Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Виждане и разчитане на а...  »  Измерване на аурата

Измерване на аурата

Измерване на аурата

Съществуват много нови електронни приспособления, които могат да измерват енергийното поле около човешкото тяло. За съжаление средностатистическият човек никога няма да може да си позволи да купи повечето от тях. Това в никакъв случай не означава, че ние не можем да определим размера на собствените си аурични полета. Ние сме в състояние да измерим размера и силата им с висока степен на точност чрез уреди, които всеки може да си направи и да използва. Тези уреди са част от науката радиестезия.

Радиестезията е метод, чрез който се определя енергийната радиация или излъчване. Това включва използването на някакъв инструмент, чрез който се измерва силата на определена радиация. Радиестезията е система за превръщане на недоловимите реакции на нервната система към фините енергии в такива, които са различими и видими. Двата най-разпространени радиестезични уреда са радиестезичните пръчки и махалото.

И двете приспособления ви помагат в общуването с нива на съзнанието ви, които разпознават фините енергийни полета, с които влизате във взаимодействие. Фактът, че вие постоянно взаимодействате с външни енергии, вече бе обсъден. Вие не винаги осъзнавате този факт или пък просто не го признавате. Радиестезичните пръчки и махалото ви помагат да се свържете с онази част от вас самите, която възприема това взаимодействие.

Радиестезичните пръчки и махалото са инструменти за общуване с подсъзнанието. То възприема всяко взаимодействие с външни енергии - без значение колко фини и недоловими са те. С помощта на тези инструменти вие достигате до по-голяма способност за възприемане. Радиестезичните пръчки и махалото се превръщат в продължение на очите ви. Те свързват нервната ви система (и действащото чрез нея подсъзнание) и онези енергийни полета, с които влизате във взаимодействие.

Историята и на двата радиестезични инструмента е древна. Въпреки че обикновено са смятани за психични инструменти, радиестезичните пръчки и махалото се използват и в доста традиционно консервативни области от живота. Те са били употребявани по време на военни действия с цел локализиране на подземни мини, тунели и други. Множество компании, ангажирани с поддръжка на съоръжения, обучават своите техници да ги използват, така че да бъдат разкопавани единствено онези участъци, в които се намира съответната повреда. Въпреки че някои хора се надсмиват на използването им, тяхната точност постоянно се потвърждава от традиционните научни методи и уреди.

Вашето висше съзнание или разум общува с вас чрез нервната ви система, изпращайки ви сигнали. Радиестезичните уреди (като радиестезичните пръчки и махалото) усилват тези сигнали за общуване. Ето защо вие можете да ги възприемете и да ги разтълкувате. По този начин разкривате други сензитивни канали към тези фини енергии на живота.

2. Измерване на аурата с радиестезични пръчки

Можете да използвате радиестезични пръчки, за да локализирате и измерите ауричното поле. Дори можете да ги използвате като помощно средство за определяне на цветовете, които се намират в аурата. Този ...

3. Измерване на аурата с махало

Измерването на големината на аурата с махало не е толкова лесно, колкото с радиестезичните пръчки, но все пак може да бъде извършено. В действителност има два начина, по които това може да бъде направ...

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка
прегледи 15581

Препоръчани продукти

МАХАЛО ЦИТРИН 13.64 лв 15.50 лв МАХАЛО ЦИТРИН
МАХАЛО СОДАЛИТ 14.08 лв 16.00 лв МАХАЛО СОДАЛИТ
МАХАЛО АМЕТИСТ 11.62 лв 13.20 лв МАХАЛО АМЕТИСТ

Коментари за Измерване на аурата

  1. .

    kade moga da se zapi6a na kurs po radiestezia

Подобни статии

Аура тест

Аура тест

Аура теста показва цвета на вашата аура. Той се състои от 84 въпроса, на които може да отворите от "...
Тъмно червена аура

Тъмно червена аура

Трудолюбивият Трудолюбив, физически жизнен, реалистичен, устойчив, ориентиран как да преживява ...
Тъмно зелена аура

Тъмно зелена аура

Организаторът Имат бърза мисъл, организирани, комуникативни, амбициозни, интелигентни, материалисти...
Усещане на аурата

Усещане на аурата

Когато става дума за аурата, повечето хора могат да бъдат причислени към една от следните две катего...