Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Цветовете на аурата  »  Жълта аура  »  Взаимоотношения и интимност на жълатата личност

Жълта аура

Жълта аура

Взаимоотношения и интимност на жълатата личност

Жълтите личности имат голяма нужда от взаимоотношения. Те могат да бъдат чувствителни и грижовни и в интимните връзки и в партньорства. Предпочитат партньори, с които могат да се смеят, които да ги подкрепят и да се грижат за тях и няма да оспорват или отнемат свободата им. Жълтите личности изпитват дълбок страх от чувството за ангажираност. Те искат да бъдат независими и свободни, за да се наслаждават на всичко, което живота им предлага. В резултат на това много жълти личности живеят сами, с временни партньори или в полу-обвързани взаимоотношения. Жълтите аури обичат да флиртуват и са емоционално заредени с вълнение за срещи с нови и различни хора. За тези пристрастени, цветни личности другия пол е средство за свързването им с живота, а също и компенсиране на техните собствени енергийни недостатъци. Те трябва да разберат разликата между това да бъдат независими, но любящи и отдадени и използването на връзката като заместител на собствените им проблеми.

Жълтите личности са много сексуални. Тяхната любовна игра може да бъде деликатна и чувствена. Сексуалността е голямо удоволствие, тъй като е физическа релаксация и те го усещат, като цялостно изживяване за тялото. Сексуалните усещания и оргазми им създават чувство удовлетворение, което не може да се сравни с нищо друго. След като са изпитали това чувство, което те възприемат като „сексуална висота”, те искат още и още. Жълтите личности трябва да направят своите взаимоотношения балансирани, както в сексуално, така и в интимно отношение. Сексуалното пристрастяване само с цел създаване на това високо чувство няма да ги направи щастливи в дългосрочен план.

Жълтите личности обичат да бъдат физически активни и се нуждаят от активен сексуален живот. Поради тази причина те обичат да имат за партньори червени, оранжеви или жълти аури. Виолетовите аури могат да добавят голяма визия, към творчеството на жълтите личности. Сините аури често са твърде емоционални и изискват ангажираност за щастлива връзка.

Лавандуловите и белите аури обичат да бъдат сред жълти личности. Те обичат да обсъждат и да се занимават с духовност или философия. Тъмно червените и тъмно зелените аури са твърде консервативни в подхода си към живота за жълтите аури.

Повечето жълти личности леките и игриви интимни връзки, без емоционалния багаж на тежките ангажименти и продължителни проблеми.

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка
прегледи 7469

Препоръчани продукти

Коментари за Жълта аура

 1. .

  Невероятно, но абсолютно точно и верно, това съм аз.

 2. 1.

  Абсолютно вярно и за мен

 3. 2.

  Бинго!

 4. 3.

  брей доста от нещата отговарят за моята личност:)))

 5. 4.

  Даааа... и при мен уникално съвпадение:) !!!

 6. 5.

  Всеки един абзац....едно след друго, като гръм от ясно небе, всичко се избистря, ще се побъркам от кеф хахаха, толкова ясно и добре е написано и ясно се виждам, това съм аз!

 7. 6.

  О.О абсолютно без нито едно изключение всичко е точно!!!

 8. 7.

  Съгласна!

 9. 8.

  Всичко е вярно за мен!

 10. 9.

  Калина, и аз тва си помислих докато го четях "Мой, ще се побъркам от кеф..." :д А даже не бях сигурен дали това наистина е цветът на аурата ми, опитах се да го видя може би в продължение на няколко минути, както е описано в многобройните изчетени от мен начини да се забележи, та накрая започнах да виждам жълтеникава.. хм.. не точно светлина, но материя, която светваше и угасваше периодично. Малко се съмнявах, че ми се е получило от първия път, но сега като чета тук.. тва съм аз, бе, мойки. :д

 11. 10.

  bumm

 12. 11.

  Имам снимка на аурата и наистина съм жълто-зелена! Всичко е абсолютно вярно. Благодаря!

 13. 12.

  Уау,наистина е вярно.Аз съм жълтичко с малко червеничко и оранжевичко ;д

 14. 13.

  Сега разбрах защо ми харесва светлосиньото. Преди мислех, че имам нужда от жълти цветове наоколо, но това синьо повече ми помага. Имах нужда от жълти цветове, в тежки житейски моменти, очевидно когато съм загубвала връзка със себе си.

 15. 14.

  Доколкото разбрах жълтите аури са най - комуникативни от целия спектър аури,нали?

 16. 15.

  може да сам на 14 но всичко от точка до точка е вярно

 17. 16.

  Прекрасно е!!! Абсолютно всичко е вярно от пълвата до последната дума! Изумена съм, браво!! :))) yellow rullz :D

 18. 17.

  Уникално-точно

 19. 18.

  Уаууу, невероятно точно.

 20. 19.

  всеки абзац описва най-точно моя живот,интереси,характер.......
  просто абсолютно описание.

 21. 20.

  винаги съм ужасно депресирана и нямам никакви приятели, как излезе жълто не знам :/

 22. 21.

  vsichko e pravilno

 23. 22.

  blagodarq vi. tozi test me nakara da preotkriq sebe si. spasihte mi jivota. thanks aura newage bg!!!

 24. 23.

  Абсолютно вярно !

 25. 24.

  Напълно вярно!

 26. 25.

  На 46 години съм .Теста ми го препоръча дъщеря ми която беше изумена ....и аз също.Благодаря

 27. 26.

  страхотен тест-много верен, изключително съм впечатлена

 28. 27.

  Nell- доста правилна преценка!

 29. 28.

  Теста не е точен ,всеки път ми дава различни цветове.А аз виждам моята аура.И знам какъв цвят е.С този тест не може да се определи емоцията.Как някой е поставен под един знаменател с друг.Като въпроса,,Да си енергичен и нахален,,и много други.Този който го е направил да поработи още малко за да го усъвършенства.Ако човек отиде на ауракамера ,теста ще е само една измама и манипулация.Лек ден от мен.

 30. 29.

  Жълтичка съм XD

Подобни статии

Червена аура

Червена аура

Победителят Енергичен, обичащ съперничеството, волеви, сексуален, предприемчив, победител,  материа...
Зелена аура

Зелена аура

Учителят Спокоен, естествен, социален, естествени лечебни способности, учител, хармония, баланс. ...
Синя аура

Синя аура

Грижовният Грижлив, услужлив, чувствителен, мирен, възпитан, любящ, състрадателен, ориентиран към с...
Виолетова аура

Виолетова аура

Новаторът Мечтател, магически, теоретичен, интуитивен, творчески, иновативен, харизматичен, страсте...
Бяла аура

Бяла аура

Лечителят Трансцендентални, космически, лечебната сила, по-високи измерения на съществуването, меди...