Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Цветовете на аурата  »  Зелена аура  »  Кариера и финанси на зелената личност

Зелена аура

Зелена аура

Кариера и финанси на зелената личност

Зелените личности имат сходни черти с тъмно зелените личности.  За разлика от тях обаче те искат да имат имат пари и да водят проспериращ живот, а не да имат пари, за да постигат целите си. Зелените личности не са от хората, които обичат тежката работа, независимо дали тя е физическа или психическа. Те също не са особено отговорни, когато трябва да печелят пари за себе си. За тях често е по-лесно да намерят някой, който да ги издържа или да печелят толкова, колкото да покриват само основните си нужди. От друга страна зелените аури са чувствителни на тема сигурност. Те имат нужда да живеят в безопасна и балансирана среда, където парите и проблемите не заемат толкова голямо място. Борбата за оцеляване им носи напрежение, нещо което притеснява зелените личности много.

Зелените аури са приятелски настроени и полезни. Понеже знаят как да обсъждат това което искат или се нуждаят, те лесно получават помощ от другите. Те изглежда разбират концепцията за подкрепа от природата и системата за растеж. Ако попитате, ще получите. Поради връзката им с естествената система за подпомагане, те често забравят, че е необходимо да предприемат мерки, за да накарат нещата да се случват.

Зелените личности решават своите проблеми не само защото имат приятели или познават точните хора. За да се справят с нещата те разчитат и на своите добри аналитични, организационни и планови способности. Силната им връзка ум-тяло и желанието им да предприемат действия им позволява бързо и ефективно да разрешават проблемите си.

Зелените личности имат подробни и умни идеи. Те притежават естествена интуиция, която им позволява да имат бързо и новаторско мислене. Те обикновено не действат по своите идеи за себе си. Те ще предприемат действия и ще осъществят идеите и плановете си, само ако това е абсолютно наложително.Те често изчакват някой да види и оцени идеите им и да ги превърне в реалност. В повечето случаи те нямат амбицията или издръжливостта да завършат собствените си идеи и планове.

Зелените личности обичат да работят сред природата, животните или други хора. Те имат вътрешна потребност да общуват под каквато и да е форма в средата в която съществуват. Те имат нужда и от балансирано място, където да работят. В резултат на това, че не са много амбициозни и не гонят целите си, техните интереси са по-скоро фокусирани върху природата и човешките междуличностни проблеми.

Типичните професии за хора със зелена аура са: градинар, природозащитник, изследователи, фермери, социални работници, животински пазачи, учители, терапевти, съветници, секретари.

Рейтинг: 4.5/5 на базата на 2 оценки
прегледи 12260

Препоръчани продукти

Коментари за Зелена аура

 1. .

  Благодаря,беше интересно и ВЯРНО това ,което прочетох за себе си

 2. 1.

  Благодаря,пълна истина!

 3. 2.

  Приятно ми беше да прочета истината за себе си!

 4. 3.

  blagodarja!!..taka e...:)

 5. 4.

  Наистина е вярно :) - поздравления за сайта!

 6. 5.

  Dnes re6ix da si proverq aurata kakav cvqt ima.....dosta usiliq polojix,poizpotix se,no vidqx bledo zeleno.....sled kato si napravix testa,ostanax izumena....pokrivat se dvata rezultata.......Blagodarq vi ot sarce!

 7. 6.

  Много интересно,всеобхватно и вярно!Браво и благодаря!

 8. 7.

  Това съм аз:) Благодаря!

 9. 8.

  Като ясновидци сте! Поздравления! Всичко е абсолютно вярно

 10. 9.

  Аз съм зелена.....впечатлена съм от това, което прочетох, самата истина!!!

 11. 10.

  naistena e taka napravo sam izomena

 12. 11.

  Невероятно попадение! Покрива се на 100% с вашия тест за чакрите.Моите най- искрени поздравления за вашата работа! Желая ви успех!

 13. 12.

  браво, впечатлена съм, сякаш сте написали есе за това каква съм и т.н. Благодаря ви

 14. 13.

  Уникално- имам индигови способности но основен цвят зелено. също и лавандулово. А се виждам лавандулова когато се гледам в огледалото

 15. 14.

