Назад до Жълто кафява аура

Жълто кафява аура

  1. Жълто кафява аура
  2. Ум и тяло при жълто-кафявите личности
  3. Социален живот на жълто-кафявата личност
  4. Взаимоотношения и интимност на жълто-кафявата личност
  5. Кариера и финанси на жълто-кафявата личност
  6. Здраве и развитие на жълто-кафявата личност

Здраве и развитие на жълто-кафявата личност

Една от първите стъпки на жълто-кафявите личности е да постигнат баланс в живота си и да се отворят емоционално, за почнат да чувстват собствените си и чуждите емоции. Трябва им много смелост, за да стигнат толкова дълбоко в себе си и да позволят на тези емоции да излязат. Емоционалната откритост и чувствителността ще им позволи да използват не само ума си, но и силата на емоциите си. След като жълто-кафявите хора разберат основната нужда да са в контакт със своите емоции и чувства, те ще започнат да виждат, че интуицията е важен аспект от живота. Интуицията означава да живеем с отворено съзнание и търсене на нови иновативни идеи, без скептицизъм. Тя също така показва готовността ви да проучите потенциала си.

За да са в хармония жълто-кафявите личности трябва да признаят, че техният скептицизъм произхожда от несигурността и страха от промяната. Те трябва да се научат да напреднат в нови области и да бъдат отворени за промените, без да са им необходими статистики и факти. Трябва да станат гъвкави и да са готови да поемат рискове.

Почти всички изобретения и иновации са създадени и разработени от хора с отворени умове и интуитивни способности. Жълто-кафявите личности могат да бъдат изключително успешни и да играят важна роля в обществото, ако останат емоционално и психически отворени.

Жълто-кафявите хора ще избегнат страха и несигурността на небитието, ако разберат, че тяхното съзнание е само част от тях. Те трябва ясно да разберат, че не умът е този, който командва, а те са в контрола на собствения си ум. Ако разберат това, те ще отпуснат умствените си процеси достатъчно, за да изследват по-дълбоко своята личност.

Първата стъпка за разширяване на възможностите на жълто-кафявите личности е да направят бавни, но дълбоки промени в живота си. Те трябва да разберат, че единствената константа във Вселената е промяната. Да направят физически, емоционални или психически промени не означава, че трябва да излязат извън контрол. Това просто показва необходимостта от приемането на реална отговорност. Когато жълто-кафявите личности се освободят от страха си и се свържат с вътрешната си ориентация и интуиция и вътрешните си чувства, те ще разширят своята жизнена енергия и ще се превърнат в силни духовни същества, каквито в действителност са.

Жълто-кафявите личности трябва да са наясно със своята жизнена енергия. Те трябва да разберат, че като човешки същества ние имаме няколко вътрешни системи, които са еднакво важни. Тези системи включват, но не се ограничават само до физическа, енергийна, емоционална, психо-аналитична, интуитивна и духовна.

Жълто-кафявите личности често разчитат на своята вътрешна сила, за да се справят със страха от несигурността. Винаги е по-лесно да играеш на сигурно, отколкото да поемаш рискове. За да се презаредят с енергия те трябва да останат умствено и емоционално отворени. Ясно и свободно да изразяват чувствата и емоциите си и да освободят огромните си сили от вътре.

Художествени и творчески дейности, като боядисване или пеене са прекрасни техники с които да отворят своите емоционални и духовни енергии. Медитацията, спокойствието и съсредоточаването на ума може да им помогне да достигнат извън мисленето, към неограничените възможности на Вселената.

Рейтинг:
4.5/5 на базата на 8 оценки

Отзиви

Жени

Прецизен!

Добре изготвен тест!
Чобанова
Верен,точен тест.
anonimen
CHUDESEN TEST !!! MNOGO E VEREN!!
Точно и много вярно.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...