PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Измерване на аурата

Измерване на аурата

  1. Измерване на аурата
  2. Измерване на аурата с радиестезични пръчки
  3. Измерване на аурата с махало

Измерване на аурата с радиестезични пръчки

Измерване на аурата с радиестезични пръчкиМожете да използвате радиестезични пръчки, за да локализирате и измерите ауричното поле. Дори можете да ги използвате като помощно средство за определяне на цветовете, които се намират в аурата. Този по-особен аспект ще бъде разгледан в следващата глава. Вие можете да ги използвате и за да ви дадат положителни или отрицателни отговори.

Задачата ви е да осъзнаете, че радиестезичните пръчки са връзка между нервната система и подсъзнанието, което възприема всичко, случващо се около вас и във вас. Тайната при използването им се състои в това да се отпуснете и да решите каква обратна връзка бихте искали да ви осигурят радиестезичните пръчки.

Имайте една мисловна нагласа как очаквате да ви отговорят пръчките. Какво бихте искали да означава движението им навън и встрани? Какво искате да показва кръстосването им? Определете това предварително и се придържайте към този начин за отговор винаги, когато използвате радиестезични пръчки. Повечето хора, когато използват пръчките за установяване на аурата, очакват пръчките да се отклонят встрани, когато влязат в контакт с ауричното поле. При използването на пръчките за получаване на отговор с "да" и "не", отклоняването встрани може да означава отговор "не", докато кръстосването или отклоняването им навътре може да е индикатор на положителен отговор. (Този аспект на отговорите с "да" и "не" ще бъде разгледан по-подробно в следващата глава, когато ще се научите да използвате радиестезичните пръчки с цел да определите цвета на аурата.)

  1. Релаксирайте. Не се опитвайте да измервате аурата като робувате на някакви предварителни очаквания. Това може да предизвика мисловен блокаж, който да не позволи на радиестезичните пръчки да функционират. Просто имайте мисловната нагласа, че вие желаете да измерите аурата и че искате пръчките да се изместят встрани, когато влезете в контакт с нея. (Някои хора предпочитат пръчките да се кръстосат, когато достигнат до външната граница на човешката аура. Тук става дума просто за лично предпочитание. Просто се уверете, че сте определили предварително видът движение, показващо съответния отговор.) Отпуснете се и оставете пръчките да действат вместо вас.
  2. Вземете пръчките в ръцете си. Трябва да ги държите пред вас на височината на раменете ви. Пръчките трябва да могат свободно да описват пълен кръг без да докосват която и да е част от тялото ви.
  3. Нека вашият партньор застане на около 9-10м пред вас. Когато започне процедурата, пръчките трябва да сочат право напред.
  4. Бавно и плавно тръгнете към вашия партньор. Когато навлезете в аурата му, пръчките ще реагират. Тази тяхна реакция ще ви позволи да установите външния край на неговото аурично поле. От тази точка вие можете да обрисувате пълен кръг около него, тъй като този край се разширява във всички посоки.
  5. Това означава, че човек трябва да бъде в състояние да разбере кога някой или нещо пресича тази невидима аурична линия. Той трябва да може да усети кога някой навлиза през тази граница в неговото "лично пространство".
  6. Практикувайте с пръчките. Измерете аурата на своите приятели и на домашните си животни. Нека приятелят ви държи кристал и отново измерете аурата му. Има ли разлика? Значителна ли е тя? Измерете ауричното поле след притискане към някое дърво. Измерете го след изяждането на шоколад. Измерете аурата на приятеля си, докато той държи ябълка. Каква е разликата, когато той (или тя) държи парченце сладкиш? Изслушайте някое хеви-метъл парче и отново измерете. Какво става с аурата? След това послушайте малко класическа музика и пак измерете аурата. Изпробвайте различни аромати. Експериментирайте, забавлявайте се и се учете.

Когато започнете практиката си с радиестезичните пръчки, ще започнете да забелязвате определени модели. Вие ще получите потвърждение, че определени неща са полезни за вашите енергийни полета, в други не са. Вие започвате да отваряте възприятията си за фините влияния върху вас. Вие отново се запознавате с истинската си същност.

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
kade moga da se zapi6a na kurs po radiestezia
Виж още отзиви
Коментирай
loading...