Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Цветовете на аурата  »  Зелена аура  »  Ум и тяло на зелената личност

Зелена аура

Зелена аура

Ум и тяло на зелената личност

Зелените личности са балансирани, хармонични и миролюбиви хора. Те се нуждаят от хармония в живота си и предпочитат да живеят в естествена среда. Те са най-балансираните в цветовия спектър. Имат много силна връзка с природата. За тях е важно да живеят в непосредствена близост до гора, парк или в близост до езерото или океан. Зелените аури са отворени, екстровертни, изразителни, приятелски настроени, комуникативни и искрени. Те възприемат живота, чрез сърцето си. Техните основни мотивационни дили са удовлетвореността и хармонията. Те измерват успехите си с това колко са близо до приятелите си или до природата. Ако те са балансирани и са намерили своето място, се нуждаят от много малко за да бъдат щастливи и да се почувстват значими. Вътрешното им щастие и удовлетворение е важно за тях и е постижимо без много очакване. От една страна зелените личности не обичат да се съревновават, да носят най-скъпите и красиви дрехи или да претендират за най-добрата работа. От друга страна обаче те обичат удоволствията и предимствата на лукса, които идват като директен резултат от успеха.

Зелените личности искат да се чувстват щастливи и доволни от живота си. Те разбират ясно, че колкото по-високи са целите им, толкова по-трудно ще бъдат постигнати те. Те имат вътрешно разбиране за природните цикли и законите на живота. За тях животът като човешко същество е най-прекрасният подарък на живота.

Зелените личности са много приказливи и комуникативни. Те казват точно каквото мислят. Могат да говорят с часове за почти всички въпроси, но без да казват много съществени неща. Терапевтичните разговори им позволяват да освободят и изразят своите дълбоки чувства и притеснения. Зелените личности имат нужда да говорят за себе си и своите проблеми, защото по този начин се чувстват по-добре. Ако са недоволни или разочаровани те ще изразят устно своите чувства. За зелените аури е трудно да сдържат своите чувства и мисли. Те по естествен начин изкарват всичко навън. Ако не сте запознати с поведението на зелените аури може да се обидите или да се изненадате от това колко преми и директни са те.

Зелените аури имат силна връзка с физическите си тела. За тях ума и тялото е едно цяло и всички мисли и емоции бързо се изразяват физически. Ако не изразяват свободно своите емоции те ще се чувстват неловко, неудобно и в някои случаи дори могат да се разболеят. За тях това е естественият начин да изразяват своите емоции и чувства. Подобно на животните, които са в контакт с природата те изразяват цялата си емоционална енергия, без да я задържат. Ако са ядосани зелените аури ще викат, ако са тъжни ще ронят сълзи и т.н. Зелените личности не мислят за чувствата си, те ги изживяват.

От тях можем да се научим как да изразяваме чувствата и емоциите си естествено. Следващата стъпка ще бъде хармония и баланс. Ако задържаме чувствата си ще създадем излишни проблеми в живота си. Неизразената емоционална енергия ще остане в телата ни и ще намали нашата жизнена енергия. Много хора имат усещането за безсилия или ниска жизнена енергия, защото се страхуват естествено да изразят чувствата си. Ние общуваме с околната среда около нас, благодарение на изразяването на нашите чувства и емоции. Зелените личности разбират това и живеят в естествена хармония на тялото и ума.

Зелените аури  имат силен контакт както с природата, така и с физическите си тела. Те имат нужда да изразят себе си и бъдете физически активни. Времето, прекарано в градината, да копаят в калта или да работят с животни, създава специално усещане за тях. Животните и особено конете, котките и кучетата усещат отвореността на зелените аури и са привлечени към тях.

Ако са балансирани зелените личности имат силна връзка с природата и физическата реалност. За тях е естествено да черпят от  материалния свят, богатството и лукса. Зелените аури имат балансирано отношение към просперитета. Всяко човешко същество трябва да живеят в среда от изобилие. Няма нужда да се страда или живее в бедност. Те също са добри в управлението на собственото си материално състояние.

Зелените имат определена връзка с природата и земята.  Те имат способността да се променят и лесно да се адаптират към различни среди.  Ясно разбират концепцията на промяна, като процес, който протича в природата всеки ден. Те не са толкова отпуснати и забавни като  жълтите аури, но това е важно и за тях. Те имат склонност за предприемане на живота по-лесно и да се наслаждават на повечето житейски ситуации, също като жълтите аури. Те обаче се нуждаят от повече сигурност и техните умове са много по-аналитични.

Зелените личности са бързи абстрактни и аналитични мислители и прескачат между етапите, без да се притесняват за стъпките, които са пропуснали. Те предпочитат първо да се развиват и да изразяват своите идеи и след това да организират и да делегират работния процес. Те са организирани, ефективни и имат нужда да разбират всичко, което вършат. Зелените аури обработват данните както бързо, така и психически и са в състояние да се възползват максимално от тези си възможности. Умението да комуникират бързо е израз на гъвкавия им ум.

