Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Цветовете на аурата  »  Жълто кафява аура  »  Ум и тяло при жълто-кафявите личности

Жълто кафява аура

Жълто кафява аура

Ум и тяло при жълто-кафявите личности

Жълто-кафявите хора са логични, аналитични и подробни творчески личности. Те мислят последователно и внимателно обмислят всяка своя стъпка. Изпитват основна нужда да разберат и анализират всяка отделна стъпка, преди да продължат към следващото ниво. Техните най-силни качества са интелектуалните и аналитичните им свойства. Те обичат да създадат солидна основа, която да им дава сигурност и след това да градят камък по камък, докато в крайна сметка постигнат своите цели. Почти всичко което вършат съдържа логика и методология. Те постоянно планират и се опитват да разберат как да постигнат изискванията и целите си.

Тяхната мотивация е нуждата аналитично и интелектуално да разбират живота и да общуват с други хора. Техен девиз би могло да бъде: „Животът е като компютър, измъкваме от него това което сме програмирали в него.”

Жълто-кафявите аури се справят в живота главно благодарение на своите умове. Те не използват тялото и емоциите си, толкова колкото останалите цветни аури. Те възприемат природата и физическата реалност първо чрез аналитичния си ум и след това преминават към действие. Физическите дейности не са важни за тях. Те са склонни да движат тялото си само ако има добра причина да го направят и ако са убедени в ползите от това.

Ако жълто-кафявите хора са в хармония те излъчват стабилност, сигурност и отговорност към своите близки. Те са най-надеждните хора в света, които решават всички задачи до най-малкия детайл с изключителна ефективност. Благодарение на своите рационални и практически умения те могат да реализират мечтите и идеите на други хора и те да станат реалност. Жълто-кафявите аури имат успокояващ и стабилизиращ ефект върху хората и са верни и надеждни. Те изразяват и силна сигурност и се считат за реалистични хора.

Жълто-кафявите личности проучват всичко което правят с подробности. Когато работят над даден проект те трябва да видят и разберат всички негови компоненти, преди да се чувстват сигурни да вземат участие в него. Понякога не могат да видят цялата картина, тъй като твърде много се занимават с подробностите. За тях това обаче няма значение. Тяхното невероятно търпение и толерантност им позволява да прекарват много часове, занимавайки се със същата идея или проект.

Жълто-кафявите личности обичат електронните джаджи, автомобили, мотоциклети и др. Ако те се включат в даден проект или хоби те проучват всички детайли и в повечето случаи стават експерти в своята област. Чрез търпение, упоритост и любовта им към детайлите, такива личности са разработили уреди, като компютри, радиостанции и други технически уреди.

В изразяването и комуникацията жълто-кафявите хора са бавни и предпазливи. Те ще разделят и опишат всяка ситуация в нейните най-малки детайли. Те говорят за своите мисли, идеи и проекти. Внимателно изразяват най-дълбоките си чувства и емоции. Споделят най-съкровенните си чувства само ако са убедени, че никой няма да ги нарани или използва информацията срещу тях.

Жълто-кафявите личности обичат да изучават и да научават. Те са перфектни студенти, тъй като са готови да прекарат време и да вложат усилия, за да разберат и най-малките подробности. Понякога тази положителна черта създава проблеми, защото гледането на реалността, като на нещо подредено, структурирано и солидно им създава трудности при изследването на непознати територии.

Жълто-кафявите хора имат конкретни идеи и концепции за живота. Те не харесват неща, които са необичайни, извънредни, нарушени или нередовни. Тези съзнателни хора свикват лесно с моделите на семейния живот. Обикновено деня им протича еднообразно. Например всяка вечер гледат новините, бюрото им винаги изглежда организирано, всеки елемент е на мястото си и т.н.

Често изпитват трудности да приемат нови идеи или модели и да се сблъскат с неочакваното. Въпреки това този начин на живот, свързан със сигурността и комфорта е привлекателен за много хора. Техните качествени характеристики са ценени и търсени от много хора в света на бизнеса и обществото.

