Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Цветовете на аурата  »  Жълта аура  »  Ум и тяло на жълтата личност

Жълта аура

Жълта аура

Ум и тяло на жълтата личност

Жълтите личности са най-слънчевите, най-щастливите и най-детинските хора в цветния спектър от аури. Всичко от което се нуждаят е да се забавляват. Тези игриви хора имат прекрасно чувство за хумор. Те обичат да се смеят и се радват на живота от много различни ъгли. Те винаги напомнят на другите хора да не приемат живота прекалено на сериозно и винаги да гледат позитивно. Животът и работата трябва да бъдат забавни.

Основна мотивация за жълтите личности е развлечението, забавлението и креативността. Те измерват живота с това колко са щастливи и доволни и колко добре се чувстват. "Животът е като кутия шоколадови бонбони, той е сладък и много забавен." Жълтите личности са интелигентни, ярки и лъчезарни хора. Те  научават нещата лесно и получават информация без да питат за връзките или причините за нея. Те обичат да работят с ума си и едновременно с това да се занимават с философии идеи и концепции. Те с радост обсъждат всички аспекти на живота, от политиката до духовността. Жълтите личности могат да бъдат спонтанни и преизпълнени с художествени и творчески идеи. Въпреки това, техният фокус е повече върху насладата, отколкото върху създаването на нещо креативно. Те имат изобилие от енергия, която лесно се забелязва от физическата им активност. За тях е трудно стоят без да има какво да правят продължителен период от време. А когато това се случи, имат постоянна нужда да движат ръцете си.

Може да ги видите несъзнателно да си играят с цигара, салфетка или да правят смешни жестове с ръцете си. Важно за жълтите личности е да останат във форма. Ако са разочаровани, раздразнени или бесни, те трябва да освободят своите преливащи енергии, чрез физическото си тяло.

Когато са хармония жълтите личности са много креативни. Те обичат да работят с ръцете си и  се наслаждават на неща, като писане, рисуване, ремонт на неща или правене на скулптури. Те знаят как да се насладят на психично-творческата и физическа реалност с всичките и разновидности. Ако са балансирани жълтите личности са щастливи и доволни. Те по своята същност знаят как да приемат онова, което се случва в живота им. Жълтите личности са най-вдетенените хора в цветовия спектър от аури и те никога не искат да пораснат. В резултат на това  обикновено изглеждат по-млади, каквито са всъщност по душа. Те обичат да пътувам, да видят света, да се отпуснат на прекрасен плаж и да се забавляват и танцуват цяла нощ.

Жълтите личности са изключително чувствителни. Те са като антени и усещат това, което другите хора  чувстват или какво вибрации се излъчват в една стая. Телата им са прекалено чувствителен и възприемчиви за информацията, която се генерира от нашето високо технологично общество. В резултат на това те се претоварват много бързо. Те често не разбират защо тялото им реагира толкова силно на външни влияния. Трябва да разберат  тези мощни реакции, тези знаци на физическото им тяло и след това да използват тази информация, като средство и ориентир в живота си. Тяхната физическа био-система усеща влиянието, реагира и след това им казва какво се случва.

Веднага се познава дали жълтата личност е щастлива, тъжна или се чувства неловко, защото те имат необичайно силен език на тялото. Жълтото тяло никога не лъже. То винаги показва истината. Те са чувствителни и интуитивни, чрез своите физически тела, а също и чрез тяхното докосване. Ето защо, жълтите личности често се срещат в професии, свързани с лечение или масаж. Те обичат да бъдат около хора на които да помагат. Те имат лечебни ръце и здравословно отношение към живота. Всички тези качества правят жълтите аури отлични лечители или терапевти.

Ако жълтите аури не са свързани с вътрешния си източник на енергия или не са се научили как да канализират енергията си в положителна насока, те нямат мотивация и започват да се привързват към негативни зависимости. Ако са лишени от своята енергия жълтите аури са склонни да бъдат мързеливи и немотивирани, като им липса дори енергия да живеят, да бъдат креативни или да се радват на живота. Те никога не искат да пораснат, предпочитат неограничената свобода, пред поемането на отговорност.

Жълтите личности изпитват страх от взаимоотношения, ангажиментите и задълженията. Те често бягат от собствените си проблеми и трудности или просто ги игнорира. Различни форми на бягство могат да се изразят, като непрекъснати оправдания за неща, като спане по цял ден, това че са апатични, мързеливи или постоянно се преместват от едно място на друго. Много жълти личности закъсняват редовно. Те винаги ще излязат с творческо извинение, за това, че са закъснели.

Поради своите чувствителни физически и биохимически тела.  Жълтите личности не обичат болката или дори мисълта, че ще им се наложи да изпитат болка. Те ще направят почти всичко, за да се избегнат каквато и да е форма на дискомфорт.

Забавно-нежни жълтите личности се пристрастяват лесно и са физически зависими личности. Те имат голяма нужда да изпитат физическата си сила или еуфорично състояние на ума. Ако  се фокусират върху положителните дейности те стават енергични, радостни и творчески. Те получават едно просветено чувство, наслаждавайки се на дейности като да лежат на плажа и да се зареждат със слънчевата светлина.Обичат и физически упражнения, като джогинг или колоездене, създаване на изкуство или поезия или сексуална стимулация, което завършва с оргазъм. Жълтите нужда от движение, секс, спорт. Те създават изкуство, поезия или сексуална стимулация, завършваща с оргазъм. Жълтите аури се нуждаят от движение, секс, спорт и творчество.

