Назад до Жълто кафява аура

Жълто кафява аура

  1. Жълто кафява аура
  2. Ум и тяло при жълто-кафявите личности
  3. Социален живот на жълто-кафявата личност
  4. Взаимоотношения и интимност на жълто-кафявата личност
  5. Кариера и финанси на жълто-кафявата личност
  6. Здраве и развитие на жълто-кафявата личност

Ум и тяло при жълто-кафявите личности

Жълто-кафявите хора са логични, аналитични и подробни творчески личности. Те мислят последователно и внимателно обмислят всяка своя стъпка. Изпитват основна нужда да разберат и анализират всяка отделна стъпка, преди да продължат към следващото ниво. Техните най-силни качества са интелектуалните и аналитичните им свойства. Те обичат да създадат солидна основа, която да им дава сигурност и след това да градят камък по камък, докато в крайна сметка постигнат своите цели. Почти всичко което вършат съдържа логика и методология. Те постоянно планират и се опитват да разберат как да постигнат изискванията и целите си.

Тяхната мотивация е нуждата аналитично и интелектуално да разбират живота и да общуват с други хора. Техен девиз би могло да бъде: „Животът е като компютър, измъкваме от него това което сме програмирали в него.”

Жълто-кафявите аури се справят в живота главно благодарение на своите умове. Те не използват тялото и емоциите си, толкова колкото останалите цветни аури. Те възприемат природата и физическата реалност първо чрез аналитичния си ум и след това преминават към действие. Физическите дейности не са важни за тях. Те са склонни да движат тялото си само ако има добра причина да го направят и ако са убедени в ползите от това.

Ако жълто-кафявите хора са в хармония те излъчват стабилност, сигурност и отговорност към своите близки. Те са най-надеждните хора в света, които решават всички задачи до най-малкия детайл с изключителна ефективност. Благодарение на своите рационални и практически умения те могат да реализират мечтите и идеите на други хора и те да станат реалност. Жълто-кафявите аури имат успокояващ и стабилизиращ ефект върху хората и са верни и надеждни. Те изразяват и силна сигурност и се считат за реалистични хора.

Жълто-кафявите личности проучват всичко което правят с подробности. Когато работят над даден проект те трябва да видят и разберат всички негови компоненти, преди да се чувстват сигурни да вземат участие в него. Понякога не могат да видят цялата картина, тъй като твърде много се занимават с подробностите. За тях това обаче няма значение. Тяхното невероятно търпение и толерантност им позволява да прекарват много часове, занимавайки се със същата идея или проект.

Жълто-кафявите личности обичат електронните джаджи, автомобили, мотоциклети и др. Ако те се включат в даден проект или хоби те проучват всички детайли и в повечето случаи стават експерти в своята област. Чрез търпение, упоритост и любовта им към детайлите, такива личности са разработили уреди, като компютри, радиостанции и други технически уреди.

В изразяването и комуникацията жълто-кафявите хора са бавни и предпазливи. Те ще разделят и опишат всяка ситуация в нейните най-малки детайли. Те говорят за своите мисли, идеи и проекти. Внимателно изразяват най-дълбоките си чувства и емоции. Споделят най-съкровенните си чувства само ако са убедени, че никой няма да ги нарани или използва информацията срещу тях.

Жълто-кафявите личности обичат да изучават и да научават. Те са перфектни студенти, тъй като са готови да прекарат време и да вложат усилия, за да разберат и най-малките подробности. Понякога тази положителна черта създава проблеми, защото гледането на реалността, като на нещо подредено, структурирано и солидно им създава трудности при изследването на непознати територии.

Жълто-кафявите хора имат конкретни идеи и концепции за живота. Те не харесват неща, които са необичайни, извънредни, нарушени или нередовни. Тези съзнателни хора свикват лесно с моделите на семейния живот. Обикновено деня им протича еднообразно. Например всяка вечер гледат новините, бюрото им винаги изглежда организирано, всеки елемент е на мястото си и т.н.

Често изпитват трудности да приемат нови идеи или модели и да се сблъскат с неочакваното. Въпреки това този начин на живот, свързан със сигурността и комфорта е привлекателен за много хора. Техните качествени характеристики са ценени и търсени от много хора в света на бизнеса и обществото.