Ако не са в хармония жълто-кафявите личности могат да бъдат изключително упорити, тесногръди и скептично настроени към всичко. Те могат да се претоварят с това да искат да разбират всичко и да имат мисловен контрол. Това което те не могат да докажат или не знаят за тях представлява несигурност, нестабилност и следователно опасност. Скептицизмът им не позволява различни мнения и гледни точки. Дори когато им се предоставя доказателство те продължават да бъдат скептични и не желаят да променят своите позиции и убеждения.

Жълто-кафявите хора които не са балансирани мислят или говорят главно за чувствата си. Въпреки това те рядко изживяват тези чувства в истинският смисъл на думата. Например дори опитните психолози и терапевти разбират емоционалните и психически концепции на другите, но изпитват затруднения да изживеят собствените си емоции и чувства. Жълто-кафявите хора се оттеглят емоционално при стресови ситуации и след това се опитват да анализират и дискутират ситуацията вътрешно, докато не излязат с някакво решение.

Основният проблем на жълто-кафявите личности е осъществяването на контакт със собствените емоции и чувства. Тяхната личност не им позволява да чувстват нещо, което не могат да анализират и разберат напълно. Вие как определяте и разбирате чувства като любов, гняв или тъга? Жълто-кафявите хора се страхуват от собствените си емоции и чувства и се оправдават, че Вселената не може да бъде редуцирана до ум, логика и интелект. Този изключително дълбоко вкоренен страх и несигурност отива толкова далеч, че те решават повечето си проблеми с познати и безопасни модели. Те се чувстват сигурни с известни и установени решения, защото техните родители, приятели или началници винаги са правили нещата по същия начин.

Тъй като те не знаят как да се справят с емоциите си, често ги потискат и са се самозалъгват, че те не съществуват. Те създават начини за премахване на емоцията от живота си. Ако не могат да приемат и изразят своите чувства те са склонни да се усамотят и да станат студени към другите. Много жълто-кафяви личности, които не са хармонизирани таят ярост, гняв или тъга вътре в себе си и са в болезнена депресия, безнадеждно и обезкуражено състояние на ума.

Като цяло жълто-кафявите хора изпитват трудности да релаксират или да се успокояват. За тях отпускането без мисли или някаква мисловна дейност е сравнимо с несигурност или дори смърт. Те се възприемат като ум и мисъл, която тече в момента и ако ума престане да функционира се страхуват, че вече не съществуват.

За да излязат от този омагьосан кръг, жълто-кафявите хора трябва да разберат, че емоциите и чувствата са важна част от човешката система. Без емоции, чувства, интуиция, вярвания и духовни идеи, хората ще бъдат като машини, подобни на компютрите. Адаптирането към психична концепция, която интегрира откритост на емоциите и интуицията е първата стъпка за хората с жълто-кафява аура да се разрастват и разширяват възможностите си.

Тяхното чувство за духовност е да разбират по-висшите закони и концепции за живота. Те имат капацитет да разберат духовното познание и мъдрост в резултат на аналитичният си ум и прецизност. За жълто-кафявите хора Вселената работи в рамките на определени закони, които могат да бъдат логично обяснени и разбрани. Те ще приемат магически, мистични, психични и духовни идеи и явления, само след като са ги проучили внимателно и са убедени, че са истински. За тях важи в пълна сила правилото да вярват само на очите си.

Жълто-кафявите хора предпочитат религиозни практики, които предлагат специални закони, правила и канони, които предлагат небесна сигурност и безопасност. За тях духовността е свързана с високи етични ценности, справедливост и съвършенство. Бог остава мисловна концепция, крайната мисъл. Те могат да разберат какво е Бог и духовността, но рядко го чувстват. Едно от най-големите предизвикателства за тях е да позволят на емоциите и интуицията да се интегрират в техните умствени концепции за живота.

Рейтинг: 4.0/5 на базата на 1 оценка
прегледи 15630

Препоръчани продукти

Коментари за Жълто кафява аура

 1. .

  mnogo weren i to4en test!!!!