Зелените личности са в състояние бързо да разпознаят моделите и решенията на проблемите. Те с радост си поставят  цели, които искат да постигнат възможно най-скоро. Те също  харесват умствена стимулация, но често не разполагат с достатъчно сила или амбиция да работят усилено и да видят целите си да се осъществят. Предпочитат процесите свързани с организиране, структуриране, планиране и особено комуникация по своите проекти, пред реалната физическа работа.

Зелените личности имат високи очаквания и специфични вярвания относно живота. Това се отнася за отношенията им с други хора и собственото им финансово положение. Те очакват живота да се развива по техният начин. Противно на повечето тъмно зелени аури, зелените аури не са много амбициозни и не полагат много усилия в работата. Те предпочитат натуралния и по-лесен живот, пред този който е изпълнен със стрес и посветен предимно на печеленето на пари и постигането на определени цели. Те трябва да бъдат независими и свободни, тъй като имат свой собствен дневен ред и начин на живот. Зелените личности трябва да усещат, че са си собствени шефове и да се чувстват свободни да се изразяват, да изследват и да променят всяка ситуация.

Когато не са балансирани зелените личности са апатични, безотговорни и се съпротивляват на промените. При тях растежа и промяната изискват прекалено много действия и усилия. С такова отношение те не могат да открият своята истинска любов към природата и могат да преминат през живота без посока и цели. Ако не са балансирани животът няма смисъл за тях и те се настройват към статуквото и се адаптират към заобикалящата ги среда. Намирането на цел ще бъде трудно за тях, защото те нямат силни амбиции. Понякога те се замислят за своята цел в живота, но не намират отговори или решения.

Небалансирани зелените личности имат нужда да изразяват любовта си към природата и животните. Те предпочитат да бъдат насаме със своя домашен любимец или в природата, за да изпитат чувството на баланс. Те често се държат по този начин, защото се страхуват да се сблъскат с по-голямо приключение – да обичат, да общуват и да си взаимодействат с други човешки същества с всичките положителни и отрицателни последици, които произлизат от това. Личният растеж, еволюцията и естествената промяна трудно се възприема от зелените аури, когато те не са балансирани.

Зелените личности стават пасивни и неориентирани от време на време. Те започват да се държат като котки, наслаждават се да не правят нищо за дълги периоди от време. Те просто се отпускат и релаксират, което им позволява да презаредят батериите си с жизнена енергия.

Небалансираните зелени личности се страхуват да се изправят срещу определени ситуации или проблеми. Те предпочитат да на повърхността на нещата и си създават репутация на повърхностни хора. Страхуват се да отворят сърцата си и да изпитат силата на любовта и привързаността. Те трябва да разберат, че опитът идва само след справянето с житейските ситуации и проблеми. Ако те никога не напускат уютното състояние в което се намират и не рискуват, растежа и промяната никога няма да бъдат възможни за тях.

Зелените личности трябва да се свържат с общата си любов към живота. Когато това се случи те ще открият целите пред себе си и ще разберат, че живота си струва да се изживее. Тогава те ще предприемат действия да осъществят необходимите промени или ще позволят на естествените промени да се случат от само себе си.

Когато са в хармония зелените личности знаят, че животът сам по себе си е достатъчен. Духовността означава природа, баланс и хармония. За тях контакта с другите човешки същества и с природата е контакт с Бог.  Приятелството, любовта и разбирателството са важни аспекти на приложната духовност за зелените личности. Колкото повече приятели имат, толкова повече могат да се считат за духовно или просветено същество.

Рейтинг: 4.0/5 на базата на 3 оценки
прегледи 22488

Препоръчани продукти

Коментари за Зелена аура

 1. .

  Благодаря,беше интересно и ВЯРНО това ,което прочетох за себе си

 2. 1.

  Благодаря,пълна истина!

 3. 2.

  Приятно ми беше да прочета истината за себе си!

 4. 3.

  blagodarja!!..taka e...:)

 5. 4.

  Наистина е вярно :) - поздравления за сайта!

 6. 5.

  Dnes re6ix da si proverq aurata kakav cvqt ima.....dosta usiliq polojix,poizpotix se,no vidqx bledo zeleno.....sled kato si napravix testa,ostanax izumena....pokrivat se dvata rezultata.......Blagodarq vi ot sarce!

 7. 6.

  Много интересно,всеобхватно и вярно!Браво и благодаря!

 8. 7.

  Това съм аз:) Благодаря!

 9. 8.

  Като ясновидци сте! Поздравления! Всичко е абсолютно вярно

 10. 9.

  Аз съм зелена.....впечатлена съм от това, което прочетох, самата истина!!!

 11. 10.

  naistena e taka napravo sam izomena

 12. 11.

  Невероятно попадение! Покрива се на 100% с вашия тест за чакрите.Моите най- искрени поздравления за вашата работа! Желая ви успех!

 13. 12.