Ако не са в хармония жълто-кафявите личности могат да бъдат изключително упорити, тесногръди и скептично настроени към всичко. Те могат да се претоварят с това да искат да разбират всичко и да имат мисловен контрол. Това което те не могат да докажат или не знаят за тях представлява несигурност, нестабилност и следователно опасност. Скептицизмът им не позволява различни мнения и гледни точки. Дори когато им се предоставя доказателство те продължават да бъдат скептични и не желаят да променят своите позиции и убеждения.

Жълто-кафявите хора които не са балансирани мислят или говорят главно за чувствата си. Въпреки това те рядко изживяват тези чувства в истинският смисъл на думата. Например дори опитните психолози и терапевти разбират емоционалните и психически концепции на другите, но изпитват затруднения да изживеят собствените си емоции и чувства. Жълто-кафявите хора се оттеглят емоционално при стресови ситуации и след това се опитват да анализират и дискутират ситуацията вътрешно, докато не излязат с някакво решение.

Основният проблем на жълто-кафявите личности е осъществяването на контакт със собствените емоции и чувства. Тяхната личност не им позволява да чувстват нещо, което не могат да анализират и разберат напълно. Вие как определяте и разбирате чувства като любов, гняв или тъга? Жълто-кафявите хора се страхуват от собствените си емоции и чувства и се оправдават, че Вселената не може да бъде редуцирана до ум, логика и интелект. Този изключително дълбоко вкоренен страх и несигурност отива толкова далеч, че те решават повечето си проблеми с познати и безопасни модели. Те се чувстват сигурни с известни и установени решения, защото техните родители, приятели или началници винаги са правили нещата по същия начин.

Тъй като те не знаят как да се справят с емоциите си, често ги потискат и са се самозалъгват, че те не съществуват. Те създават начини за премахване на емоцията от живота си. Ако не могат да приемат и изразят своите чувства те са склонни да се усамотят и да станат студени към другите. Много жълто-кафяви личности, които не са хармонизирани таят ярост, гняв или тъга вътре в себе си и са в болезнена депресия, безнадеждно и обезкуражено състояние на ума.

Като цяло жълто-кафявите хора изпитват трудности да релаксират или да се успокояват. За тях отпускането без мисли или някаква мисловна дейност е сравнимо с несигурност или дори смърт. Те се възприемат като ум и мисъл, която тече в момента и ако ума престане да функционира се страхуват, че вече не съществуват.

За да излязат от този омагьосан кръг, жълто-кафявите хора трябва да разберат, че емоциите и чувствата са важна част от човешката система. Без емоции, чувства, интуиция, вярвания и духовни идеи, хората ще бъдат като машини, подобни на компютрите. Адаптирането към психична концепция, която интегрира откритост на емоциите и интуицията е първата стъпка за хората с жълто-кафява аура да се разрастват и разширяват възможностите си.

Тяхното чувство за духовност е да разбират по-висшите закони и концепции за живота. Те имат капацитет да разберат духовното познание и мъдрост в резултат на аналитичният си ум и прецизност. За жълто-кафявите хора Вселената работи в рамките на определени закони, които могат да бъдат логично обяснени и разбрани. Те ще приемат магически, мистични, психични и духовни идеи и явления, само след като са ги проучили внимателно и са убедени, че са истински. За тях важи в пълна сила правилото да вярват само на очите си.

Жълто-кафявите хора предпочитат религиозни практики, които предлагат специални закони, правила и канони, които предлагат небесна сигурност и безопасност. За тях духовността е свързана с високи етични ценности, справедливост и съвършенство. Бог остава мисловна концепция, крайната мисъл. Те могат да разберат какво е Бог и духовността, но рядко го чувстват. Едно от най-големите предизвикателства за тях е да позволят на емоциите и интуицията да се интегрират в техните умствени концепции за живота.

Рейтинг:
4.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Жени

Прецизен!

Добре изготвен тест!
Чобанова
Верен,точен тест.
anonimen
CHUDESEN TEST !!! MNOGO E VEREN!!
Точно и много вярно.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...