Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Цветовете на аурата  »  Жълто кафява аура  »  Здраве и развитие на жълто-кафявата личност

Жълто кафява аура

Жълто кафява аура

Здраве и развитие на жълто-кафявата личност

Една от първите стъпки на жълто-кафявите личности е да постигнат баланс в живота си и да се отворят емоционално, за почнат да чувстват собствените си и чуждите емоции. Трябва им много смелост, за да стигнат толкова дълбоко в себе си и да позволят на тези емоции да излязат. Емоционалната откритост и чувствителността ще им позволи да използват не само ума си, но и силата на емоциите си. След като жълто-кафявите хора разберат основната нужда да са в контакт със своите емоции и чувства, те ще започнат да виждат, че интуицията е важен аспект от живота. Интуицията означава да живеем с отворено съзнание и търсене на нови иновативни идеи, без скептицизъм. Тя също така показва готовността ви да проучите потенциала си.

За да са в хармония жълто-кафявите личности трябва да признаят, че техният скептицизъм произхожда от несигурността и страха от промяната. Те трябва да се научат да напреднат в нови области и да бъдат отворени за промените, без да са им необходими статистики и факти. Трябва да станат гъвкави и да са готови да поемат рискове.

Почти всички изобретения и иновации са създадени и разработени от хора с отворени умове и интуитивни способности. Жълто-кафявите личности могат да бъдат изключително успешни и да играят важна роля в обществото, ако останат емоционално и психически отворени.

Жълто-кафявите хора ще избегнат страха и несигурността на небитието, ако разберат, че тяхното съзнание е само част от тях. Те трябва ясно да разберат, че не умът е този, който командва, а те са в контрола на собствения си ум. Ако разберат това, те ще отпуснат умствените си процеси достатъчно, за да изследват по-дълбоко своята личност.

Първата стъпка за разширяване на възможностите на жълто-кафявите личности е да направят бавни, но дълбоки промени в живота си. Те трябва да разберат, че единствената константа във Вселената е промяната. Да направят физически, емоционални или психически промени не означава, че трябва да излязат извън контрол. Това просто показва необходимостта от приемането на реална отговорност. Когато жълто-кафявите личности се освободят от страха си и се свържат с вътрешната си ориентация и интуиция и вътрешните си чувства, те ще разширят своята жизнена енергия и ще се превърнат в силни духовни същества, каквито в действителност са.

Жълто-кафявите личности трябва да са наясно със своята жизнена енергия. Те трябва да разберат, че като човешки същества ние имаме няколко вътрешни системи, които са еднакво важни. Тези системи включват, но не се ограничават само до физическа, енергийна, емоционална, психо-аналитична, интуитивна и духовна.

Жълто-кафявите личности често разчитат на своята вътрешна сила, за да се справят със страха от несигурността. Винаги е по-лесно да играеш на сигурно, отколкото да поемаш рискове. За да се презаредят с енергия те трябва да останат умствено и емоционално отворени. Ясно и свободно да изразяват чувствата и емоциите си и да освободят огромните си сили от вътре.

Художествени и творчески дейности, като боядисване или пеене са прекрасни техники с които да отворят своите емоционални и духовни енергии. Медитацията, спокойствието и съсредоточаването на ума може да им помогне да достигнат извън мисленето, към неограничените възможности на Вселената.

Рейтинг: 4.4/5 на базата на 7 оценки
прегледи 10886

Препоръчани продукти

Коментари за Жълто кафява аура

 1. .

  mnogo weren i to4en test!!!!

 2. 1.

  Невероятно точно!

 3. 2.

  izumena sim kolko tocno e analizirano!!!

 4. 3.

  За първи път ми се случва да прочета толкова точен анализ, който да съвпада и със собствената ми представа за мен.

 5. 4.

  Аз също не мога да повярвам ! Това е изумително !

 6. 5.

  to4no

 7. 6.

  интересен тест

 8. 7.

  всичко е точно,много е вярно

 9. 8.

  Да, и при мен се получи същото.

 10. 9.

  Браво,точно в десетката !!!

 11. 10.

  Уникално......

 12. 11.

  инжЕнери :D

 13. 12.

  Изключителен тест, не мога да повярвам !

 14. 13.

  Много точно описано и аз открих себе си тук.Изумително !

 15. 14.

  Точно!

 16. 15.

  Супер! (Y)

 17. 16.

  И при мен се получи същото.Много точен анализ.Познах се с малки изключения.Основната ми аура е в синьо.

 18. 17.

  Доволна съм.Считам, че има много верни характеристики.

 19. 18.

  dosta tochno opredelenie za men

 20. 19.

  Немога да дойда на себе си !!! Загубих ума и дума !!! Това съм аз и никой не ме познава с такава удивителна точност !!! На автора - с респект !!! Голямо браво !!!

 21. 20.

  Mnogo to4en test-tova naistina sam az!

 22. 21.

  Да не повярваш, но действително уцели всичко! Поздравления за създателя на теста, може би най-точния тест на личността, който някога съм правила.

 23. 22.

  Purvo te pitat kakva lichnost si i posle ti kazvat kakva lichnost si ? :D

 24. 23.

  Жълто-кафява 89%
  ТЪМНО ЧЕРВЕНА 57 %
  ТЪМНО ЗЕЛЕНА 57 %
  ТЯЛО - РАЗУМ - ДУХ
  28% - 45% - 27%
  Благодарност и респект към създателя на теста
  над 90 % от констатациите са верни

 25. 24.

  Не мога да повярвам колко е точно опиднието!
  Основен цвят: бяло

 26. 25.

  Точно казано за мен

 27. 26.

  Изумен съм ! Всичко е толкова наполовина вярно !

 28. 27.

  Interesno nau4ih novi ne6ta za sebesi

 29. 28.

  уникални сте благодаря

 30. 29.

  това е истина, просто супер

 31. 30.

  Впечатлена съм от теста и резултата.

 32. 31.

  Две равни по резултат аури "синя" и "жълто- кафява" отговарят на характера ми изключително точно. Браво на създателя на теста.

 33. 32.

  Всичко е много точно,защото познавам себе си и точно съм отговорила на зададените въпроси.Това е своего рода лексикон,който попълвахме в детските си години и по отговорите определяляме своята интелегентност.

 34. 33.

  Точно и много вярно.

 35. 34.

  CHUDESEN TEST !!! MNOGO E VEREN!!

 36. 35.

  Верен,точен тест.

Подобни статии

Виждане на аурата

Виждане на аурата

Виждането на аурата е по-скоро физическо, отколкото метафизическо състояние. Всеки може да се научи ...
Измерване на аурата

Измерване на аурата

Съществуват много нови електронни приспособления, които могат да измерват енергийното поле около чов...