  улов цвят, както и ръцете, а също така като затворя очи виждам същото. Но защо изглежда че съм зелена? Определено зелена и лавандулова, както и малко жълто и индигово ми пасват идеално! Затова ми казват около мен, че съм с 2 души. И много често изпадам в нереалност, когато виждам гадната действителност ставам апатична без желание за живот, пиша тъжни стихове, разкази. защо вс е вярно, а на огледалото на бял фон виждам само бяло с леки светло лилави петна? Ако иманякой нека го обясни. също така познавам хората с 2-3 виждания, по усмивка, тон, разчитам понякога мислите им и мимката дали съвпадат. веднага познавам дали този човек ще ми допадне за 2-3 срещи. Също така много ми въздействат гласовете на хората. по тях познавам и така темперамента им и чувствителността им. Ако някой може да ми отговори за това защо се виждам с бяло-светлолиава аура, а на теста е най-много зелена, лавандулова, индигова, синя, лилава?

 16. 15.

  ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! Изобщо не отговаря на мен

 17. 16.

  така е..аз съм зеленоока

 18. 17.

  Напълно точно! Препоръчвам на всеки, желаещ да опознае себе си по-добре!

 19. 18.

  78% зелена аура - благодаря на съдбата

 20. 19.

  89% zelena.Blagodaria

 21. 20.

  Kakvi gluposti!!! kakvi auri....vav men ima ot vsi4ki auri po ne6to...togava...????

 22. 21.

  Еволюирах в зелена, вярно е всичко!

 23. 22.

  Viar am v tova koeto pro4etox tova sum az

 24. 23.

  Така е !

 25. 24.

  Много вярно !

 26. 25.

  Невероятно!Абсолютно верно!

 27. 26.

  Vqrno!

 28. 27.

  Зелено! А мислех, че безкрайното ми желание за хармония и стабилност се дължат на зодията ми. :-)

 29. 28.

  Моята аура в продължение та две години е зелена!!

 30. 29.

  Преди няколко дни бях индигова,а днес зелена.Мисля,че някой въпроси са объркващи-напр.дързък,за мен е груб.прям-много тактичен и др.Може и да бъркам.

 31. 30.

  Изключително точно и всеобхватно.Не зная как постигате тази пълнота и описателнст на аурата.

 32. 31.

  Вярна и интересна информация!

 33. 32.

  благодаря абсолютно точно

 34. 33.

  Имам лавандулови способности на духа, но основен цвят е зеленото на ума. А в тялото преобладава червено. Като цяло лавандулово, червено, индигово и основно зелено. Благодаря! Прекрасно и приятно опознаване на личността и откриване на поприще. <3

 35. 34.

  Аз съм индиго аура и зелената аура ми е на 96% нещата който чета са почти вярни. С леки недостатъци.

 36. 35.

  Почти всичко е вярно с малки изключения. Поздравления този сайт е страхотен

 37. 36.

  Правих си снимка и съм зелена с жълто обвита,Признавам наистина страшно мн

 38. 37.

  Страшно много обичам всички животни и срадам като гледам насилие към тях,депресирам се от цивилизацията искам да живея на тихо и спокойно място ,постоянно си мисля как може да се олесява постоянно целия свят,Ние хората на този свят сме за да се грижим за животните и растенията!

 39. 38.

  А не ние ,тогава кои?

 40. 39.

  Поздравления ! Теста е напълно верен ! :)

 41. 40.

  Браво,всичко е напълно вярно.

 42. 41.

  Напълно вярно! Бравос

 43. 42.

  А съм зелена аура! Доста точно... Почти всичко, което прочетох беше вярно! :)

 44. 43.

  Страхотен тест! Поздравления! Мисля, че тестът отчете правилно...!

 45. 44.

  В теста, който си направих тук ми излиза, че аурата ми е синя. Преди време обаче си направих един експеримент с моя приятелка (с твой приятел заставате един срещу друг, гледате се концентрирано в мястото, където е третото око и след известно време виждате около човека сияние с определен цвят;добре е да бъде на бял фон за да изпъкне цвета;разбира се може да се направи и с огледало за да види човек сам аурата си) и се оказа,че аурата ми е зелена. Винаги се озадачавам при правенето на такива тестове, защото почти винаги ми излиза нещо различно. Според мен този тест показва какво развиваш у себе си, докато сиянието,което наистина е у теб е онова, което ти е заложено да бъдеш и да усъвършенстваш. Ето защо не се учудвам, че всички казват, ,че това което излиза за тях е вярно предвид че въпросите са направени така че да отразяват теб и живота ти.

Подобни статии

Измерване на аурата

Измерване на аурата

Съществуват много нови електронни приспособления, които могат да измерват енергийното поле около чов...