  браво, впечатлена съм, сякаш сте написали есе за това каква съм и т.н. Благодаря ви

 14. 13.

  Уникално- имам индигови способности но основен цвят зелено. също и лавандулово. А се виждам лавандулова когато се гледам в огледалото

 15. 14.

  улов цвят, както и ръцете, а също така като затворя очи виждам същото. Но защо изглежда че съм зелена? Определено зелена и лавандулова, както и малко жълто и индигово ми пасват идеално! Затова ми казват около мен, че съм с 2 души. И много често изпадам в нереалност, когато виждам гадната действителност ставам апатична без желание за живот, пиша тъжни стихове, разкази. защо вс е вярно, а на огледалото на бял фон виждам само бяло с леки светло лилави петна? Ако иманякой нека го обясни. също така познавам хората с 2-3 виждания, по усмивка, тон, разчитам понякога мислите им и мимката дали съвпадат. веднага познавам дали този човек ще ми допадне за 2-3 срещи. Също така много ми въздействат гласовете на хората. по тях познавам и така темперамента им и чувствителността им. Ако някой може да ми отговори за това защо се виждам с бяло-светлолиава аура, а на теста е най-много зелена, лавандулова, индигова, синя, лилава?

 16. 15.

  ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! Изобщо не отговаря на мен

 17. 16.

  така е..аз съм зеленоока

 18. 17.

  Напълно точно! Препоръчвам на всеки, желаещ да опознае себе си по-добре!

 19. 18.

  78% зелена аура - благодаря на съдбата

 20. 19.

  89% zelena.Blagodaria

 21. 20.

  Kakvi gluposti!!! kakvi auri....vav men ima ot vsi4ki auri po ne6to...togava...????

 22. 21.

  Еволюирах в зелена, вярно е всичко!

 23. 22.

  Viar am v tova koeto pro4etox tova sum az

 24. 23.

  Така е !

 25. 24.

  Много вярно !

 26. 25.

  Невероятно!Абсолютно верно!

 27. 26.

  Vqrno!

 28. 27.

  Зелено! А мислех, че безкрайното ми желание за хармония и стабилност се дължат на зодията ми. :-)

 29. 28.

  Моята аура в продължение та две години е зелена!!

 30. 29.

  Преди няколко дни бях индигова,а днес зелена.Мисля,че някой въпроси са объркващи-напр.дързък,за мен е груб.прям-много тактичен и др.Може и да бъркам.

 31. 30.

  Изключително точно и всеобхватно.Не зная как постигате тази пълнота и описателнст на аурата.

 32. 31.

  Вярна и интересна информация!

 33. 32.

  благодаря абсолютно точно

 34. 33.

  Имам лавандулови способности на духа, но основен цвят е зеленото на ума. А в тялото преобладава червено. Като цяло лавандулово, червено, индигово и основно зелено. Благодаря! Прекрасно и приятно опознаване на личността и откриване на поприще. <3

 35. 34.

  Аз съм индиго аура и зелената аура ми е на 96% нещата който чета са почти вярни. С леки недостатъци.

 36. 35.

  Почти всичко е вярно с малки изключения. Поздравления този сайт е страхотен

 37. 36.

  Правих си снимка и съм зелена с жълто обвита,Признавам наистина страшно мн

 38. 37.

  Страшно много обичам всички животни и срадам като гледам насилие към тях,депресирам се от цивилизацията искам да живея на тихо и спокойно място ,постоянно си мисля как може да се олесява постоянно целия свят,Ние хората на този свят сме за да се грижим за животните и растенията!

 39. 38.

  А не ние ,тогава кои?

 40. 39.

  Поздравления ! Теста е напълно верен ! :)

 41. 40.

  Браво,всичко е напълно вярно.

 42. 41.

  Напълно вярно! Бравос

 43. 42.

  А съм зелена аура! Доста точно... Почти всичко, което прочетох беше вярно! :)

 44. 43.

  Страхотен тест! Поздравления! Мисля, че тестът отчете правилно...!

 45. 44.

  В теста, който си направих тук ми излиза, че аурата ми е синя. Преди време обаче си направих един експеримент с моя приятелка (с твой приятел заставате един срещу друг, гледате се концентрирано в мястото, където е третото око и след известно време виждате около човека сияние с определен цвят;добре е да бъде на бял фон за да изпъкне цвета;разбира се може да се направи и с огледало за да види човек сам аурата си) и се оказа,че аурата ми е зелена. Винаги се озадачавам при правенето на такива тестове, защото почти винаги ми излиза нещо различно. Според мен този тест показва какво развиваш у себе си, докато сиянието,което наистина е у теб е онова, което ти е заложено да бъдеш и да усъвършенстваш. Ето защо не се учудвам, че всички казват, ,че това което излиза за тях е вярно предвид че въпросите са направени така че да отразяват теб и живота ти.

 46. 45.

  Точно!

 47. 46.

  Вси4ко,което про4етох е вярно! Благодаря1

Подобни статии