Когато не са в хармония, жълтите аури са склонни към отрицателни зависимости, като наркотици, алкохол, цигари, кофеин, бонбони, преяждане или нереалистични философии. Отначало те ще се чувстват добре, дори ще усетят чувство на освобождаване. Скоро обаче депресията, летаргията, апатията и обърканите чувства и мисли ще се появят отново. Те трябва да променят фокуса си от негативни зависимости към положителни и здравословни дейности. Тъй като телата им са много чувствителни, те ще забелязват ефектите на тези негативни зависимости дълго време.

Жълтите аури имат физически смисъл на духовността. Най-дълбоки духовни преживявания са да се радват напълно на живота и да виждат Бог във всичко. Щастието и любовта са признаци на живата връзка с по-висшата сила, която повечето хора разпознават, като Бог. Жълтите личности обичат да се занимават с философия или други духовни убеждения и концепции. Те обичат да учат, да бъдат творчески психически и да се разбират Бог в неговата цялост. Дори и така те рядко ще се ангажират към определено течение или система от вярвания.

Рейтинг: 4.0/5 на базата на 2 оценки
прегледи 9360

Препоръчани продукти

Коментари за Жълта аура

 1. .

  Невероятно, но абсолютно точно и верно, това съм аз.

 2. 1.

  Абсолютно вярно и за мен

 3. 2.

  Бинго!

 4. 3.

  брей доста от нещата отговарят за моята личност:)))

 5. 4.

  Даааа... и при мен уникално съвпадение:) !!!

 6. 5.

  Всеки един абзац....едно след друго, като гръм от ясно небе, всичко се избистря, ще се побъркам от кеф хахаха, толкова ясно и добре е написано и ясно се виждам, това съм аз!

 7. 6.

  О.О абсолютно без нито едно изключение всичко е точно!!!

 8. 7.

  Съгласна!

 9. 8.

  Всичко е вярно за мен!

 10. 9.

  Калина, и аз тва си помислих докато го четях "Мой, ще се побъркам от кеф..." :д А даже не бях сигурен дали това наистина е цветът на аурата ми, опитах се да го видя може би в продължение на няколко минути, както е описано в многобройните изчетени от мен начини да се забележи, та накрая започнах да виждам жълтеникава.. хм.. не точно светлина, но материя, която светваше и угасваше периодично. Малко се съмнявах, че ми се е получило от първия път, но сега като чета тук.. тва съм аз, бе, мойки. :д

 11. 10.

  bumm

 12. 11.

  Имам снимка на аурата и наистина съм жълто-зелена! Всичко е абсолютно вярно. Благодаря!

 13. 12.

  Уау,наистина е вярно.Аз съм жълтичко с малко червеничко и оранжевичко ;д

 14. 13.

  Сега разбрах защо ми харесва светлосиньото. Преди мислех, че имам нужда от жълти цветове наоколо, но това синьо повече ми помага. Имах нужда от жълти цветове, в тежки житейски моменти, очевидно когато съм загубвала връзка със себе си.

 15. 14.

  Доколкото разбрах жълтите аури са най - комуникативни от целия спектър аури,нали?

 16. 15.

  може да сам на 14 но всичко от точка до точка е вярно

 17. 16.

  Прекрасно е!!! Абсолютно всичко е вярно от пълвата до последната дума! Изумена съм, браво!! :))) yellow rullz :D

 18. 17.

  Уникално-точно

 19. 18.

  Уаууу, невероятно точно.

 20. 19.

  всеки абзац описва най-точно моя живот,интереси,характер.......
  просто абсолютно описание.

 21. 20.

  винаги съм ужасно депресирана и нямам никакви приятели, как излезе жълто не знам :/

 22. 21.

  vsichko e pravilno

 23. 22.

  blagodarq vi. tozi test me nakara da preotkriq sebe si. spasihte mi jivota. thanks aura newage bg!!!

 24. 23.

  Абсолютно вярно !

 25. 24.

  Напълно вярно!

 26. 25.

  На 46 години съм .Теста ми го препоръча дъщеря ми която беше изумена ....и аз също.Благодаря

 27. 26.

  страхотен тест-много верен, изключително съм впечатлена

 28. 27.

  Nell- доста правилна преценка!

 29. 28.

  Теста не е точен ,всеки път ми дава различни цветове.А аз виждам моята аура.И знам какъв цвят е.С този тест не може да се определи емоцията.Как някой е поставен под един знаменател с друг.Като въпроса,,Да си енергичен и нахален,,и много други.Този който го е направил да поработи още малко за да го усъвършенства.Ако човек отиде на ауракамера ,теста ще е само една измама и манипулация.Лек ден от мен.

Подобни статии

Измерване на аурата

Измерване на аурата

Съществуват много нови електронни приспособления, които могат да измерват енергийното поле около чов...