютно вярно за мен самата особено онова с духовното просветление доколкото можах да разбера. Благодаря ви много . :)

 15. 14.

  opisvat me vse edno me poznavat

 16. 15.

  Предлагам да направим КХВА - "Клуб на хората с виолетови аури" или нещо такова. На първо време виртуален (по финансови причини). Не държа аз да го управлявам. Но ако няма желаещи, ето координатите ми - Mail: iyi@gbg.bg , Skype: veselpatilanec

 17. 16.

  Аз съм виолетова и индигова аура все едно е писано за мен

 18. 17.

  Виждам себе си-много точно!

 19. 18.

  1 към 1 :Ж номер 1 виолетов пич :D

 20. 19.

  apsoliutno to4no dori otkrih nqkoi novi ne6ta

 21. 20.

  Много точно ме описва! Приятно съм изненадана!

 22. 21.

  Благодаря ви от сърце и се радвам, че има хора като вас :)

 23. 22.

  napravih za parvi pat testa predi 2 sedmici i bqh jalt a sega sa violetov

 24. 23.

  Сега вече знам ,че устрема да променя света към по-добро и красиво място е заложен в мен с више и всъщност съм блогословен а не асоциален.
  Лошата новина ,е че в България такива кото мен са ,мачкани защото тук всичко е примитивно и иска да остане такова.
  Но те няма да ме спрат да направя това което БОГ иска от мен.
  благодаря за сайта,бъдете здрави.

 25. 24.

  Много, много точно се отнася за мен. Изключително! Щастлива съм , че съм Себе си!

 26. 25.

  абсолютна лъжа относно виолетова аура, това поле е най- манипулативното, четете истинските източници, не може да си духовен и да осъзнаваш влиянието си уж с цел да изявиш възвишените си цели, които в същността си за наредени от кукловодите

 27. 26.

  NE Koga da poviarvam no tova naistina sum AZ.....

 28. 27.

  Значи виденията са си част от съществото ми...

 29. 28.

  "ний ще станем милиоооониииии" ^_^

 30. 29.

  1:1 това съм аз, изумителен тест)

Подобни статии

Тъмно червена аура

Тъмно червена аура

Трудолюбивият Трудолюбив, физически жизнен, реалистичен, устойчив, ориентиран как да преживява ...
Тъмно зелена аура

Тъмно зелена аура

Организаторът Имат бърза мисъл, организирани, комуникативни, амбициозни, интелигентни, материалисти...
Усещане на аурата

Усещане на аурата

Когато става дума за аурата, повечето хора могат да бъдат причислени към една от следните две катего...
Усещане на фините енергии

Усещане на фините енергии

Чрез това упражнение вие просто развивате чувствителността си към фините еманации, които заобикалят ...