 2. 1.

  Невероятно точно!

 3. 2.

  izumena sim kolko tocno e analizirano!!!

 4. 3.

  За първи път ми се случва да прочета толкова точен анализ, който да съвпада и със собствената ми представа за мен.

 5. 4.

  Аз също не мога да повярвам ! Това е изумително !

 6. 5.

  to4no

 7. 6.

  интересен тест

 8. 7.

  всичко е точно,много е вярно

 9. 8.

  Да, и при мен се получи същото.

 10. 9.

  Браво,точно в десетката !!!

 11. 10.

  Уникално......

 12. 11.

  инжЕнери :D

 13. 12.

  Изключителен тест, не мога да повярвам !

 14. 13.

  Много точно описано и аз открих себе си тук.Изумително !

 15. 14.

  Точно!

 16. 15.

  Супер! (Y)

 17. 16.

  И при мен се получи същото.Много точен анализ.Познах се с малки изключения.Основната ми аура е в синьо.

 18. 17.

  Доволна съм.Считам, че има много верни характеристики.

 19. 18.

  dosta tochno opredelenie za men

 20. 19.

  Немога да дойда на себе си !!! Загубих ума и дума !!! Това съм аз и никой не ме познава с такава удивителна точност !!! На автора - с респект !!! Голямо браво !!!

 21. 20.

  Mnogo to4en test-tova naistina sam az!

 22. 21.

  Да не повярваш, но действително уцели всичко! Поздравления за създателя на теста, може би най-точния тест на личността, който някога съм правила.

 23. 22.

  Purvo te pitat kakva lichnost si i posle ti kazvat kakva lichnost si ? :D

 24. 23.

  Жълто-кафява 89%
  ТЪМНО ЧЕРВЕНА 57 %
  ТЪМНО ЗЕЛЕНА 57 %
  ТЯЛО - РАЗУМ - ДУХ
  28% - 45% - 27%
  Благодарност и респект към създателя на теста
  над 90 % от констатациите са верни

 25. 24.

  Не мога да повярвам колко е точно опиднието!
  Основен цвят: бяло

 26. 25.

  Точно казано за мен

 27. 26.

  Изумен съм ! Всичко е толкова наполовина вярно !

 28. 27.

  Interesno nau4ih novi ne6ta za sebesi

 29. 28.

  уникални сте благодаря

 30. 29.

  това е истина, просто супер

 31. 30.

  Впечатлена съм от теста и резултата.

 32. 31.

  Две равни по резултат аури "синя" и "жълто- кафява" отговарят на характера ми изключително точно. Браво на създателя на теста.

 33. 32.

  Всичко е много точно,защото познавам себе си и точно съм отговорила на зададените въпроси.Това е своего рода лексикон,който попълвахме в детските си години и по отговорите определяляме своята интелегентност.

 34. 33.

  Точно и много вярно.

 35. 34.

  CHUDESEN TEST !!! MNOGO E VEREN!!

 36. 35.

  Верен,точен тест.

Подобни статии

Жълта аура

Жълта аура

Забавният Ентусиазиран, игрив, оптимистичен, забавен, любопитен, обичащ развлеченията, непривързано...
Оранжева аура

Оранжева аура

Авантюристът Творчески, креативен, продуктивен, обича приключенията и да формира физическата реално...
Лавандулова аура

Лавандулова аура

Мечтателят Въображение, мистичен, артистичен, креативен мислител, мечтател, идеалистичен, интуицити...
Слоеве на аурата

Слоеве на аурата

Енергийното тяло (или аура) има 7 основни слоя, всеки от тях, отнасящи се до физическото, умственото...
Червена аура

Червена аура

Победителят Енергичен, обичащ съперничеството, волеви, сексуален, предприемчив, победител,  материа...
Зелена аура

Зелена аура

Учителят Спокоен, естествен, социален, естествени лечебни способности, учител, хармония, баланс. ...